Jelena Marjanović, Foto: Facebook
Хроника

ИСТРАГА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ – Певачица убијена из велике мржње!

Зоран Марјановић (39) пријавио је нестанак убијене супруге Јелене Марјановић (33) најпре пријатељу полицајцу, којем је рекао да страхује да му је супруга вероватно пала у несвест, пошто је трчала, а претходно је постила недељама.

(ВИДЕО) МАФИЈАШКИ БРУТАЛНО: Брачни пар из Улциња ликвидиран у Еквадору, убице стигле аутом АЛБАНСКИХ РЕГИСТРАЦИЈА

Он је нестанак пријавио у 17.20. полицајцу Б. П. Последњи пут је звао у 17 часова, али она на тај позив није одговорила.

Јеленина мајка Зорица је медијима рекла да се са ћерком чула последњи пут у 16.48, а да је разговор трајао краће од минут, преноси у свом роману “Убиство Јелене Марјановић” новинар Младен Мијатовић.

ОВО СУ ТАЈНЕ БЕОГРАДСКИХ МРАЧНИХ УЛИЦА: Улазе у проституцију да би добро зарадиле, али онда… НАЧИН НА КОЈИ ЗАВРШЕ ЈЕ УЖАСАН!

– Трчала је, била задихана, али жена није чула ништа необично. Каже да јој је Јелена рекла да ће после трчања са Зораном и ћерком Јаном доћи да јој донесе нешто да једе. Она каже да се у суботу чула у 16.42 и да су такође разговарала само минут. Нешто необавезно, Јелена је замолила и да припази на ручак који је оставила да се кува. Иначе, сви кажу да је Јелена често трчала по том насипу, покушавајући да ослаби. Припремала се за нову песму и телевизијске наступе – реферисала је Мијатовићу колегиница, која је била код Јеленине мајке Зорице (53), преминуле пола године после ћеркиног убиства 2. априла 2016.године.

Јелена је, према снимцима са камера, на насип стигла нешто после 16.30, почела је да трчи у 16.40, а у 16.48 разговарала са мајком, показале су базне станице. У 17 сати се више није јављала и Зоран је наводно рекао полицији да је тада кренуо да је тражи.

УБИЈЕН ГОКЧЕ! Пуцњава у Амстердаму, Горан Тасић подлегао повредама! Пронађен ЗАПАЉЕН БМW!

– Мој извор каже да је Зоран у полицији наводно испричао да су у суботу отишли да Јелена трчи на терен фудбалског клуба у Борчи и да је ту била велика гужва, те се предомислила. Тек онда су се одвезли у Црвенку, која је од фудбалског терена удаљена око десет минута вожње аутомобилом. Дакле, за њен план да тај дан трчи знао је само њен супруг – рекао је Мијатовићу репортер на једној комерцијалној телевизији, на шта му је он одговорио.

НЕШТО СЕ ОПАСНО КУВА У СВЕТУ: Мађарска повукла 130 милиона $ у злату из Лондона, али није једина

– Овај случај је потпуно сулуд. Убица је осећао огромну мржњу кад је убио. Сакрио је тело. Био је вешт и брз. Имао је могуће и два оружја код себе, једно којим је исекао, друго којим ју је ударао по глави. Оружја нигде нема. Начин на које је изведено указује на злочин с предумишљајем. Као да је чекао да дође на насип. А с друге стране, ето, ни она сама није знала да ће тог дана доћи у Црвенку. Сама је донела ту одлуку, и то пола сата пре него што је убијена.

Милица Заветница о срамној утакмици у Крагујевцу – Скидате тробојку у сред Шумадије!

Он у роману описује и како му је инспектор током истраге рекао како убрзо после увиђаја, 2. априла 2016. пронашли мали траг крви на седишту Зорановог „мерцедеса“, којим се он са Јеленом и ћеркицом довезао на насип.

ПОТРЕСНО! ИСПОВЕСТ ОЦА КОМЕ ЈЕ НЕСТАО ПРВЕНАЦ: Доказао сам да ми је син украден и продат!

– Још онда, убрзо после после увиђаја, када смо прегледали аутомобиле. Продавачица у бутику, где су Марјановићи куповали гардеробу, каже да је Зоран имао сигурно више пари маскирних панталона – открио је инспектор који је потврдио да су оне попут оних, које је у ноћи потраге за Јеленом, носио ма себи.

-Зоран нам је неколико пута, када смо га испитивали, рекао да током потраге за Јеленом није прилазио каналу. Био је изричит! Знаш ли колико ми је пута кроз главу прошло да се муж можда пресвукао после злочина, да је у ауту можда имао резервне панталоне? Шта ако је после злочина крваве панталоне уништио, заједно с оружјем, а нама су остале само те резервне панталоне, на којима се задржао само мали траг блата? – казао је истражитељ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПСКА ГЛУМИЦА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОЛИ ТРАГЕДИЈУ: Бранка ускоро пуни 100 година, а још памти тренутак кад су јој рекли СТРАВИЧНУ ИСТИНУ

ОВК ПРЕУЗИМА ЦРНУ ГОРУ: Ђукановић отворио широм врата косовској мафији

(ВИДЕО) СРЦЕ ХЕРОЈА ЗАУВЕК ЖИВИ! 25 година од погибије Споменка Гостића

Кина повлачи потез који ће свргнути Америку са места прве економске силе

ГОДИШЊИЦА СМРТИ: Тандем из Срећних људи умро истог датума

 Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun