Србија

ЈЕ.АЋЕМО ТЕ! ЛУКИН ДРУГ КРИМИНАЛАЦ НАПАО НАТАШУ: Беквалчева са ћерком уплашена отишла у полицију! Певачица се плаши за ЖИВОТ СВОГ ДЕТЕТА!

Наташа Беквалац је због претњи пријавила полицији извесног И. Ж., којег је означила као блиског пријатеља њеног још увек законитог супруга Луке Лазукића. Како је навела у исказу, она је Лукиног друга видела у близини Центра за социјални рад Савски венац, где довела ћерку Катју да се види с оцем.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ РЕАГОВАЛА НА ВУЧИЋЕВЕ ИЗЈАВЕ ОКО КОСОВА!

Певачица оптужила извесног И. Ж., који је некада радио на њеном салашу, да ју је у среду по подне, недалеко од Центра за социјални рад, где је довела ћерку да се види с Лазукићем, вербално напао.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У БАЗЕНУ: Хрватски ватерполиста песницом насрнуо на Филиповића!

„Однела сам бебу, предала сам је дадиљи, која ју је дала Луки. Изашла сам напоље, где ме је чекала другарица која нас је довезла, али не до Центра, јер тамо нисмо могле да приђемо због радова. Док сам чекала да прође време и да преузмем дете, направиле смо неколико кругова и поново се вратиле на место где смо биле паркиране, на углу улица Каменичка и Ломина. Кад смо стале како бих изашла из аута, при самом изласку видела сам да недалеко од мене, на десетак метара, стоји дечко кога познајем одраније као Лукиног друга из Републике Српске и који се зове И. Ж. Он је погледао у нашем правцу и гестикулацијом показао, то јест рекао: „Је*аћемо те“, притом држећи руку на боку и претећи прстом“, навела је Наташа у полицији.

ХОРОР У БОРЧИ: Тијана (20) зграбила ТУЧАК ЗА МЕСО и разбила главу Милану (28)! Са тешким повредама пребачен у болницу

Певачица је објаснила и како је сазнала о каквом човеку је реч и да се бави нелегалним пословима.

(ВИДЕО) СРБИН КАО ДЕТЕ ИЗБЕГАО У НЕМАЧКУ, ТАМО МУ НАПРАВИЛИ ХОРОР ОД ЖИВОТА: Ненада прогласили РЕТАРДИРАНИМ и детињство претворили у пакао!

„Он је прошле године, тј. прошлог лета, живео код мене на салашу. Лука ми је рекао да је то његов добар друг, да нема где, али упорно је избегавао да ми каже нешто више о њему, како се презива и слично. Презиме сам случајно сазнала приликом телефонског разговора, кад је Лука разговарао с њим, па сам преко интернета сазнала да је учествовао у оружаној пљачки у Бањалуци, као и то да је био у специјалним јединицама из којих је избачен. Тада сам питала Луку шта ради такав човек код нас, на шта ми је он одговорио да свакако убрзо иде на одмор и да нам никад не би наудио. Луки сам тада рекла да не желим да ради више код нас, пошто је у ствари он обављао неке ситне послове и чувао салаш“, испричала је певачица.

Наташа је истакла и да је због свега што се десило забринута за своју безбедност и безбедност своје породице.

ЗА ЕКИПУ ЈЕ КИДАО, КАО ВОЈСКА, КАО УРАГАН: Никада објављена велика исповест КНЕЛЕТОВЕ ВЕРЕНИЦЕ! Интима принца БГ асфалта

„Убрзо је отишао са салаша, а онда сам чула да Лука редовно телефонира с Жељком, који је у затвору. Редовно се чуо и са његовом мајком. Тада сам схватила да је на одслужењу казне. Такође, испред Центра за социјални рад сам видела Лукин мотор који он иначе вози, а недалеко одатле сам видела и мој ауто, који ми је Лука на превару одузео, претпостављам да га је тај човек довезао. Напомињем да сам веома уплашена за безбедност моје породице, али и за своју безбедност“, изјавила је Наташа пред инспекторима.

(ФОТО) ПОРУКА ИЗ СРПСКЕ БОЛНИЦЕ ШОКИРАЛА ПАЦИЈЕНТЕ! Забранили су да се изговара ЈЕДНА РЕЧ! Тврде да лоше утиче на лекаре и особље!

Иначе, према нашим сазнањима, певачица сумња да га је Лазукић довео свог пријатеља да би је застрашио.

Покушали смо да добијемо Лукин коментар, али се он није јављао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У СЛАГАЛИЦИ, ТАКМИЧАР ПОБЕДИО ПОМОЋУ НЕТАЧНОГ ОДГОВОРА: Овај превид није смео да се деси, пораженог је СКУПО КОШТАО!

(ВИДЕО) ВУЧИЋ НАЈАВИО ОБРАЋАЊЕ НАЦИЈИ ПО ПИТАЊУ РЕШЕЊА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

ИТАЛИЈА ЛУПИЛА ШАМАР НАТО ПАКТУ: Трампов план пропада, Рим га неће прихватити!

Асад: Зашто смо направили договор с Русијом на 40 година

Четири главне поруке самита лидера БРИКС-а

(ВИДЕО) МУЧЕН КУКАО И ЗАПОМАГАО Овде су отмичари везали деду Јелене Ђоковић

(ВИДЕО) НАРКО-КАРТЕЛ НУДИ ЗА ГЛАВУ ОВОГ ПСА 70.000 ДОЛАРА: Кучка им квари посао, сад су НАРУЧИЛИ ЊЕНУ ЛИКВИДАЦИЈУ!

МАРЈАНОВИЋ ИДЕ У МАНАСТИР: После затвора Зоран донео ВЕЛИКУ ОДЛУКУ

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-4°
2°
Sun
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed