Саша Јанковић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ЈАНКОВИЋУ, БРУКО! Лидер ПСГ лобира за лажну државу Косово, а за хапшење Ђурића тврди да је „намештено“!

Лидер ПСГ Саша Јанковић наставио је да пљује сопствену државу! Он је у интервјуу за албанску Радиотелевизију Косова мртав-ладан изјавио да не би спречавао Косово у чланству у међународним организацијама, за хапшење Марка Ђурића каже да је "лажни конфликт", док каменовање Александра Вучића у Поточарима назива "наводним"?!?

– Ја не бих спречавао Косово у демократском развоју и чланству у међународним организацијама – навео је Јанковић, који тврди да још ништа није урађено по питању суочавања са прошлошћу, а да се дијалог између Приштине и Београда води на недемократски начин, у атмосфери, како каже, мржње и хушкања на рат.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО ПРЕСЕКЛО СТРУЧЊАКЕ: Неизлечива болест покосиће људе, ходаћемо голи и боси! Ево на шта је мислила!

Заблуда је, тврди, да чланство Косова у УН значи и признавање независности.

За Јанковића су последњи догађаји у Косовској Митровици, када су нападнути Срби на округлом столу у оквиру унутрашњег дијалога о решењу питања КиМ и хапшење Марка Ђурића, забрињавајући јер, према његовом тумачењу, последица су „деловања лидера који желе неограничен опстанак на власти“.

(ВИДЕО) КАМИОНЏИЈА ДИВЉАО ПО ЗВОРНИКУ: Залетео се као луд и СРУШИО СЕМАФОР УСРЕД ГРАДА!

Јанковић тврди да су и Косово и Србија, али и цео регион жртве атмосфере конфликта и лидера који, како каже, „лажним победама желе да опстану на власти“.

За Јанковића су „лажни конфликти“ хапшење Ђурића, „шарени возови“, па до, како каже, наводног каменовања Александра Вучића у Сребреници.

(ВИДЕО) ИСЛАМИСТИ ОСТАВИЛИ ТЕМПИРАНУ БОМБУ: Мистериозна болест из калифата узима све више жртава у Европи

Један од тих конфликата, које назива лажним, могао би се, страхује Јанковић, једног дана измаћи контроли и угрозити безбедност.

ЗЕТ БОРИСА ТАДИЋА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО КОД КУЛЕ НЕБОЈША: Трагедија у породици бившег председника Србије

Председника Александра Вучића криви за предају Косова у руке, како каже, косовских власти.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНАС И ДО 25 СТЕПЕНИ, А ЕВО КАКВО НАС ВРЕМЕ ОЧЕКУЈЕ ЗА ВАСКРС: Среда сунчана и топла, али увече стиже НАОБЛАЧЕЊЕ!

ЗАГРЕБ СЕ НИЧЕГ НЕ СТИДИ: Србина отеле, па убиле усташе, а сада ТРАЖЕ ОД СРБИЈЕ ДА ИМ ПРОНАЂЕ ЊЕГОВО ТЕЛО!

(ВИДЕО) ПУЦАЛА НА ДЕЧКА, ПА НАПРАВИЛА КРВОПРОЛИЋЕ! СТРАВИЧНЕ ИСПОВЕСТИ СВЕДОКА ПУЦЊАВЕ У ЈУТЈУБУ: Чуо сам прасак, али сам мислио да су балони! Људи су се тукли да изађу на врата!

Извор: Блиц/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed