Printscreen
Србија Хроника

Један од хулигана с дербија на психијатрији

Један од шесторице Сплићана који су задржани у истражном затвору у Београду иде код психијатра јер је био смештен у ћелију са убицом Марком Николићем.

КИЈЕВ ЗВАНИЧНО ОБЈАВИО РАТ РУСИЈИ: Порошенко добио одрешене руке да војском крене на Москву!

Један од шесторице Сплићана који су задржани у истражном затвору у Београду иде код психијатра јер је био смештен у ћелију са убицом Марком Николићем (43).

 То пише хрватски лист „Слободна Далмација“ на свом сајту, подсећајући да је Николић убица четворогодишњег сина и жене, који је 30. децембра 2017. разбио огледало и стаклом напао затворенике са којима дели ћелију – једном од њих нанео је тешке повреде, а потом је себи пререзао врат и дан касније преминуо у болници.

Детаљи филмске отмице о којој прича цела Србија: Мушкарац (33) гепекован и брутално претучен због 1.500 евра

Повређени затвореник који је са Николићем делио ћелију је оперисан и задржан у болници, док је Сплићанин који је од средине децембра прошле године делио ћелију с њима доживео шок због ког је упућен на третмане специјалисти.

Психијатријски третман над Сплићанином траје од тог догађаја 30. децембра прошле године.

ХУЛИГАН ИЗ СПЛИТА У ШОКУ ЗБОГ ОНОГ ШТО ЈЕ ДОЖИВЕО У БЕОГРАДСКОМ ЗАТВОРУ: Био у ћелији с двоструким убицом из Раковице Марком Николићем који је напао цимере, а затим извршио самоубиство

Према службеним информацијама, које су биле доступне непосредно након хапшења хрватских држављана, у Окружном затвору у Београду – популарно званом Централни затвор – шесторици Сплићана пружена је сва потребна медицинска помоћ и нису били угрожени, истиче се у тексту.Дамир Товаровић (38), Јаков Подруг (24), Хрвоје Баковић (32), Анте Фирић (27), Стјепан Миховиловић (31) и Иван Мишковић (19) били су раздвојени, како је и уобичајен поступак када се смештају осумњиченици за исто казнено дело. Међутим, на питање с ким су смештени у ћелији и јесу ли смештени под посебним мерама безбедности и изоловани од остале притворске популације, „Слободна Далмација“ добила је одговор да се они „налазе у пријемном одељењу“.

ВОЂА ОВК НАРЕДИО ОЛИВЕРОВО УБИСТВО!

Шесторица држављана Хрватске приведени су након сукоба на стадиону током дербија Партизана и Црвене звезде 13. децембра 2017. Након саслушања одређен им је притвор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Први резултати истраге о убиству Ивановића у понедељак

Лавров упозорава: Север Авганистана ново упориште тероризма

(ФОТО) ЗАПЛЕНИЛИ МУ УРЕЂАЈЕ ЗА БИТКОИНЕ И ГАЈЕЊЕ МАРИХУАНЕ: Цариници на Хоргошу спречили шверц скупе опреме

МРТВА ЖЕНА РОДИЛА БЕБУ! ЧУДО НЕВИЂЕНО! Сви ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА кад су пронашли новорођенче у САНДУКУ!

Пет предлога за ново име Македоније; Заев: Референдум

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
1°
2°
Sun
2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed