Информер
Политика Србија

ЈАНКОВИЋЕВА ЖЕНА СЕ БЛАМИРАЛА НА ПИЈАЦИ: Вређала људе који су пензионерима делили сениор картице!

Како сазнаје портал СрбијаДанас.цом данас је на пијаци на Новом Београду у блоку 44, дошло је до инцидента када су присталице Саше Јанковића и његова супруга Славица Јанковић напали људе који су испред Града Београда пензионерима делили сениор картице.

(ВИДЕО) АМЕРИ ПОСЛАЛИ Ф-22 НА ПАР РУСКИХ БОМБАРДЕРА, А ОНДА ЈЕ ДОШАО СУ 35… Понос САД одмах побегао у Ирак!

– Екипа са штанда Саше Јанковића, њих седморо, пришла је штанду на ком су се делиле сениор картице. Имали су фото-апарате и кренули су да сликају људе који су делили те картице и грађане који су у том моменту потписивали папире. Провоцирали су, као да је било спремно унапред, малтретирали су их психолошки. Када је девојка са штанда покушала да их слика, јер су и они њу фотографисали, ту је реаговала супруга Саше Јанковића и пришла јој и напала је уз питање зашто их слика. Када јој је девојка одговорила да су они први почели, Јанковићева супруга је питала како их није срамота што раде на том штанду и варају људе. Онда је кренула да им се уноси у лице и млатара рукама. Била је бахата и непријатна у обраћању према тим људима – рекао нам је један од очевидаца.

(ВИДЕО) РУСИ УМИРУ ОД СМЕХА: НАТО конвој се заглавио у пољском блату, камион који је дошао да их чупа се преврнуо

– Штанду је прво пришао један дечко који је претходно био на штанду ПСГ-а и почео да виче на пензионере: „Да ли ви знате шта попуњавате? То не можете нигде да користите!“ Он је убрзо отишао, али су се онда на нашем штанду створили Јанковићеви људи. Кренули су да нас сликају и нас који делимо сениор картице и пензионере који су ту били окупљени. Вређали су нас. Када смо ми узели да сликамо њих, пришла је једна плава госпођа, односно супруга Саше Јанковића и почела да виче на нас, да нас вређа, уносила нам се у лице. Викала је и галамила на нас – рекли је девојка која је делила сениор картице, а којој се Славица према њеним речима уносила у лице док је обављала свој посао.

Србија брани небо уз помоћ Русије: Стиже моћан ракетни систем

Подсетимо, у последњих неколико недеља у ПСГ чији је председник Саша Јанковић владала је права драма када су Јанковића чланови напустили, а након одласка из Покрета рекли су да су ПСГ управо напустили због таквог понашања Славице Јанковић.

СВЕМИРСКА СТАНИЦА БИ МОГЛА ДА ПАДНЕ НА ЛЕСКОВАЦ: Летелица Тиангонг изгубила контролу у свемиру, очекује се да почетком године буде на Земљи

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛЕКАРИ ЈЕ ПУСТИЛИ КУЋИ, ОНА ПРЕМИНУЛА У СНУ: Нишлијка бежала од насилника, па скочила кроз прозор! После 10 дана УМРЛА

Нових десет ФАП камиона за Војску Србије

БРИТАНЦИ У ПАНИЦИ, РУСИЈА ВОДИ РАТ ПРОТИВ ЊИХ НА ВИШЕ ФРОНТОВА: Подморницама у северном Атлантику, троловима, ботовима…

Извор: Србија Данас

Оставите коментар