Немања Петровић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања у компанији „Дунав“
Друштво Србија

ИЗАБЕРИТЕ РУТУ С ПРИЈАТЕЉЕМ НА ПУТУ: „Дунав осигурање“ – Специјална зимска акција

Београд, 21. фебруар 2019 - На 41. Међународном сајму туризма у Београду, „Дунав осигурање“ је на штанду Компаније, у Хали 1, представило Зимску акцију: велики попуст на онлајн куповину полисе путничког здравственог осигурања (ПЗО) од чак 25% и погодности за куповину полиса за ПЗО, пакет путног осигурања, помоћ на путу и „Зимску чуваркућу“ на свим продајним местима.

ПРЕД НАМА ЈЕ ЈЕЗИВ ВИКЕНД! СТИЖЕ НАМ ЛЕДЕНА СУБОТА! Од вечерас грејање током целе ноћи, али ту није крај!

Попуст 25% за онлајн куповину полисе за путничко здравствено осигурање

Немања Петровић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања у компанији „Дунав“

У изјави медијима Немања Петровић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања у „Дунав“-у представио је погодности онлине полисе :

ИСТРАГА УБИСТВА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА ДОБИЛА ЕПИЛОГ Албанци једног осумњиченог пустили на слободу, двојици продужили притвор!

-Посветите се избору дестинације и припреми за путовање, али не заборавите ни „пријатеља на путу“ – полису путничког здравственог осигурања (ПЗО) „Дунав осигурања“, коју можете купити преко интернета, из свог дома, аутомобила, канцеларије, без одласка на продајно место Компаније. Тако штедите и време и новац, полису добијате чак 25% јефтиније! Онлајн куповину индивидуалне, породичне или полисе ПЗО за више путовања можете обавити једноставно, кликом на линк: www.dunav.com/kupi-online/ .

Захарова очитала лекцију Рами: Уједињење Косова и Албаније – НЕДОПУСТИВО!

Зимска акција на продајним местима

На свим продајним местима Компанија одобрава и следеће попусте при уговарању путничког здравственог осигурања, односно пакета путног осигурања:

– 10% на премију ПЗО за пословна или туристичка путовања у иностранство која не трају дуже од 30 дана,

– 15% попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде, те осигурање од грађанске одговорности), и

– 20% попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага), за пословна или туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 90 дана, истиче Петровић.

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БИО УБИЈЕНИ ДИРЕКТОР АМСС: МИРКО БУТУЛИЈА – СВЕТСКИ ДИРЕКТОР И НАЈБОЉИ ОТАЦ 4 ДЕЦЕ! Најуспешнији лидер АМСС у историји савеза!

Уз закључену полису за ПЗО или пакет путног осигурања осигураници добијају:

– 30% попуста на премију осигурања помоћи на путу и

– могућност закључења пакета „Зимске чуваркуће“, за период трајања путовања, по специјалној цени, закључио је Директор Дирекције за продају неживотних осигурања у Компанији „Дунав“.

(ФОТО) Кошаркаши Црвене Звезде гости на штанду Компаније “Дунав осигурање” на Сајму туризма у Београду

Акција траје до 28. фебруара 2019. године.

Заједничком кампањом подигли смо свест грађана за осигурање током путовања

Детаљније информације о Зимској акцији „Дунава“ заинтересовани могу добити посетом интернет странице Компаније: www.dunav.com, бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286 или на продајним местима широм Србије.

Поводом 41. Сајма туризма „Дунав турист“ нуди бројне погодности – попусте и поклоне за боравак на Златибору

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Крвави обрачун на Вождовцу: Мушкарац тешко рањен, полиција трага за нападачем

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У ТЕРЕТАНИ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Студент (24) дошао да вежба, стао на траку за трчање и СРУШИО СЕ НА ПОД! Није му било спаса

ПРОКЛЕТА СУДБИНА ДРУГАРИЦА ИЗ РАЗРЕДА! Јасмина и Јагода су заједно ишле у школу, тело прве је сестра ћувала у замрзивачу, а друга је измасакрирана ножем!

Путин: Ново руско оружје још дуго неће добити конкуренцију у свету

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed