Foto: Printscreen Youtube
Занимљивости

ОН ЈЕ ШОКИРАО ЈОВАНУ И СРЂАНА ПРИЧОМ ДА ЈЕ ЗЕМЉА РАВНА ПЛОЧА! Сада је отишао корак даље: Зашто је жртвована ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА, како људи могу да виде прошле животе, о МИСТЕРИОЗНОМ догађају у музеју у Истанбулу…

Предраг Петковић, човек који себе у јавности представља као астролог и културолог, велику пажњу је изазвао када је у једном јутарњем програму на ТВ Прва говорио и доказивао да је Земља равна плоча.

ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ КОНАЧНО ИЗА РЕШЕТАКА! Љуштаку и Мустафа отпутовали у Хаг! Морају бити осуђени за крваве злочине над Србима!

Ако је многе тада шокирао његов наступ онда смо убеђени да ће вас његово гостовање у емисији Балкан Инфо оставтии без текста.

Сигурни смо да ће бити оних који ће сматрати да све ово што он прича нема везе са истином док ће, опет смо убеђени у то, бити и оних који ће сматрати да је управу.

Ми вам преносимо делове овог заиста шокантног интервјуа а ви сами процените да ли овај човек говори истину или не.

МАНИПУЛАЦИЈА И ЧАКРЕ

Манипулација страхом је најснажнији вид манипулације. Кад год се иде на страх затвара се прва чакра. Имамо иначе 7 чакри, седам енергетских поља. А прва чакра се налази у доњем делу кичме и повезана је са егзистенцијом, репродукцијом, са базичним потребама сваког живог бића. Ако на ту чакру делујемо из спољнег света страхом и претњама она се затвара. Затварањем доње чакре заправо спречава да енергија иде у више чакре и држи нас на страху.

(ФОТО) ТРАЖЕ ГА ЗБОГ УБИСТВА: Он се у Подгорици дружи са сином Мила Ђукановића!

Прича о рају и паклу је застрашивање људи и манипулација људима. Та дефиниција пакла и раја није божанска дефиниција.

СМРТ ЈЕ НЕПРИРОДНА ПОЈАВА

Смрт производи програм који имамо у телу, заправо софтвер преко ДНК. Ми имамо одређен рок трајања. Чак и у Библији, иако то није нешто много ауторитативна књига али има неких тачних ствари, имате описе да су неки живели по хиљаду година. То и јесте некад био животни век људи али је смањен путем репрограмирања. Постоји могућност да се емоцијама и мсилима мења ДНК и то је нешто што се озбиљно проучава у свету.

МИЛО ЗАБРАНИО СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ! Народ ће се ипак окупити, митрополит Амфилохије служи молебан у поноћ

О ВАСКРСЕЊУ

Нико не објашњава шта тачно хришћанствои мисли под васкрсењем. Да ли је то нови живот у новом телу или у старом телу. Како ће они који су умрли пре 200-300 година ускрснути у старом телу? Где је њихово тело данас? И зашто васрксење у материјалном телу? Постоји један учењак ранохришћански који је говорио о реинкарнацији говорећи да је реинкарнација нови живот у новом телу. Његово учење је црква одбацила.

Расколници заузели храм на западу Украјине

PRINTSCREEN

КАКО СУ НАСТАЛЕ ДУШЕ

БОДИРОГА ОТВОРИО ДУШУ И ОТКРИО: О чему прича са Додиком, колико проводи времена са политичарима и шта мисли о Републици Српској!

У озбиљним списима стоји да је све постојало одувек и да не постоји моменат стварања. Постојало је другостепено стварање – стварање материјалног света, материјалних универзума. То ствара Брама – то је прво живо биће рођено у материјалном свету.

О ПОСТОЈАЊУ БОГА

Ја верујем да Богх постоји. Не прихватам га да он постоји на онај начин како нам је то наметнуто кроз разне религије. То најмање на Бога личи. Људи га замишљају са неком брадом, да је то неки мудар старац, који седи баца громове, милује и кажњава… То је једна прилично примитивна слика Бога.

Постоји једна прича да када је рептилска раса долазила на Земљу она је склопила уговор са цивилизацијом са Сиријуса да они дозволе да се манипулише људима али да део инстине морају да провуку кроз религију. И у официјалним религијама има део истине али већина је ту превара и манипулација.

О ТЕОРИЈИ ВЕЛИКОГ ПРАСКА

О теорији Великог праска не постоји никакав доказ. То је чиста демагогија и њу су пласирали они који су имали моћ да такву теорију пласирају.

О РЕИНКАНРАЦИЈИ

По ономе што су многи истраживачи у свету утврдили не долази одмах до реинкарнације када умремо нити за то постоји одређено правило. Постоје сећања људи које су описивали у регресији да су после смрти одлазили у неке димензије где су се припремали за ново рођење. То су описивали као предах и одмор пред неки нови живот. Тај нови живот се бирау складу са свешћу коју особа има и онда се он ради да би испунио жеље.

(ФОТО) СТИДИТЕ СЕ КО ВАС ПОДРЖАВА! Украјински ботови воде кампању за опозицију у Србији против Вучића и Путина

Сматра се да док год имамо жељом за материјом ми морамо да се рађамо. Оног тренутка када би се ослободили потребе за чулним уживањем у материји ми се не бисмо рађали овде.

О ПРОШЛИМ ЖИВОТИМА

Да бих могао да другима радим регресију морао сам и ја да је прођем. И тако сам видео неколико својих пређашњих жвота. Знам да сам у једној инкарнацији био у време ранохришћанства, видео сам далеки исток, видео сам Француску…

Људи су под хипнозом умели да причају језик и дијалекат који више не постоји или нпр да свирају клавир.

Пролазак кроз регресију обавезно подразумева да човек види своју смрт. То се ради из два разлога. Ми тај живот кроз регресију морамо да окончамо а и због тога што особа кад види то ја их питам какав је њихов утисак када виде како су некада умрли у неком прошлом животу. Ја их питам за утиске јер они њих као софтвер носе у следеће животе. Ако је остало нешто не разјашћено он то те утиске који се зову санскаре се преносе као софтвер и оне утичу као подсвест и егзистирају кроз нас.

НАЈУПЕЧАТЉИВИ УТИСЦИ ИЗ РЕГРЕСИЈЕ

Имао сам две три особе које нису могле да носе ролку или шалове. Мени је то била индикација када су ми то рекли да су они некада преживели неку трауму везано за обезглављење. Када отворим хороскоп видим да су тим људима одсекли главу.

Један човек у Истанбулу када је ходао кроз музеј угледавши неки мач или сабљу он је осетио ужасну главобољу и бол у врату. И од тада никада није могао да се отараси те главобоље. Нико није могао да му помогне и он је у регресији видео да је њему одрубљена глава. Он је у тој регресији препознао онај мач из музеја којим му је одсечена глава. Имао сам људе у регресији који су били на гиљотини и нису могли да носе ролке, шалове… мушкарци нису никад носили кравате.

Многи су имали белеге и ожиљке на телу ако су импресије јаке из прошлог живота.

Имао сам случај девојке која је до 21. године била нормална а онда од те 21. године почињу разне фобије да је муче. Имала је клаустрофобију. Ако не успем да пронађем трауматично искуство у садашњем животу онда се иде у регресију. Када смо ушли у регресију видело се да је она у том једном прошлом животу убијена баш када је имала 21 годину. Она је за време Другог светског рата убијена у 21. години у гасној комори. Када је у овом животу напунила 21 годину то је био окидач и од тад креће та прича.

О КАРМИ

Људи често карму повезују са нечим негативним што им се деси. Али карма сама по себи није ни добра ни лоша већ је само један од принципа који постоје.

Такозвана дрида карма је чврста или фиксна карма. Она је дефинисан рођењем и ми то не можемо да променимо. То је оно што ми зовемо судбином.

Постоји адрида карма која је променљива.

Трећа врста карме је адрида дрида је и једна и друга у исто време. И непроменљива и променљива карма.

У верској филозофији постоји један део где се говори да постоји нешто што је у исто време и исто и различито… и може и не може да се мења.

Бошко Двери не бира средства: Писмом хушка Путина против власти у Србији

СУНЦЕ ЈЕ МАЊЕ ОД ЗЕМЉЕ

Сунце је много мање од Земље и много је ближе Земљи него што нас уче. Изнад Земље је купола, Земља је заробљена у куполи.

О РЕПТИЛИМА

Постоји необориво пуно доказа да рептилска раса преко тајних друштава управља светом. Рептили долазе из сазвежђа Капут Драконис – сазвежђе Змаја. Земља није њихово природно станиште.

Та рептилска раса која је на земљи је хибридна раса – они су међавина људске и рептилске ДНК. Њих не видимо у правој форми али их видимо у људској форми.

О укрштању људи и рептила је писано много.

Принцеза Дајана није рептилског рода. Читава британска аристократија су рептили. Она је жртвована и била је ту само да би се одржао баланс између две расе.

(ВИДЕО) ЉУДИ-РИБЕ ЖИВЕ МЕЂУ НАМА: Чудно племе може да издржи под водом 13 минута због ретке ГЕНЕТСКЕ МУТАЦИЈЕ!

О МЕСЕЦУ

Месец је посебна прича. Месец је провидан. Месец некада уопште није био ту. Постоје цивилизације које уопштзе не памте Месец и цивилизације које су сведочиле да је Месец донешен ту. Он је потпуно мистична прича.

Месец је донела рептилска раса како би затворили портал како би људи били заробљени овде. Месец је ту да би затворио људе овде и онемогућио са вишим спиритуалним цивилизацијама. Нашим извором… Јер ми смо сви дошли из других галаксија. Земља није наше природно становиште.

Зато ми имамо проблема са кичмом и слично…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАШТО НАЈВИШЕ УМИРЕМО У ЈАНУАРУ Постоје два кључна разлога, а на један и те како МОЖЕМО ДА УТИЧЕМО

ВОЈА БРАЈОВИЋ ОТКРИО ДУГО ЧУВАНУ ТАЈНУ: Када сам саопштио оцу да ћу играти Вука Бранковића он је само ућутао… После дуге паузе, запалио је цигарету и рекао нешто што ће Воја ПАМТИТИ ЦЕЛОГ ЖИВОТА!

ХТЕО ДА ОСВЕТИ ОЦА, НЕКАДАШЊЕГ ШЕФА БЕОГРАДСКОГ ПОДЗЕМЉА: Петар из аутомобила у покрету пуцао у Гагеца! ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА ПУЦЊАВЕ НА БУЛЕВАРУ

У Грчкој хаос: Хоће ли бити референдума због Македоније?

(ВИДЕО) МАКЕДОНСКИ РУКОМЕТАШ ИЗРАЗИО РЕВОЛТ ЗБОГ ПРОМЕНЕ ИМЕНА ДРЖАВЕ: АЛБАНСКИ спортски коментатор на македонској телевизији током преноса није желео да му изговори име! ЕВО КОЈИМ НАЗИВОМ ГА ЈЕ ОСЛОВЉАВАО

МАЈКА ПРЕМИНУЛОГ ДЕЧАКА НЕ КРИВИ ЛЕКАРЕ „После операције ми је рекао: ‘Мама, НЕ ВЕРУЈЕМ ДА САМ ОВО ЈА’“

СРБИЈА ЈЕ СКУПЉАЛА НОВАЦ ЗА МАЛОГ АНДРИЈУ: Био је одличан ђак, обожавао историју и разбијао шах! ХРАБРО ЈЕ ИЗДРЖАО 7 ОПЕРАЦИЈА, АЛИ НЕ И ПОСЛЕДЊУ…

Како ће изгледати битка најмоћнијих сила ван планете Земље

Kurir.rs/Balkan info

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun