Друштво Србија

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ НАПАЛА МРТВОГ НЕБОЈШУ ГЛОГОВЦА! Није ми јасно како се доспева у АЛЕЈУ ВЕЛИКАНА!

Милићка није штедела речи.

Директорка Центра за евроатлантске студије Јелена Милић на друштвеним мрежама се буквално „окомила“ на преминулог глумца Небојшу Глоговца. Милићка је прво рекла да је смрт славног глумца тужна, јер је „увек тужно кад умре млад човек и иза себе остави малу децу“, а онда је наставила у свом стилу, и онда јој није било јасно како се доспева у Алеју великана, алудирајући на Глоговца.

ОВАКО СУ МАРЈАНОВИЋИ МУЧИЛИ ЈЕЛЕНУ!

– Он је вероватно био одличан глумац, али ја о томе ништа не знам, једноставно не гледам домаће серије – написала је Милићка малтене као у увод у све што следи.

ЈЕЦАЈИ НА КОМЕМОРАЦИЈИ НЕБОЈШИ ГЛОГОВЦУ: А онда се спушта завеса и иде аплауз за вечност!

Онда се пребацила на Николу Симића.
Рећи ћу сад нешто што ће вероватно изазвати бацање дрвља и камења на мене, али ми није ни први ни последњи пут. Кад је умро Никола Симић рекла сам да ми је прва асоцијација на њега серија одвратних ТВ серија које су служиле да се „хуманизује“ злочиначки Милошевићев режим – написала је на Твитеру.

Убрзо је уследио наставак.

– Симиц није био никакав „бард српског глумишта“ како је то тад звезда пристојне Србије Аида Ћоровић нпр. рекла. Оне серије су биле државни пројекат. Тужно је, наравно, кад умре млад човек , који за собом остави малу децу, као Глоговац. Много тужно – био је наставак твита, на који је додала и да домаћу и регионалну продукцију не гледа, па да не зна какве су Глоговчеве улоге биле.

(ВИДЕО)НАПЕТО У ЗАГРЕБУ: Вучића дочекала Грабар Китаровић; Чувају га снајперисти, полиција у последњем тренутку спречила демонстрације!

– Глоговац је Младића неприхватљиво хуманизовао, и неприхватљиво релатизовао главе узроке и последице рата у бившој Југославији.

– Натезање броја за геноцид“ му никад нецу опростити. Искрено, више ми није јасно како се доспева у Алеју великана – написала је Милић.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Пола Београда нема канализацију, а за Боркине фекалије мора да се нађе!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Српски сабор Заветници on Monday, 12 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Паткари сами себи уништили изложбу

Паклено „змијско легло“: Овде се укршта најмоћније оружје — све спремно за светски рат

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

Извор: Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri