in4s.ne
Регион

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

Антисрпска хистерија у Подгорици одавно није новина, међутим...

(ВИДЕО) НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ У ШВАЈЦАРСКОЈ! Хрватски и албански хулигани ЗУБИМА ЦЕПАЛИ И ПАЛИЛИ СРПСКУ ЗАСТАВУ!

Антисрпска хистерија у Подгорици одавно није новина, међутим тензије око утакмице Србија – Швајцарска открили су и праву позадину “коалиције за 21. вијек” која је наводно грађанска и изнад националних подела.

СТРАВИЧАН ОБРТ У ИСТРАЗИ СМРТИ КРАГУЈЕВЧАНКЕ КОЈА СЕ ПРЕДОЗИРАЛА: Брат девојчице на потерници због дроге!

Ова политичка групација, иначе је тренутно најјачи “опозициони” фактор, иако постоје назнаке да ће брзо постати део власти на неки начин. Да је реч о шареној лажи, за коју многи тврде да је настала из кухиње америчке амбасаде, потврђује и последњи испад њеног функционера и одборника, Омера Барјактарија који је на друштвеним мрежама провокативно прославио победу Швајцарске, истичући симболе ВеликеАлбаније и ликујући над Србима.

ВАСПИТАЧИЦА МИ ЈЕ ПРЕТУКЛА БЕБУ! ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ МАЈКЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Отишла сам по дете, а затекла је у модрицама и подливима! А ОНДА ЈЕ ДАЛА ШОК ОДГОВОР!

“Грађански” Барјактари је касније покушао да се оправда и да објасни како не подржава Швајцарце због великоалбанских претензија, већ јер Џака и Шаћири играју у његовим омиљеним клубовима???

СКАНДАЛ! И РАМА СКУПЉА ПАРЕ ЗА ЏАКУ И ШАЋИРИЈА: То је захвалност за све што су урадили за нас!

Овај испад је само последњи у низу, имајући у виду да је у ујавност процурела фотографија лидера тог покрета Дритана Абазовића како френетично аплаудира Хашиму “Змији” Тачију, док је други стуб-носилац коалиције, Алекса Бечић, пресудно утицао на забрану прославе стогодишњице ослобођења у Будви, где његови људи врше извршну власт.

ОРЛОВИ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ово је састав Бразила за окршај са Србијом! Одредили и новог капитена!

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АФРИЧКИ НОВИНАР ИЗБЛАМИРАО ПЛЕНКОВИЋА: Шта је то Хрватска?

ВУЧИЋ МУРУ: Србија не пристаје на понижења

(ВИДЕО) У ТРЦИ СА ВРЕМЕНОМ: Од 12 дечака ни трага ни гласа! На стотине људи трага за младим фудбалерима несталим у пећини!

Оставите коментар