Хроника

ИВАНКУ МУЖ ПРОКЛЕО, А ОНА ГА ЗАКЛАЛА! Четири године се крила у селу код Алексинца!

Бугарка Иванка Георгиева (49) изручена је јуче у Димитровграду представницима бугарске власти јер је у тој земљи осуђена на осам година затвора због свирепог убиства мужа Георги Георгиева!

Иванка је заклала супруга 2010. у селу Орландовци код Софије, али је 2014. побегла у Србију, чим јој је изречена правоснажна пресуда, и донедавно се крила у алексиначком селу Краљево!

(ВИДЕО) СУКОБ НА ХЕПИЈУ – НАТО ЛОБИСТА ВРЕЂАО МИЛИЦУ ИЗ ЗАВЕТНИКА!

Како је потврдила Ана Гајић Ристић, портпарол Вишег суда у Нишу, Георгиева се од марта налазила у екстрадиционом притвору.

– Виши суд је 10. априла донео решење да су испуњене законске претпоставке за изручење Иванке Георгиеве по молби јавног тужилаштва Републике Бугарске. По правоснажности решења, Министарство правде је 11. маја дозволило изручење, па је јуче обављена примопредаја Иванке Георгиеве између наших и бугарских власти – саопштила је судска портпаролка.

УХАПШЕН ЛАЖНИ ПРЕСРЕТАЧ! Бивши снајпериста Данило Тешић (38) из Београда ухапшен је због сумње да се представљао као полицајац на Ибарској магистрали.

Иванка је до хапшења у марту пуне четири године живела у алексиначком селу Краљево, код једног свог сународника, који је у Србији, као и она, боравио илегално. Бавила се продајом на бувљој пијаци, а полиција ју је случајно открила приликом рутинске контроле. Против мушкарца који је живео с Иванком поднета је прекршајна пријава због непријављеног боравка у Србији.

Георгиева је, иначе, убила мужа Георгија 24. фебруара 2010. у породичној кући.

УМИРЕМ ЗБОГ ТЕБЕ! ПОГРЕШИО САМ ЗБОГ ПИЧ.И КОЈЕ МЕ САДА МОЛЕ! Јоксовић писао Шарићу тражећи опроштај: Убио сам те, убио си ме. Кунем се да ми је сваки дан паклен…

– Они су се око поноћи посвађали јер је Георгиев био пијан, па га је Иванка истерала из куће. Муж, који је имао дебео досије због крађа и других преступа, почео је да псује Иванку, а онда ју је и проклео да умре у најгорим мукама, што је њу највише и погодило! Док јој је Георги био окренут леђима јер се обувао, Иванка је зграбила нож са стола и зарила му га је у врат – навели су бугарски истражни органи.

Иванка је затим позвала Хитну помоћ и казала да је Георги дошао кући са ножем забоденим у врат. При том исказу остала је и у полицији, али је подвргнута детектору лажи, који је показао да не говори истину. Она је 2. фебруара 2012. осуђена на десет година затвора, што је две године касније потврдио и Апелациони суд у Софији. Међутим, Касациони суд јој је смањио казну за две године, са образложењем да је, упркос свему, ипак покушала да помогне мужу позивањем Хитне помоћи.

КРВНИЧКИ СУ МЕ ТУКЛИ, ШУТИРАЛИ МЕ И БЕСОМУЧНО УДАРАЛИ: Снежану су сватови брутално претукли насред свадбе, а онда наставили у Дому здравља, па у болници…

Иванка се бранила са слободе, што је искористила да побегне из земље чим је правоснажно осуђена, па је за њом расписана потерница.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛОЗАН ПРЕДЛОГ „АЛБАНСКОГ НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА“! Хоће да натерају децу на југу Србије ДА УЧЕ О ХИЛАРИ КЛИНТОН!

ДОНБАС КАО ЧЕЧЕНИЈА: Москва лансира идеју за крај кризе, али Кијев има опаснију намеру

(ФОТО, ВИДЕО) МОНДИЈАЛ ГОЛИХ ГРУДИ Ове 32 СЕКС БОМБЕ ће СВЕ дати за своју земљу, а тек да видите БУЈНУ СРПКИЊУ!

НОВАК МРЗИ ДА ГУБИ, ДОБРО ЈЕ ВИДЕТИ ГА БЕСНОГ! Стручњаци покушавају да лоцирају проблем српског аса!

(ВИДЕО) ВЕРНОМ НАВИЈАЧУ ЗВЕЗДЕ СТАЛО СРЦЕ ДОК ЈЕ ИГРАО ФУДБАЛ: Делије му спремиле СПЕКТАКУЛАРАН опроштај! Грмела је уз бакље добро позната песма

(ВИДЕО) ПЕНТАГОН ЈЕ ОД ПУТИНА ЖЕЛЕО ДА ЧУЈЕ СВЕ ОСИМ ОВОГ! Русија располаже апсолутним оружјем, НИСМО СВЕ ОТКРИЛИ!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu