Информер
Свет

Израелски „Алмагор“ тужи НАТО због Србије!

ТЕЛ АВИВ - Израелско удружење жртава терора "Алмагор" је саопштило да довршава тужбу против званичника НАТО-а који су одобрили бомбардовање Србије 1999, у коме је убијено 2.500 цивила.

ВУЧИЋ: ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ БЛИЖИ НЕГО ИКАД!

Овај поступак израелског удружења уследио је након што је судија шпанског Националног суда Фернандо Андреу одлучио да покрене истрагу о израелском бомбардовању у граду Гази, 2002. године, када је убијен један од вођа Хамаса и још 14 људи.

(ВИДЕО) ПОМИРЕЊЕ СА НАТО?! Председник Заветника: Срби НИКАДА не би прихватили извињење Алијансе! Чланству у НАТО противи се готово СВАКИ грађанин!

Од Солане до краља

Неколико истакнутих Шпанаца, укључујући високог представника ЕУ за спољну политику и безбедност Хавијера Солану, који је био генерални секретар НАТО-а од 1995. до 1999. помиње се у тужби Алмгора, као и званичници из многих других европских земаља и САД.

„Ми смо припремали случај ионако, заснован на успеху тужбе против Арафата (бившег лидера ПЛО)“, рекао је Индор.

ПОВЕРЉИВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ НАТО О СУКОБУ 1999: Албанија напала Србију – РАТОВАЛИ СУ ЗА ПРЕСТОНИЦУ СРПСКОГ ЦАРА! ДАН О КОМЕ СЕ НЕ ПРИЧА!

„Алмагор“ је тужио Арафата белгијском суду 2001. године, након што су Палестинци поднели тужби истом суду против тадашњег израелског премијера Аријела Шарона. Тринаест жртва терора је ишло у Белгију да сведочи у име „Алмагор“а и на крају су Белгијанци одустали од случаја против Шарона.

Индор је рекао да његова организација разматрала чак и тужбу против шпанске краљевске породице због шпанске инквизиције у 17. веку и протеривање шпанских Јевреја 1492. године и конфискацију њихове имовине.

(ФОТО, ВИДЕО) Ексклузивни интервју: Маринос Рицудис Грк који је одбио да ратује против Срба!

Дупли стандарди

Он је потврдио да случај Србије може да отвори Пандорину кутију, па ће се убудуће добро размислити пре него што се прихвате тужбе против Израела, које подносе Палестинци.

„Ми на то гледамо као на ствар која указује на дупле стандарде Европљана који оптужују Израел за ратне злочине, док су те исте земље починиле много горе злочине у оквиру НАТО-а“, рекао је Индор.

Покуцали су Албанцима у Долову на врата и питали што су се сликали са оружјем: Пекар Халид је одговорио подругљиво, па „нестао“ са целом фамилијом

Он је нагласио да ће свака европска земља чланица НАТО бити поменута и да ће тужба бити поднета у свакој земљи која одлучи да тужи израелске званичнике против ратних злочина наводно почињених у Гази у поменутом бомбардовању, када су погинула и деца или недавно, мислећи на офанзиву Израела у појасу Газе.

„Чак и сада генерали ИДФ (израелске армије) не могу да путују у Велику Бритању због страха да ће бити ухапшени оног тренутка када кроче на аеродром“, казао је председавајући „Алмагор“а.

НАСТУПА ВЕЛИКА ПРОМЕНА У СРБИЈИ Ево кад тачно морате да померите казаљке на сату!

Српски ентузијазам

Делегата организације који је тренутно у Србији Индор је идентификао као господина „Д“.Ради се о израелском бизнисмену који води послове у Србији.

Срби су с ентузијазмом прихватили вест да је „Алмагор“ покренуо њихов случај, тврди господин Д.

ДРАМА ПОРОДИЦЕ КОСАНОВИЋ Узели су кредит, добили четири бебе, а онда је она изгубила посао и живот им је постао ПАКАО!

„Алмагор“ се сматра хуманитарном организацијом која представља жртве терора глобално, не само у Израелу и настоји да обезбеди пуномоћ од Срба (жртава бомбардовања) да представља њихов случај.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски авиони у Венецуели – Сасвим (не)обична појава

(ШОК ВИДЕО) УКРАО АВИОН, ПА СЕ ЗАКУЦАО У ЗГРАДУ ДА БИ УБИО ЖЕНУ! На крају је ПОГИНУО САМ!

(ФОТО) Харадинај „случајно“ на Фејсбуку објавио свој најмрачнији план

Завршна реч генерала Дикића у афери „Државни удар“: Ништа нисам противзаконито урадио у Црној Гори

ЉУДИ СУ ВРИШТАЛИ И ЗАПОМАГАЛИ! НАТО је другог дана ВАСКРСА погодио путнички воз у Грделици!

Танјуг

Оставите коментар