Informer
Србија Хроника

ЈЕЛЕНА УСМРЋЕНА СА ОСАМ УДАРАЦА! Ово су сви детаљи НОВЕ ОПТУЖНИЦЕ против Зорана Марјановића!

Коришћена два оружја, мотив злочина још непознат. Одбрана: Има много мањкавости, жалићемо се.

(ФОТО) ВЕЛИКА АКЦИЈА БИА, ХАПШЕЊА РАНОМ ЗОРОМ ШИРОМ СРБИЈЕ: Приведени шпедитер, директори, службеници општине, министарства…

Певачица Јелена Марјановић (33) задобила је осам бруталних удараца у главу док је стајала у каналу насипа Црвенка у Борчи. Ове повреде су биле смртоносне, а са последњим удахом у плућа су јој доспеле капљице воде, гранчице и муљ. Злочинац је користио два оружја – оштар предмет, али и металну шипку.

Ово се, између осталог, наводи у најновијој, трећој оптужници против Зорана Марјановића, Јелениног супруга, у коју су „Новости“ имале увид. Откуцана је на 90 страна и још није ступила на правну снагу. Марјановић, као и његови браниоци, најавили су жалбе.

УХАПШЕН ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПОЖЕГА И КОМПЛЕТНО ЛОКАЛНО РУКОВОДСТВО!

Ни ова, као ни претходне две оптужнице, не даје одговар на кључна питања – зашто је почињен свиреп злочин, чиме је Јелена тачно убијена, како је убица уклонио трагове и побегао са лица места…

– Трећа оптужница је, као и оне раније, препуна мањкавости – каже адвокат Стефан Јокић, који са колегама Николом Думнићем, Александром Зарићем и Вељком Делибашићем заступа одбрану. – Уложићемо жалбе, јер нема доказа да је наш брањеник Зоран Марјановић починио убиство.

ПОЛИЦАЈАЦ СА КРИМИ БИОГРАФИЈОМ! Ово је Далибор Богдановић (42) КОЈИ ЈЕ НОЋАС СТРАДАО ОД БОМБЕ У НОВОМ САДУ!

У оптужници су дати и искази, по тужиочевом мишљењу, кључних сведока. Ипак, те изјаве су у неким деловима супротне чињеницама из полицијских списа, али и наводима других очевидаца. Један од њих, на чији се исказ тужилаштво позива, наводи да је видео да мушкарац и жена силазе низ насип. Ипак, он децидирано тврди да је жена носила горњи део тренерке боје кајсије, а да је доњи део био сив.

– Због те чудне боје кајсије сам и запамтио то двоје људи – наводи овај сведок.

Он у свом исказу није могао на основу фотографија да потврди да ли је реч о Зорану и Јелени Марјановић. Поред тога, певачица је, према документима, када је убијена на себи имала црн и доњи и светлоплави горњи део тренерке.

Искази сведока побројаних у оптужници, који су у критично време били на насипу, од 16.30 до 17.30, 2. априла 2016. године, не слажу се по питању тога шта су сведоци све видели. Једни помињу стадо коза, други тврде да га није било. Помињу се два човека са везаном косом. Један је Зоран Марјановић, док је други идентификован и саслушан. И тај човек је у то време био са ћерком на насипу.

ПУТИНОВИ СПЕЦИЈАЛЦИ ЗАРОБИЛИ ТЕРОРИСТЕ ОВК! После жестоке борбе ражоружали Шиптаре, Амери запањени

– Она има 12 година, али је ситнија растом – наводи се изјава овог човека у трећој оптужници.

У овом документу се на неколико места наводе категорије „извршилац“ и „починилац“ и то у ситуацијама када су изоловани ДНК материјали који не припадају Зорану Марјановићу. Реч је о материјалу пронађеном на унутрашњој страни леве Јеленине патике, која је бачена на другу страну канала (наводи се да је могуће да ју је бацио починилац кривичног дела), али и на њеној доњој тренерци и вешу.

Истиче се да су стручњаци пронашли биолошке трагове Јелене Марјановић, али и мешовите, не назначавајући коме припадају. Иста ситуација се понавља и на једном Јеленином нокту. Раније је објављено да тај ДНК припада мушкарцу и да је он и даље Н. Н.

СТРАВИЧНО УПОЗОРЕЊЕ МЕТЕОРОЛОГА Реприза мајских поплава, хитно почните са евакуацијом! На удару ови делови Србије, чека нас потоп!

– У подноктном садржају убијене Јелене Марјановић нема биолошког трага других особа – наводи се извештај обдуцената у оптужници. Утврђено је и да је она на рукама имала одбрамбене повреде.

Као први напад означен је убод у доњи део главе оштрим предметом. Такав траг је уочен и на капуљачи тренерке, па се претпоставља да је Јелена бежала са капуљачом на глави када ју је убица сустигао.

СВАКИ ВЛАСНИК СТАНА У СРБИЈИ ОВО МОРА ДА ЗНА: Нико неће смети да вам га одузме, ако не дугујете више од ОВЕ СУМЕ! Извршитељи више неће моћи да организују лицитације за продају кућа

Шта значи мировање
Поступајући тужилац највише наде полаже у вештачење мобилних телефона жртве и осумњиченог Зорана Марјановића. Тврди се да је он угасио телефон од 16.54 до 17.04. У то критично време његов телефон није „хватала“ ниједна базна станица. Судски вештак тврди да је реч о „мировању“ телефона, односно да је био угашен. Ипак, стручњаци МТС нису децидирни у томе да је апарат био угашен и наводе да је могуће да је био у одређеном стању које може да се карактерише као мировање, када нема комуникације.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поповић: Дијалог у Бриселу пропао, укључити Русију, Кину и Америку

(ФОТО) СУДАР НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Камион се преврнуо НА КРОВ, повређен возач!

Процурео скандалозан снимак! Тинејџер дува лепак у „слободној зони“ опозиције у центру града

БАРЕМ ЋЕ ВИКЕНД ДА ЛИЧИ НА ПРОЛЕЋЕ! Данас и сутра сунчано и топло, до 25 степени, А ОД ПОНЕДЕЉКА ОПЕТ ПОТОП!

Поен за Мадура: Амерички брод напустио воде Венецуеле

ДАЛИБОР ПРЕЖИВЕО БОМБУ! У КЦ Војводине кажу да је стање Богдановића, повређеног ноћас у експлозији у Новом Саду, стабилно! НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ЈЕ ОСТАО БЕЗ НОГЕ!

ПРЕДСЕДНИК У ПОНЕДЕЉАК У ПАТРИЈАРШИЈИ: Патријарх Иринеј позвао председника Вучића на Сабор СПЦ

novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Tue
30°
Wed
30°
Thu
25°
Fri