Printscreen
Свет

ЈЕЛИСАВЕТА ХИТНО ПУТУЈЕ У АМЕРИКУ: Ухапшен секташ који је отео њену унуку! ЖИГОСАО ЖЕНЕ И ТЕРАО ИХ НА НАЈУЖАСНИЈЕ СТВАРИ!

Кит Ранијер, у чијој је секти и Индија, унука принцезе Јелисавете Карађорђевић, оптужен за трговину људима и подвођење жена, које је терао на секс, а потом им тело жигосао својим иницијалима.

Вођа злогласне секте НXИВМ (Нексијум) Кит Ранијер (57), у чије је канџе упала и Индија (26), унука српске принцезе Јелисавете Карађорђевић, ухапшен је у Мексику, где се крио!

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ КОД ЈАГОДИНЕ: Два месеца чувао мајчин леш јер није имао новца за сахрану!

Акцију хапшења спровели су полиција Мексика и агенти ФБИ, а Ранијер је оптужен за трговину људима и подвођење жена, које је терао на секс, а потом им тела жигосао својим иницијалима. Амерички медији преносе да му неће бити понуђено право на кауцију.

Уз ћерку и унуку

Чланица озлоглашене организације НXИВМ већ седам година је и Индија, унука принцезе Јелисавете, која за Курир каже да је чула за хапшање Ранијера и да је веома забринута за своју унуку.

– Хитно идем за Америку, сутра крећем! Морам да будем уз ћерку, заједно ћемо отићи код Индије у Њујорк. Она није свесна колико је та организација опасна – каже потресена Јелисавета и додаје да је кад год се чула телефоном са Индијом, покушавала да је одврати од те секте.

– Она ме убеђивала како то није ништа опасно и да је она добро. Понављала је како су то измишљене приче, што није тачно. Индија је анђео, много је добра, ми морамо да је извучемо из тог зла. Није лако, учинићемо све што је у нашој моћи. Много је волимо и борићемо се. Трудим се да не плачем, јако је непријатно и ужасно, потресла сам се, али морам бити јака – поручила је принцеза Јелисавета.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК: Ванземаљци лете поред хеликоптера?!

Сарађују с тужилаштвом

Индијина мајка Катарина Оксенберг, која је ћерка принцезе Јелисавете и Хауарда Оксенберга, а унука принца Павла Карађорђевића, пише књигу о овој страшној групи и мукама кроз које пролази њена породица, али и друге чланице секте с којима је разговарала. Катарина је уочи хапшења Ранијера своја језива сазнања о његовој организацији поделила и с тужиоцима у Њујорку.

У интервјуу америчким медијима Катарина је признала да је она 2011. предложила Индији да се пријави на часове у групу НXИВМ, која наводно помаже људима да се осећају боље и ради на самопоуздању младих. Како је рекла, одмах на почетку је приметила да је група чудна и језива. Нажалост, након неког времена Индија се прикључила суровој секти, а од тада се Оксенбергова бори на све начине да поврати своје дете.

Језива сведочења
ИЗГЛАДЊУЈУ И ЖИГОШУ ЖЕНЕ

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НАДАЛИ СЕ ЛАКОМ НОВЦУ, А ДЕКА ИХ ДОБРО НАМУЧИО: Пљачкаши упали у продавницу, али их је дочекало непријатно изненађење!

Катарина Оксенберг је сазнала да се чланови секте у коју је упала њена ћерка подвргавају психичком и физичком насиљу и да су сви у пределу гениталија жигосани иницијалима Кита Ранијера. Тврди да је Ранијер све чланице приморавао на секс, бранио им да једу више од 500-800 калорија дневно, „испирао им мозак и жене третирао као робове“. Због лошег начина живота у том „тајном сестринству“ Индији је почела да опада коса, драстично је смршала и није имала менструацију годину дана, открила је Катарина.

ОД АПРИЛА ПАПРЕНЕ КАЗНЕ ЗА ПРЕКОРАЧЕЊЕ БРЗИНЕ: Отклањамо све заблуде, ево како се тачно мери!

Чињенице
О ОЗЛОГЛАШЕНОЈ СЕКТИ НXИВМ

*Представљају се као програм за самопобољшање

*Обраћа им се лидер култа Кит Ранијер, кога полазници морају да зову Вангард

*Полазницима траже да изнесу неке компромитујуће чињенице о себи или породици, којима их уцењују ако су непослушни

*Организација се назива и ДОС (Доминантан над робом, прим. прев.)

*Господар наводно има шест робова око себе, који даље морају да регрутују робове

*Више чланова је наводно извршило самоубиство пот утицајем култа

*Чланице култа се морају јављати свако јутро и свако вече

*Према сведочењима, Кејт је имао секс са сваком од чланица

*Током иницијације жене се у пределу гениталија жигошу иницијалима вође

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Представници Срба са КиМ данас о политичко-безбедносној ситуацији

Стејт департмент назвао Русију „морском немани“, Москва одговорила једним плакатом

(ВИДЕО) КИМ ЏОНГ ПРВИ ПУТ ИЗАШАО ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ! У Кини се срео са Си Ђинпингом, ОБЕЋАО МИР!

Извор: Курир

Оставите коментар