Друштво Србија

ИЗВРШИТЕЉИ продају имовину МИЛОШЕВИЋА – Слобина ћерка остаје без луксузних станова на Дедињу

Луксузни станови и друге вредне непокретности чији су сувласници Марија Милошевић, ћерка бившег југословенског председника Слободана Милошевића, и њени породични пријатељи Драган Хаџи Антић и доктор Никола Антић, отишли су на добош!

ЗОРАН НУДИ НАГОДБУ: Владимир ће признати убиство, само да ја добијем наногицу!

Банка Интеза је јуче огласила продају њихова два стана од укупно 480 квадрата на Дедињу и парцелу од 24 ара, чија се укупна вредност процењује на невероватних 284.204.689 динара.

Луксузни четворособни стан од 253 квадрата, који је Марија изнајмљивала пријатељу доктору Николи Антићу, а који је узео кредит од банке како би га откупио, један је од станова чија је продаја оглашена. Реч је о некретнини вредној 59.894.866 динара, како је утврђено закључком извршења.

Ко на њих крене чека га кошмар: Како Швеђани виде одбрамбену моћ Русије

– А како није имао новац да враћа кредит банци, односно да плаћа рате, извршитељи су огласили продају стана. Марија, која годинама живи у Црној Гори, још 2012. године је за око 800.000 евра продала свој четворособан стан од 253 квадрата угледном доктору Николи Антићу, свом пријатељу, али од њега на крају није добила ни динара. Како је имућни доктор запао у дугове, стан је стављен под хипотеку – каже извор за Ало.

Гинеколог отео Марији стан
Драган Хаџи Антић, који је сувласник некретнина и парцеле чија је продаја оглашена, потврдио је за Ало да је Никола Антић преварио Марију Милошевић.

НОВИ ПРАВИЛНИЦИ У ШКОЛАМА: Ако ваше дете претуче другог ђака, ево каква казна га чека!

– Доктор је преварио Марију тако што је нелегално укњижио њену некретнину у катастру и тај предмет је сада на суду. Банка не може да прода било шта док се води спор, то је противзаконито. Као сувласник, ја сам само сведок у том спору – прокоментарисао је он и додао да један од најбољих адвоката на страни Марије Милошевић.

Марија је онда, како додаје, овластила своје адвокате да поднесу кривичну пријаву против пријатеља Николе Антића.

ИЗАШЛА ИСТИНА НА ВИДЕЛО: Тадић је спречио истрагу о употреби уранијума током НАТО агресије?

Извршитељи сада продају и парцелу од 24 ара, која се налази у улици Булевар кнеза Александра Карађорђевића, која је у приватној својини дужника др Николе Антића, некадашњег Маријиног гинеколога, и Драгана Хаџи Антића, дугогодишњег пријатеља породице Милошевић, а која вреди 170.096.684 динара.

(ВИДЕО) ИМАЛА ЈЕ САМО 14 ГОДИНА КАДА СУ ЈЕ ДРОГИРАЛИ И ГРУПНО СИЛОВАЛИ: Ноге су ми биле прекривене крвљу, очајнички сам покушавала да побегнем!

Осим тога, извршитељи су на продају ставили и некретнину вредну 54.213.139 динара. Ради се о још једном четворособном стану површине 229 метара квадратних. Како се наводи у огласу банке Интеза, у тој некретнини тренутно нико не живи.

МАЈ НАМ ПРОЂЕ СА КИШОБРАНОМ У РУЦИ, А СЛИЧНО ЋЕ БИТИ И У ЈУНУ: Српски метеоролози коначно открили какво је ЛЕТО пре нама!

Укупна тржишна вредност наведених непокретности је 284.204.689 динара, а почетна цена на првом јавном надметању, које ће се одржати 30. маја, износиће 70 одсто од те вредности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Испунићемо обећање: Прва реакција ЕУ после претње из Техерана

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО/ФОТО) ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ СА МЕСТА ПАДА КУБАНСКОГ АВИОНА! Пакао су само чудом ПРЕЖИВЕЛЕ ТРИ ЖЕНЕ!

ЉУДСКА БЕДА! Балашевић опет потрчао да пљује Србију у хрватским медијима!

ПРЕМИНУО МЛАДИЋ ИЗБОДЕН СИНОЋ У НОВОМ САДУ, полиција ухапсила убицу!

(ФОТО/ВИДЕО)ПРВИ СНИМЦИ ЗАМКА УОЧИ ВЕНЧАЊА: Ево како изгледа црква у којој ће пар изговорити судбоносно ДА!

ГОРАН ЈЕШИЋ ЗАКУЦАО ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дечко, ти си тотални промашај!

КЉУЧНЕ ТЕМЕ: Да ли Руси напуштају Сирију

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ПОКАЗАО ДОКУМЕНТА ИЗ ПЕНТАГОНА: Ово је доказ да нас је НАТО тровао!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
23°
Wed
25°
Thu
26°
Fri
22°
Sat