Youtube
Друштво Србија

ИЗРЕШЕТАЛИ ГА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Убијени Миша бранио два главна човека српског и црногорског подземља?!

Само три недеље пре него што је Огњановић ликвидиран испред зграде у којој је живео, пред Вишим судом Огњановић бранио једног шкаљарца...

(ФОТО) ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Дечак (9) се наслонио на стуб уличне светиљке, УДАРИЛА ГА СТРУЈА! Родитељи моле да НЕКО РЕАГУЈЕ!

Шеф шкаљарског клана Јован Вукотић годинама уназад, поред бизниса са кокаином, делио је са Луком Бојовићем истог адвоката Драгослава – Мишу Огњановића, пише „Блиц“.

Да између шкаљарског клана и клана Луке Бојовића, односно Филипа Кораћа не постоје размирице, али и да блиско сарађују, јасно се види по томе што ни једнима ни другима није био проблем да их заступа један исти човек – адвокат Драгослав – Миша Огњановић. Овај истакнути адвокат, који је пре нешто више од месец дана убијен у сачекуши на Новом Београду, до своје смрти заступао је породицу Бојовић у различитим поступцима, као и његовог најближег сарадника Филипа Кораћа.

(ФОТО) Убијен навијач Партизана у договореној тучи Делија и Гробара: Био је рођак посланика Скупштине Србије

Двојица вође клана ипак нису били једини Огњановићевом списку клијената, па се тако поред њих нашао и Бојовићев и Кораћев близак сарадник из Црне Горе – вођа шкаљарског клана Јован Вукотић.

За сада је непознато у којим поступцима је Миша Огњановић заступао Вукотића, с обзиром на то да се до сада против њега у Србији није водио ниједан поступак.

Оно што се зна јесте да су Огњановића такође унајмили “шкаљарци” који су прошле године ухапшени у акцији полиције у београдском ресторану “Дурмитор”. Само три недеље пре него што је Огњановић ликвидиран испред зграде у којој је живео, он је пред Вишим судом бранио свог клијента у овом поступку, Милоша Ниловића, којем се заједно са Илијом Зецом и Митром Муратовићем судило за нелегално држање и ношење оружја.

(ВИДЕО) КИНЕЗИ ШОКИРАЛИ СВЕТ: НАТО спреман да удари на Русију, СПРЕМИЛИ 5.000 АВИОНА!

Да су „шкаљарци“ и клан Луке Бојовића блиски указало је то што су готово сви они имали за адвоката Огњановића, те је он био адвокат одбране пред Вишим судом за изнуду у казину “Хавана”. Окривљени Владимир Поповић и Војислав Костић означени су као припадници шкаљарског клана, а ухапшени су заједно са Далибором Ђорићем 2017. због изнуде 110.000 евра. Поповић, који је и управник “Хаване” важио је за доброг пријатеља и сарадника Луке Бојовића и Филипа Кораћа. С друге стране, Костић, бивши жандарм, високо је у хијерархији клана, а његов брат ухапшен је у новобеоградском ресторану “Дурмитор”, у великој полицијској акцији у којој је ухапшено више припадника клана.

Баш због ових клијената, а према сада познатим информацијама из истраге убиства адвоката, сумња се да је Миша Огњановић жртва обрачуна криминалних група у Србији.

КАРЛЕУША САВЕТУЈЕ ОПОЗИЦИЈУ!

Подсећања ради, Драгослав – Миша Огњановић убијен је у суботу 28. јула око 20.30 сати испред зграде на Новом Београду. У његовој ликвидацији вероватно је коришћено оружје које је имало пригушивач.

На адвоката је, према последњим информацијама, испаљено најмање 10 хитаца из пиштоља калибра девет милиметара.

Као што смо већ писали, Огњановић је сигурно праћен неколико недеља пре ликвидације. Убице су тада већ добро научиле које су његове навике и планови, што показује и чињеница да су га убили непуна два месеца након што се са супругом преселио на нову адресу у Улицу антифашистичке борбе на Новом Београду.

Лете из Европе ако наставе са УСТАШТВОМ! ХРВАТСКА ПОСТАЛА „ПРОБЛЕМАТИЧНО ДЕТЕ УНИЈЕ“

Плаћеник је добро знао и где су сигурносне камере и успео је да их заобиђе приликом скривања и ликвидације. Месец и по дана од злочина убица није ухапшен.

НЕМАЧКА ПРАВИ ВОЈНУ БАЗУ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ?! Берлин би да врати позиције које је НЕКАД ДРЖАО И ХИТЛЕР!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕВРЕМЕ У САД однело 11 живота, међу њима и беба! Људи без струје, пакао се тек спрема?!

МАЛИ ДУШАН СТИГАО У БОЛНИЦУ! Очекује га најтежа битка за живот!

ВУЧИЋ: РЕПУБЛИКА СРПСКА И САНЏАК НИСУ ИСТО

(ВИДЕО) ПВО Сирије одбио ракетни напад Израела на аеродром у Дамаску

БЕОГРАД СУТРА ПОД БЛОКАДОМ: Због Геј параде биће затворене ОВЕ УЛИЦЕ!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
31°
Sun
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed