mc.rs
Политика

Јанковић се отворено залаже да Косово буде примљено у Интерпол!

Лидер покрета слободних грађана и бивши Заштитник грађана Саша Јанковић отворено лобира да окупирана српска покрајина - Косово постане члан Интерпола!
mc.rs

,,Па ваљда је нама у интересу да Косово буде примљено у Интерпол ако се Интерпол бори против криминала, шта ми имамо од спречавања уласка у Интерпол, у међународну полицијску организацију. Дакле, нећемо ваљда потурати ногу никоме. Коначних решења нема. Хајмо да будућност определи најбољи оквир за живот људи. У овом тренутку све друго је политичарење.“ – изјавио је Јанковић за америчку телевизију Н1 која је у власништву бившег директора ЦИА. Јанковић овиме намерно прећуткује да би улазак Косова у интерпол значио да би сепаратистички шиптарски органи на Косову и Метохији могли произвољно да расписују интерполове потернице за Србима.

Подсетимо, ово није једини случај где је Јанковић дигао глас против српских националних интереса.
Он је недавно, пред пут у Сарајево на комеморацију наводног геноцида у Сребреници, у спомен-комплексу у Поточарима, у интервјуу за ,,Ал Џазиру“ поручио како би Србија коначно требало да ,,прихвати одговорност и суочи са злочиначком прошлошћу“, а више пута је истицао и да је Србија одговорна за наводни ,,геноцид“ у Сребреници, чиме је практично окарактерисао сопствени народ и земљу као злочиначке.

Један од Јанковићевих политичких партнера, који га је јавно подржао у председничкој кампањи, је и Александар Оџић, лидер сепаратистичке Војвођанске Партије, који се противуставно залаже за независност северне српске покрајине, и стварање тзв војвођанске нације.

Aleksandar Odžić: Republika Vojvodina i vojvođanska nacija!Poziv građankama i građanima Vojvodine!Ako polazimo od…

Posted by Vojvođanska Partija on Friday, 30 June 2017

Извор: Информер, Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Српски добровољци НАЛУПАЛИ УСТАШЕ: неутралисан хрватски одред у Украјини (ФОТО)

ЧЕПУРИН: Очигледно је жеља неких снага да се нанесе додатна штета Србији, да се она учини рањивијом!

Дачић: Загребу НЕЋЕ БИТИ СВЕЈЕДНО, адекватним мерама ћемо реаговати на одлуку Хрватске

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat