Printscreen
Политика Србија

ЈАНКОВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО СВОЈ ПРОГРАМ: ХОЋЕМО ГЕЈ БРАКОВЕ У СРБИЈИ!

Покрет слободних грађана Саше Канковића залаже се за усвајање законског оквира који би омогућио истополне брачне заједнице у Србији?!?

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Ана Јанковић Јовановић, чланица Председништва ПСГ, каже за Данас да тај покрет сматра да „исто као што особе мањинских сексуалних оријентација имају исте обавезе према држави као и остали грађани, тако држава мора њима гарантовати сва права која имају и други“.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Упитана кроз које институције ће се ПСГ залагати за реализацију те иницијативе и става према истополним заједницама, Јанковић Јовановић каже да су измене неопходне првенствено у законодавству, а потом њихово спровођење, што неминовно захтева освешћивање како државних службеника, тако и шире јавности.

НЕВЕРОВАТНА ПОРУКА ИЗ БРИСЕЛА: Срби на утакмици ишли у рат за Косово

У вези са евентуалним усвајањем деце од стране истополних заједница, Јанковић Јовановић сматра да би у Србији та деца била стигматизована и да због тога не мисли да би усвајање деце од стране геј парова било право решење.

ОН СУДИ СРБИЈИ НА МЕЧУ СА БРАЗИЛОМ! Иза себе има скандал са пеналом који није судио, дели 4 картона по мечу, А НИЈЕ НИ ЉУБИТЕЉ ВАР!

– Неопходно је унапредити остваривање права ЛГБТ особа, али терет њихове дискриминације и борбе не треба да иде преко леђа деце – каже Ана Јанковић Јовановић.

ПОСЛЕ ПОТОПА, СТИЖЕ ПАКЛЕНИ ЈУЛ! Неће вам бити добро од прогнозе за следећи месец! ЧАК 21 ТРОПСКИ ДАН!

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ БРАНИ СРБЕ: ФИФА… Они су једни обични глупани! Упорно испадају глупи као ноћ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: Нећемо дозволити нове „Олује“

Најмоћније силе Европе спремају и оружану одбрану од надолазеће опасности

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu