Youtube
Политика Србија

ЈЕРЕМИЋ ЈЕ НЕНАДАМАШНИ ИДИОТ! НАТО Вук опет ИСПАО ГЛУП, и даље му се привиђа чишћење снега у Москви због Вучића!

Гостујући на ТВ Наша пропали председнички кандидат и један од лидера распале српске опозиције изнова је доказао да је ненадмашан идиот, јер је опет потегао већ расветљену причу о Русима који су наводно чистили снег на улицама у Москви због проласка председника Србије Александра Вучића.

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА АНДРЕА: Муж ушао у кућу и ЗАТЕКАО ЈЕ У КРЕВЕТУ СА УЧЕНИКОМ ОД 15 ГОДИНА!

Јеремић се тако, са два дана закашњења накачио на шупљу причу о томе како су улице Москве биле очишћене од снега, док је истина да су у част доласка Александра Вучића улице у Москви којима је пролазила наша делегација биле привремено затворене за саобраћај.

Али, то Јеремићу није сметало да се поново жестоко избламира:

ИСКУСНА ЛЕКАРКА БЕЗУСПЕШНО ПОКУШАВАЛА ДА ОЖИВИ МАЛОГ ДЕЈАНА: Лице сина Жике Тодоровића било је сиво!

– Колико је посета (Москви) садржајна, најбоље говори сам Вучић који на Црвеном тргу стаје и даје изјаву домаћим медијима и каже да су због њега чистили снег на улицама Москве и да је то невероватна част, толико да му је било непријатно. Када изјави нешто тако, не може да вас не забрине његово стање свести – рекао је Јеремић и ствано нас забринуо за стање сопствене свести.

Јер у патолошкој мржњи коју гаји према председнику Србије Александру НАТО Вук је сасвим заборавио да су и његови дежурни хејтери већ испали смешни и тужни бесрамно се спрдајући с Русијом и Владимиром Путином због части коју су указали Вучићу током његове посете Москви!

Чабаркапа рекетирао по Калуђерици: Када је украо ОВАЈ аутомобил, специјалци су му у муњевитој акцији ставили лисице на руке!

А НАТО Вуку би било боље да попут Јанковиће оде да се грчи и неком хотелу, него да на телевизији лупета глупости и по хиљадити пут доказује колики је идиот.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРИ МИЛИОНА СРБА ЖИВИ НА АДРЕСИ БЕЗ БРОЈА! Ово прави озбиљан проблем Хитној помоћи, поштарима и локалним самоуправама!

(ФОТО/ВИДЕО) Вербални сукоб Лаврова и Џонсона

Скупљи и од Роналда и од Месија: Србин трећи насјкупљи фудбалер у историји ?

ИЗНЕНАЂЕЊЕ СА ИСТОКА: Због америчког звецкања оружјем, Јужна Кореја се окреће Кини

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat