Србија Хроника

ИСТРАЖИВАО СЛУЧАЈЕВЕ НЕСТАЛИХ БЕБА, ПА ДОБИО ПОЛИЦИЈСКУ ЗАШТИТУ: Павловић открио да је у крађу деце умешан бивши ДБ! И сад му стално прете смрћу!

Члану Владине комисије за испитивање поступака државних органа у расветљавању пријављених случајева несталих беба у Србији, Радиши Павловићу из Крагујевца одређена је 24-часовна полицијска заштита. Павловић који је и председник удружења "За истину и правду о бебама", рекао је агенцији Бета да је под полицијском заштитом од суботе пре подне, по наредби тужиоца, а због учесталих претњи смрћу које добија телефоном и случајева саботаже на аутомобилу.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Он тврди да су претње учестале због тога што је удружење интензивирало активности на расветљавању случајева нестале деце и проналажењу одговорних појединаца, у чему се дошло до „врло конкретних сазнања“.

МИНИСТАР БЕЗБЕДНОСТИ БиХ ОГРЕЗАО У КРИМИНАЛ: Драган Мектић продаје оружје и муницију, а са овом државом блиско сарађује

„Дошли смо до трагова на основу којих основано сумњамо да су у крађу беба умешани појединци из бившег система Државне безбедности. Тврдим, такодје, да ова служба из бившег комунистичког режима има податке за више од 50 одсто отетих беба у Србији“, казао је Павловић.

РУСИЈА И КИНА УЛАЗЕ У КОСОВСКУ ПРИЧУ! Десничари преузимају ЕУ, мењају се правила игре!

Он наводи да је циљ свих активности да се пронађу појединци који су одговорни за нестанак беба и да одговарају за тај злочин – отмицу и продају беба.

(ВИДЕО) ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ДЕВОЈЧИЦЕ ПРЕ НЕГО ШТО ЈУ ЈЕ ОТАЦ СВИРЕПО УБИО: ,,Татице, волим те, ти си мој херој“

„Нисам се уплашио претњи, ићи ћемо до краја у ; истраживању, јер истина нема цену“, рекао је Павловић.

ОСВЕТА БЕОГРАДСКИХ ТАКСИСТА! Жена је свако јутро улазила у ТАКСИ са 5.000 динара тврдећи да нема СИТНО, а онда су се сви УДРУЖИЛИ против ње – више јој овако нешто неће пасти НА ПАМЕТ

Према његовим речима, Удружењу „За истину и правду о бебама“ у Крагујевцу је пријаве о нестанку беба поднело око 2.000 људи.

(ФОТО) МИСТЕРИЈА СТАРА ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА: Ова деца су нестала пре више од 50 година, полиција и данас добија ЧУДНА ПИСМА И ДОЈАВЕ, нико их никада више није видео!

Процењује се да у Србији има око 10.000 несталих беба у периоду од 50-тих година прошлог века.

СРАМОТА ЦРНЕ ГОРЕ! МАЈКА САРЕ ВИДАК САЗНАЛА СА КИМ ЈЕ У ЋЕЛИЈИ: Страхујем за своју ћерку! Сутра се одлучује да ли ће је пустити из црногорског затвора!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК ОТКРИВА СЛЕДЕЋИ ПОТЕЗ БАЊАЛУКЕ: Српска ће тражити независну комисију о Сребреници

Немачка позива на стварање савеза без Америке

Да ли је Хрватска управо рекла ЛАКУ НОЋ ЗДРАВОМ РАЗУМУ?

(ВИДЕО) ШОК на Новом Београду: ПАУК ОДНЕО БИЦИКЛ!

Да ли ће Кина вратити Америку у 1941. годину?

БИЗАРНЕ ЖЕЉЕ СРПСКИХ ТРУДНИЦА: Хоћу царски рез, да родим као елита! И темпирајте ми порођај, да дете има овај хороскопски знак!

ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ! МРАЧНЕ ПРОГНОЗЕ НАУЧНИКА: Човечанство ће ратовати за пијаћу воду?

ЈЕЗИВА СМРТ КОД ЗАЈЕЧАРА: Мушкарца прегазио воз, страдао на месту! Сумња се на САМОУБИСТВО!

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ ЈУРИШ: Сиријски авиони масовно бомбардују највеће упориште терориста на свету

Курир/Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri