mod.gov.rs
Србија

ЈАЧИ НЕГО ИКАД: Ево шта чека СРПСКУ ВОЈСКУ у 2018. години!

Александар Вучић и Владимир Путин начелно су постигли договор о куповини шест руских хеликоптера МИ-17 и ракетног система С-300.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋЕ ОТКРИЋЕ РУСКИХ НАУЧНИКА: Испод Арктичког океана крије се нешто што ће нас потпуно уништити кад се ослободи!

Након модернизације ови авиони ће моћи да користе савремено вођено наоружање ваздух-ваздух и ваздух-земља, што захтева и набавку одређене количине тог наоружања.

КРВАВИ МАФИЈАШКИ ОБРАЧУН У БЕОГРАДУ! Ноћас убијен један од вођа Кавачког клана!

pixabay.com

(ФОТО) ПЕДОФИЛ ИЗ БЕОГРАДА ПОКУШАО ДА НАМАМИ ДЕВОЈЧИЦУ (13) ДА СЕ ВИДЕ УЖИВО: Слатка си! Могу ли у целости да те видим? ПОГЛЕДАЈТЕ ЊИХОВУ ПРЕПИСКУ СА ФЕЈСА

Ракетни систем бук
И овај ракетни систем се спомињао у јавности као могуће наоружање из Русије. Реч је о ПВО систему са радијусом од 25 до 45 километара и дометом 30 километара, а делује против авиона прецизношћу од 70 одсто.

(ВИДЕО) Објављен снимак који је НАЈАВИО КРВАВУ ОСВЕТУ, а само 2 недеље касније члан кавачког клана ЛИКВИДАРАН НА ВРАЧАРУ!

(ВИДЕО/ФОТО) Београђани, ако препознате овог човека, зовите полицију! Покрао је ствари ДЕЦИ док су имала наступ са хором

Хеликоптери Ми 17 стижу из Москве
Могу да буду наоружани ракетама и топом. Носе ненавођене ракете калибра 80 милиметара у контејнеру са 80 ракета. Може да носи и топ калибра 23 милиметра у контејнеру са 250 метака. Иначе, два хеликоптера МИ-17 македонске полиције ремонтују се у ваздухопловном заводу „Мома Станојловић“ у Батајници, што је први корак ка томе да ова институција постане регионални центар за обнављање летелица.

(ВИДЕО) ХОРОР У СЕГЕДИНУ: Момак (29) из Војводине убио девојку на дочеку, па покушао и себи да пресуди!

mod.gov.rs

(ФОТО) НАПУСТИЛИ ЛУКСУЗ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ, ОБУЛИ ОПАНКЕ И ДОШЛИ У СЕЛО КОД ТОПОЛЕ: Близанци Марко и Лука сада су главни пољопривредници овог краја

Из Русије стиже и 30 тенкова
Поред тога што ће бити јача у ваздуху, Војска Србије биће моћнија и на земљи пошто би до краја следеће године требало да стигне 30 ремонтованих тенкова Т-72 вредних око 30 милиона евра. На тај начин Србија ће по први пут имати тенк са активно-реактивним оклопом. Реч је тенковима са могућношћу лансирања ракета из цеви топа калибра 125 милиметара, ту је и митраљез 7,62 мм.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

Стратегија Запада је елиминисање Срба као геополитичког фактора у региону

ПУКЛО И У ПЕРСИЈИ: Чека се коначан одговор врховног вође!

„МУСЛИМАНСКЕ ХОРДЕ ГРУПНО СИЛУЈУ“: Неонацистичка посланица испрозивала немачку полицију због честитке на арапском!

Изво : republika.rs/blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon