Printscreen
Спорт

ИЗМИШЉЕНА ИЗЈАВА ДОВЕЛА ДО ОПШТЕГ ХАОСА: Лажни Колина завадио вечите ривале!

Помислили сте да је лудница око спорног гола у вечитом дербију готова? Па, циркус је тек почео! До те мере да је у комплетну причу увучен чувени Пјерлуиђи Колина?!

(ВИДЕО) ИЗРАЕЛ ПРЕСТРАВЉЕН РУСКИМ ОДГОВОРОМ НА ОБАРАЊЕ ИЉУШИНА: Не плаши их С-300, ево због чега је израелска војска стварно у тешкој паници!

Најбољи фудбалски судија укључио се у коментарисање сада већ чувеног гола. Добро, једино је проблем што ни сам Колина не зна да је коментарисао гол. Наиме, измишљена изјава приписана италијанском арбитру преплавила је данас интернет. Фантомска радио емисија „топ гол“, на фантомском радију, емитовала је фантомску изјаву.

МИСТЕРИОЗНО СТВОРЕЊЕ УБИЈА КОКОШКЕ ПО СРБИЈИ? Исиса им крв, па их остави паралисане! Умру после неколико дана! Мештани у кокошињцима затичу ЈЕЗИВЕ ПРИЗОРЕ!

– На снимку се све јасно види, чувар мреже барем пола метра вади лопту из гола. Да сам ја био судија, такође бих показао на центар – гласила је измишљена изјава која је стављена у Колинина „уста“.

ПУЦЊАВА УСРЕД ДАНА У БУДВИ: Рањен Васо Газивода на Словенској плажи!

Довољно да крене рат! Одмах су почела жестока препуцовања на линији црвено-црно бела страна Топчидерског брда. Док су Делије ликовале што су добиле потврду (испоставиће се лажну) са врха судијске пирамиде, Гробари су у сумњали у аутентичност изјаве. Ни на једном италијанском медију није могуће пронаћи ову било какве изјаве Колине у последњих неколико недеља, а Курир је добио и потврду из Италије да радио формат под овим називом не постоји.

ШОК! ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ О ДЕРБИЈУ УЖИВО У ПРОГРАМУ: Бата Мирковић ме је звао дан после утакмице! Ево шта му је поручио тренер Партизана!

СВИ СУ УМРЛИ У ТОЈ КУЋИ! Зло се вратило у Кајтасово, МАЛА МИЛИЦА ЖИВЕЛА НА УКЛЕТОМ ИМАЊУ?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО војници се смрзли на војним вежбама у Норвешкој

ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Отказале кочнице на аутомобилу, повређено двоје тинејџера!

И то је могуће: Томпсон тужи Србе због „говора мржње“

Курир

Оставите коментар