Printscreen
Регион

ЈЕЗИВ ПЕДИГРЕ МОНСТРУМА ИЗ ХРВАТСКЕ КОЈИ ЈЕ ИЗМАСАКРИРАО ДЕВОЈКУ (18): Давид Комшић (20) није једини убица у својој породици, ево ко је све окрвавио руке!

Давид Комшић (20) напокон мора да преузме одговорност за своје понашање и за смрт девојке на прагу живота. Трагедија је да је то урадио млад човек. Трагично је и да живимо у друштву које у великој мери толерише овакво насиље.

(ВИДЕО) НА НИШАНУ ЛАЗАНСКОГ! Завршни чин: ШТА АКО САД СПРЕМА ХАОС И ВЕЛИКИ И НАПАД?

Борба против насиља не смети да буде само слоган са плаката. Насиље се не сме толерисати, ни у породици, ни на улици, ни у вези, а посао је родитеља да између осталих младе људе учи одговорности и толеранцији. У васпитању се морају поставити границе својој деци, јер се тако формира савест“, реклаје између осталог образлажући пресуду од 30 година затвора за брутално убиство Кристине Крупљан (18).

Комшић је 22. фебруара 2017. бившу девојку која је била трудна са новим партнером измасакрирао са 88 убода ножем, од којих је више од десет у врат и главу. Ово окрутно убиство било је главна тема и у његову родном Кисељаку у Босни и Херцеговини. Медији у БиХ подсетили су да у породици Комшић, Давид није једини убица, а он сам је пре него што је убио девојку, у априлу 2016. године згазио Јосипа Коларића (72).

ИДЕМО У РАТ БЕЗ ИЈЕДНОГ ДОКАЗА! Америчка новинарка оптужила Трампа да изазива сукоб са Русијом!

Комшићи су се иначе из Кисељака пре седам година преселили у Загреб.

„Јабука не пада далеко од стабла“, само је један од коментара који су преплавили друштвене мреже после вести о убиству које је починио млади Кисељачанин. Медији подсећају на већ помало заборављена убиства која је починио Давидов деда по оцу. Он је после кафанске свађе убио двојицу познаника, а наводно због међе.

Проклетство овог двоструког убице пренело се најпре на друго, а потом и на треће колено породице Комшић. Тетка Давида Комшића, такође је починила злочин и у сопственој кући пуцњем из ватреног оружја, под никад до краја расветљеним околностима, убила комшију.

Америчка морнарица пребацује ударну групу у Средоземно море

"Kažu da on nije monstrum, šta je onda? Da ju tako izmrcvari", rekla je baka brutalno ubijene Kristine (18) koju je lani njezin bivši David Komšić izbo 88 puta

"Kažu da on nije monstrum, šta je onda? Da ju tako izmrcvari", rekla je baka brutalno ubijene Kristine (18) koju je lani njezin bivši David Komšić izbo 88 puta Više na http://bit.ly/2CnVySR

Posted by 24sata on Thursday, 15 February 2018

Извршенеј казне избегавала је тако што је остајала у другом стању, да би на крају побегла у Хрватску. Нитко у Кисељаку не зна да ли је икада одлежала казну. Једна од његових сестара пре пар година доживела саобраћајну несрећу у којој је једва преживела и месец дана била у коми. Многи кажу да породицу прати проклетство још од убиства које је починио Давидов деда.

АЛАРМ НА ЗАПАДУ: Вучић добио позив и одлази у Москву на…

Чињеница је да су три генерације породице Комшић многе завиле у црно од Кисељака све до Загреба. Чак је у Давидов отац Иво Комшић успео да згрози јавност својом реакцијом после изрицања пресуде.

Он је подивљао када је чуо пресуду и скочио и са супругом Оливером и изашао из суднице. Одгурнуо је судског полицајца урлајући:

„Срамота, осудили сте дете из Босне, одлазим одавде, ј… вам матер“.

Иначе овај бахати угоститељ претходно је, долазећи на изрицање пресуде, матер псовао и новинарима зато што су дошли да извештавају о пресуди његовом сину.

СТРУЧЊАЦИ ХИТНО СТИЖУ У СИРИЈУ! ОПЦВ шаље људе у Думу да испитају наводно коришћење ХЕМИЈСКОГ ОРУЖЈА!

Иво Комшић иначе је био ћутљив и мало је са ким контактирао иако се и у Кисељаку и у Загребу бавио угоститељством. Одмах после рата породица Комшић отворила је у то време познату дискотеку “Миами” на самом улазу у Кисељак. Сличним пословима наставили су да се баве и у Загребу.

Међутим, ни после одласка у Хрватску нису се ослободили навике да насиљем, па и убиством, “решавају” животне проблеме. Нажалост, унук је по окрутности с којом је усмртио бившу девојку и њено нерођено дете надмашио и свога деду и тетку!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА КОД КАРЛОВЦА Мигранти бежали од полиције, па скочили са моста

ЂУРИЋ: Како то Уставни суд у Приштини поништава принципе

Трампов саветник за унутрашњу безбедност поднео оставку

(ФОТО) Забрањени руски град: Американци никад нису успели да уђу, а одувек их је занимало шта крије ово мистериозно место

РУСИЈА УПОЗОРАВА БРИТАНЦЕ: Тајно пребацивање Скрипаљевих сматраћемо отмицом!

Извор: Курир

Оставите коментар