PRINTSKRIN
Занимљивости Свет

(ФОТО) ЈЕДАЧ МОЗГОВА! Ово је СУРОВИ УБИЦА по којем је настао лик Ханибала Лектора и то због овог ЈЕЗИВОГ ДЕТАЉА

Отац је тада почео да га злоставља. Са 16 година је побегао у Лондон. Почео је да се дрогира и проституише да би могао да плаћа дилерима. Чак седам пута је завршио у болници због покушаја самоубиства.

Прича о Ханибалу Лектору настала је на темељу серијског убице Роберта Модслија којег називају најопаснијим човеком у Великој Британији. Модсли је на слободи починио један злочин, а остале иза решетака, али један је био посебно језив, чему и дугује надимак Ханибал Канибал.

(ВИДЕО) ОВО СУ ПРЕДВИДЕЛИ НОСТРАДАМУС И БАБА ВАНГА: Видели су 6 догађаја који ће променити историју света

Злостављао га је отац!

Модлси се родио у Ливерпулу 1953. године. Док је био дете, злостављали су га психички и физички. Када је имао две године са браћом и сестрама одузет је од родитеља и смештен у сиротиште. Враћен је родитељима када је имао осам година.

ЕВО КО ЈЕ БИО АДВОКАТ ВЛАДИМИР ЗРЕЛЕЦ, чијег убицу јури цела српска полиција: Радио за браћу Шарановић, убијен у КЛАСИЧНОЈ САЧЕКУШИ!

Отац је тада почео да га злоставља. Са 16 година је побегао у Лондон. Почео је да се дрогира и проституише да би могао да плаћа дилерима. Чак седам пута је завршио у болници због покушаја самоубиства.

Разбио му главу и појео мозак

Док је био на лечењу проговорио је о злостављају и тврдио је да чује гласове који му говоре да убије родитеље. Модсли се опет вратио на улицу где су га старији мушкарци искориштавали за секс, силовали и тукли.

ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЗАЈЕЧАРУ: Убио брата због СМРДЉИВИХ ЧАРАПА

Када је имао 21 годину, на улици га је покупио Џон Фарел. Имали су сексуални однос, након чега му је Фарел показао фотографије на којима злоставља децу. Модсли је полудео. Задавио је Фарела. Затворен је у болницу за психички болесне где је 1977. отео и мучио затвореника Давида Франциса. На крају му је разбио главу, и наводно, узео кашику и јео Давидов мозак.

Модсли је проглашен способним за суђење и пребачен је у добро чувани затвор. Тамо је у једном дану убио двојицу. Све Робертове жртве били су сексуални преступници. Добио је надимак Једач мозгова (Браин Еатер), Кашика (Споонс) и Ханибал Канибал (Ханнибал тхе Цаннибал). Затворски систем негирао је његова дела све до трећег и четвртог убиства када су о томе почели да пишу медији.

Хтео је папагаја

Будући да је постао претња осталим затвореницима, изоловали су га. Чак 12 година се није шишао, јер нико није желео да га ошиша. Пратило га је шесторица чувара када би изишао једном дневно из изоловане ћелије на рекреацију. Британски затворски систем за њега је направио посебну ћелију.

Ћелија је имала непробојно стакло, а чувари су му храну давали кроз малу рупу. Ћелија је изгледала врло слично ћелији која је касније приказана у филму „Кад јагањци утихну“.
У НЕДЕЉУ МУ ПОГИНУЛЕ ЖЕНА И ЋЕРКА, А ПРЕ 21 ГОДИНУ И 6 ПРИЈАТЕЉА: Оба пута он је био у колима! Ово је језива судбина Јова Беслаћа

Роберт Модсли, иначе високоинтелигентан и љубитељ класичне музике, један је од 60 затвореника у Британији који сигурно никада неће изаћи на слободу. Модсли држи рекорд затвореника који је најдуже у изолацији – око 39 година. Рекао је да га то баца у депресију па је тражио да му одобре папагаја. Ако не може да добије папагаја, тражио је да му дају цијанид да би се убио.

Иако тврди да је у депресији, показало се да Модсли сасвим добро подноси самоћу. Ужива у музици и поезији, тражио је да студира, у ћелији има плејстејшн и телевизор, те је 64. рођендан провео играјући популарну игрицу „Кол оф ђути“.

Извор: Еспресо.рс, 24сата.хр

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: Дивац признао Косово! (ФОТО)

ОВАЈ ПЛАН ЋЕ НАМ САЧУВАТИ КОСМЕТ: Заветници представили стратегију за јужну покрајину!

(ВИДЕО/ФОТО) ШТА СЕ СТВАРНО ДЕШАВА У ЗИМБАБВЕУ?! Војска каже „није пуч“, а МУГАБЕ У КУЋНОМ ПРИТВОРУ!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon