youtube.com
Политика Србија

ЈЕРЕМИЋ У ПРОБЛЕМИМА ДО ГУШЕ! КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА – ближи се суђење његовом партнеру ХОУ, а шеик Гади почео да ОТКРИВА СВЕ ТОКОВЕ НОВЦА!

Псртнер Вука Јеремића, тајкун Патрик Хо, нашао се претходних дана поново у жижи јавности пошто му је четврти пут одбијен захтев за пуштање из затвора уз кауцију, а сада су почеле да цуре информације како је подмићивао све редом, па је Вук НАТО Јеремић у озбиљним проблемима.

ДАН КАДА ЈЕ ОРИЈЕНТ ЕКСПРЕС ЧЕКАО МИЛУНКУ САВИЋ

Наиме, Јеремићев пајташ Патрик Хо је ухапшен у новембру прошле године, а на терет му се ставља корупцоионашка малверзација „тешка“ три милиона евра!

Он се терети да је заједно са бившим министром спољних послова Сенегала, шеиком Тидијаном Гадиом, давао огроман мито званичницима високог нивоа у Чаду и Уганди.

ДОДИК: Сутра подаци о страном мешању у изборе у БиХ

Међутим, Гадио је недавно пуштен из притвора уз нагодбу да открије све детаље из ове корупционашке афере и он је већ почео да открива.

Појавила се информација у светским медијима да је Патрик Хо понудио председнику Чада поклон кутију са 2 милиона долара у готовини у децембру 2014. године.

Морин Кормак ,,кроји“ гласове у Српској!

Писмо са информацијама је објављено у понедељак баш када је адвокатски тим тражио укидање притвора за Хоа.

Гади је почео да сарађује са тужилаштвом, а у проблему ће се по свему судећи наћи и Вук Јеремић због заједничких послова са овом двојицом муљатора.

Петооктобарска алхемија: Вриштећу симболику захтева који опет међу Србе враћа симбиозу 5. октобра и стегнуте песнице није могуће игнорисати

Према информацијама из америчког правосуђа, докази које поседује Гади не воде само до азијског тајкуна већ и до његових сарадника који су били на високим положајима у светској политици, међу којима је свакако и Јеремић као тадашњи председавајући ГС УН! Управо из тог периода датирају први заједнички послови Хоа и Јеремића, који су настављени све до Хоовог хапшења новембра прошле године.

(ВИДЕО) ПОКОЈНИ ЈОВО ТАРАБИЋ ЗА ЖИВОТА ОТКРИО НЕВЕРОВАТНУ ИСТИНУ О РЕЧИМА СВОЈИХ ПРЕДАКА: Оно за шљиву уопште није тачно, то су измислили непријатељи Срба! Али, ево шта им се стварно приказало

НАТО Вук је годинама „пословао“ са Хоом, кога је повезао и са Емилом Лозојом, који је у Мексику осумњичен за пљачку државе и уништење највеће мексичке енергетске компаније ПЕМЕX!

Сада ће коначно бити расветљено одакле Јеремићу толики новац у кешу и за шта га је добијао.

Приштина узалуд куца: Исламске земље имају јак разлог да не признају тзв. Косово

ИСИДОРА САХРАЊЕНА СА ИГРАЧКАМА: Другарица прочитала њен писмени задатак и сви су зајецали, девојчица као да је предвидела трагедију

БОСАНСКИ КАНИБАЛ ШОКИРАО ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Више је жалио убијеног пса него рођену мајку који је ИСКАСАПИО СЕКИРОМ

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ТРЕСЕ КЛАДОВО! Комшија месецима силовао двојицу дечака, а онда је тетка ухватила једног да пуши, отела му мобилни и открила ужас

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров упозорио Запад: Не крећите на Сирију

ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ! Сапун би требало да држите у свакој соби у кући, спасиће вас ВЕЛИКИХ ПРОБЛЕМА!

Трамп се окомио на Иран и захвалио Русији

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu