Printscreen
Политика Србија

Јевтић: Српска листа спремна за ванредне изборе

Потпредседник косовске владе и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић рекао је грађанима општине Клокот да је Српска листа спремна за ванредне парламентарне изборе и да ће на њима, ако буду расписани, остварити још бољи резултат.

(ХИТ ВИДЕО) ГУСАН РАСТЕРАО АМЕРИЧКЕ СПЕЦИЈАЛЦЕ! Свет умире од смеха, ОВАКВУ СРАМОТУ САД НИКАД НИСУ ДОЖИВЕЛЕ!

„Спремни смо за парламентарне изборе. Српска листа сада ће деловати из опозиције докле год ти избори не буду расписани и док се ситуација не промени. И те како смо спремни за изборе. Сигуран сам да ћемо имати бољи резултат него на последњим локалним и парламентарним изборима“, рекао је Јевтић.

Он је подсетио да је Српска листа на парламентарним изборима освојила 90 одсто подршке Срба, а на локалним изборима је у свих десет општина изабрала своје представнике.

ИСПОВЕСТ ОЦА КОЈИ ЈЕ ЗА 24 САТА ИЗГУБИО ОБА ДЕТЕТА Ни непријатељу не бих пожелео да изгуби две ћерке за дан!

 Заједница српских општина ће бити формиранаЈевтић је позвао Приштину и Брисел да формирају Заједницу српских општина онако како је то потписано Бриселским споразумом и никако другачије.

„Заједница српских општина ће бити формирана. Дошло је време. Дуго смо чекали оно што нам припада, оно што је циљ и што није уперено ни против кога. Настављамо конкретно да помажемо српски народ на Косову и то ће нам бити приоритет у наредним данима“, рекао је Јевтић грађанима.

Онима који кажу да је реч о једностраној одлуци на кратак рок, Јевтић је поручио да је тај споразум у Бриселу потписан пре пет година.

ДОМ СЕСТАРА ПЕТРОВИЋ ИЗ НИША ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Пас као да је знао… Залајао, па зацвилео кад је пијани возач покосио Марију и Милицу

„Дакле, ако је пет година кратак рок ја не знам шта је дужи рок. Позивамо Приштину и представнике ЕУ који су гаранти потписаног Споразума да то учине у складу са потписаним. Ми смо спремни да на позитиван начин допринесемо процесу у смислу коначног успостављања ЗСО“, навео је Јевтић.

„Помоћ и подршку људима који живе у општини Клокот, коју је председик Вучић обећао, наставићемо да обезбеђујемо и то интензивније у наредним данима“, казао Јевтић.

„Проблеме ћемо решавати ефикасно. Мислим на изградњу кућа и свега осталог што доприноси опстанку и останку Срба на Косову. Захтеве за решавање проблема са којима се суочавате предајте у општини, а ми ћемо их размотрити и решавати“, нагласио је министар Јевтић.

ОТКРИВЕНО! Зашто Вулин носи црно одело?

Грађанима Клокота је пренео поруку председника Вучића и директора Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марка Ђурића да буду јединствени, јер ће, како је рекао, само тако поразити оне који су против опстанка и живота Срба на Косову.

Позвао их је и да не подлежу притисцима и продају имовину.

„Знам да је било великих проблема у Клокоту, али заједно ћемо их решити“, казао је Јевтић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КУЉА ГУСТ ДИМ Избио пожар у прокупачкој фабрици

ЦРНИ ЏИП ПЛАШИ СРБЕ! Мештани ноћима не спавају док аутомобил без таблица кружи ноћу!

Вулин: Европа потцењује опасност идеје „Велике Албаније“

СВИ ДЕТАЉИ ОТМИЦЕ ЈАТОВОГ АВИОНА Како је црногорски фудбалер ОТВОРИО ВРАТА „БОИНГА“ и путнике послао у слободу

ДОГОВОРЕН САСТАНАК У ЧЕТИРИ ОКА: Лавров се са колегом из Северне Кореје састаје 10. априла, а ево о чему ће разговарати…

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon