Foto: Facebook
Србија Хроника

ИЗНЕНАЂУЈУЋА ОДЛУКА У НИШУ! Возач аутобуса смрти ПУШТЕН НА СЛОБОДУ!

Ванпретресно веће Основног суда у Нишу укинуло је средином седмице притвор Милану Здравковићу (31) из села Нозрина код Алексинца, возачу "Ниш експресовог" аутобуса у којем је 21. децембра након судара са возом на пружном прелазу у Доњем Међурову страдало седам а повређено 30 путника.

КФОР ПОДИГАО БОРБЕНУ ГОТОВОСТ НА КОСМЕТУ! После масакра на Новом Зеланду повећан и број полицајаца на улицама!

Основно јавно тужилаштво у Нишу се жалило на такву одлуку суда, понављајући свој став да би окривљеном за тешку несрећу требало продужити притвор због опасности од бекства па се очекује да Виши суд наредних дана одлучи по жалби. Но, жалба тужилаштва на задржава извршење судског решења тако да се Здравковић одмах нашао на слободи и у наставку кривичног поступка, до даљњег, браниће се са слободе.

Према незваничним сазнањима, Здравковић је пуштен из притворе без икакве додатне мере као што је одузимање пасоша или обавеза јављања у просторије полиције у одређеном периоду.

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРОЦУРИЛО СРАМНО ,,РЕШЕЊЕ“ ДВЕРИ ЗА КОСМЕТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧЕГА СУ СЕ ДОСЕТИЛИ!

Да подсетимо, Основно јавно тужилаштво подигло је оптужни предлог против возача Нишекспресовог аутобуса Милана Здравковића(32) из села Нозрина код Алексинца због сумње да се 21. децембра у 7.30 сати није придржавао прописа због чега је погинуло седморо путника на релацији Ниш – Ново село, а повређено је око 30 особа.

Тог јутра је воз број 7821 ишао из правца Доњег Међурова према Прокупљу, а Здравковић није погледао лево и десно на пружном прелазу те је наставио да вози, не заустављајући аутобус. Он се према овом предлогу терети за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

ДАЧИЋ ИСТАКАО: Србија ће бранити Србе на КиМ у случају напада!

Како се наводи у саопштењу ОЈТ-а, он није уступио првенство пролаза преко железничке пруге машиновођи воза те није зауставио аутобус испред знака „Стоп“. Још се каже да није осмотрио лево и десно чиме је угрози живот аутобуса у коме су били махом ђаци.

– Окривљени је све време гледао право па је прелазак пруге започео пре него што се уверио да наведену радњу може да изврши на безбедан начин. Он на тај начин није пропустио шинско возило које се кретало на железничкој прузи. Тада је дизел моторни воз чеоним делом ударио у леву бочну страну аутобуса услед чега је предња гарнитура испала из шина док се каросерија аутобуса физички раздвојила на два дела у висини средине аутобуса – пише у оптужном предлогу.

КАД ЈЕ ПРОГЛАШЕН МРТВИМ, КРЕНУО ЈЕ ЊЕГОВ ПАКАО! Ђорђа сазнање да је покојник коштало здравља!

– Предлажемо да се окривљени након изведених доказа осуди на осам година затвора, а у ту казну му се имају урачунати и време проведено у притвору, наводи се у овом оптужном предлогу судије.

Страшна саобраћајна несрећа је тог 21. децембра однела животе петнаестогодишњег Алексе Димитријевића из Новог Села, Данијеле Станковић (48) из Чокота и Богомира Лазића (75). У Клиничком центру су повредама подлегли истог дана Маријана Коцић (16) и Наташа Јанковић (42). Гајтана Стаменковић (78) и Властимир Ђорђевић (65) из Доњег Међурова су умрли десетак дана касније.

СТРАШНЕ ВЕСТИ ИЗ НОВОГ САДА! Ивана (22) коју је унаказио њен дечко Ђорђе (24) у лошем стању! Откривен проблем у плућима!

УДАРАО ЈУ ЈЕ О РАДИЈАТОР, СВЕ ДОК ГА НИЈЕ ИШЧУПАО ИЗ ЗИДА: Стравична исповест Иванине мајке, после зверског пребијања које је њена ћерка преживела у стану у Новом Саду

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂОРЂЕ (24) ЈЕ ЗВЕРСКИ ПРЕТУКАО ИВАНУ (22), А ОНДА ЈЕ ПРЕД ТУЖИОЦЕМ ИЗНЕО СРАМНУ ОДБРАНУ: Полудео сам од љубоморе, пао ми је мрак на очи! На крају је изговорио ЈЕЗИВУ реченицу

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ СПРЕЧЕНО ЈОШ ВЕЋЕ КРВОПРОЛИЋЕ НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ! Ово је херој који је ОТЕО ПУШКУ ТЕРОРИСТИ!

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГРОЦКА ПОДНЕО ОСТАВКУ! Симоновић: Напуштам све функције, како у странци, тако и у општини

(ВИДЕО) КО КАЖЕ ДА ЖЕНЕ НЕ ПОСТИЖУ ГОЛЧИНЕ! Наша репрезентативка погодила са 40 метара!

УШЛА САМ У СТАН, СВУДА ЈЕ БИЛА КРВ! ИВАНА НИЈЕ МОГЛА ДА СЕ ПОМЕРИ! Најбоља другарица претучене Новосађанке открила: Ђорђе је претио да ће је убити ако раскине!

Јака сарадња Србије и Русије на спровођењу споразума

ДАЧИЋ О ДИЈАЛОГУ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Ове земље играју двоструку улогу по питању такси!

извор: Kurir/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed