printscreen
Политика Србија

ИСТРАГА У ТОКУ! Маја Гојковић решила да истера црну магију из парламента! Ко је врачао радикалима!

Решена да стави тачку на враџбине у парламенту, Гојковићева постројила све запослене и тражила да кажу све што знају о чудном замотуљку нађеном код радикала

У Скупштини Србије је, након писања Курира о црној магији у овој институцији, завладала права паника!

И ТУЖНО И РУЖНО! ЧУВЕНИ ГИГА МОРАВАЦ НА ХЕМОТЕРАПИЈУ ИШАО АУТОБУСОМ ГСП: Онда се догодила сцена на Славији у препуном возилу коју су сви путници запамтили заувек!

Наиме, председница Скупштине Маја Гојковић решила је да стане на пут враџбинама у парламенту, па је наредила да се хитно истражи ко је радикалима оставио чудан замотуљак са црвеним концем, пером, каменом и дрвцетом, о чему је наш лист недавно писао.
Када се прочуло да је у канцеларијама посланичке групе СРС нађено нешто што подсећа на враџбине, народним посланицима је то постала тема број један, открива наш извор из Скупштине.

КРЕЋЕ КИЈАМЕТ! Снег је почео да пада и нимало нам се не пише добро!

Борба против магије
– Због тога је Гојковићева решила да истражи ко је подметнуо чудан замотуљак. Сазвала је сараднике и наредила им да разговарају са свим особљем које има приступ канцеларијама посланичких клубова и тражила да свако исприча све што зна. У једном тренутку је настала општа паника међу запосленима. Редом су испитивали спремачице, обезбеђење, конобаре – прича наш извор.

Гига Моравац у једном од последњих интервјуа описао свој страх од смрти: Престао сам да пушим, пијем и једем месо, а био сам сладокусац

Проблем је, каже, што је у те канцеларије могао да ушета и неко други, а не само запослени.
– Улазак у саму зграду је строго контролисан. Међутим, када већ неко уђе, његово кретање по згради је на неки начин слободно. Те канцеларије се ретко кад закључавају – каже наш саговорник.

ДОДИК О ДЕШАВАЊИМА У БАЊАЛУЦИ: Пропао им државни удар, па су се разбежали!

Писани одговор
Чим је истрага завршена, Гојковићева је лидера радикала Војислава Шешеља обавестила о исходу, што нам и он потврђује.- Маја ми је доставила писани извештај и у њему стоји да тог замотуљка није било. Приче о томе почињу стварно да ме иритирају. Овде постоји видео-наџор који све прати и нико није могао да прође и уради нешто а да не буде снимљен. Не знам да ли се канцеларије закључавају или не, ја сам у седишту у Земуну, а у Скупштину долазим само кад су седнице – каже Шешељ.

(ФОТО) ДЕВОЈЧИЦА (14) СА ДОРЋОЛА СА СЕСТРОМ (9) КРЕНУЛА НА ДОЧЕК, ПА НЕСТАЛЕ ОБЕ! Отац се шокирао када је ујутру позвао ћеркину другарицу и сазнао ГОРКУ ИСТИНУ

Црна магија
Замотуљак доноси малер

(ВИДЕО) МАРКО НИКОЛИЋ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА: У ТВ емисији, отворио душу, испричао све о ПЕХОВИМА КОЈИ СУ ГА ОДВОЈИЛИ ОД ПОЗОРНИЦЕ!

Пакетић у ком су били дрвце, перо, црвени конац и камен требало је да изазове неко зло онима којима је намењен. Уколико неко згази на њега, може да му измалерише да се не уда или да се, уколико је у браку, разведе. Међу запосленима у Скупштини Србије тих дана се шушкало да је враџбина била намењена лидеру радикала Војиславу Шешељу да не би прешао цензус.ђ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ово су земље које су препознале правду и стале уз Србију!

МИСТЕРИЈА СМРТИ ЦРНОГОРЦА У БЕОГРАДСКОМ ХОТЕЛУ! Поред крвавог ножа нађено ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Убио се због најбољег друга? Деци и жени оставио БРУТАЛАН ЗАХТЕВ!

ХАОС: Пијани и дрогирани тинејџер СА ЧЕТИРИ ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ разбијао све пред собом!

(ФОТО) ЈУНКЕР У ЦЕНТРУ НОВОГ СКАНДАЛА! Овог пута ствар је много озбиљнија од гафова и тетурања на самитима ЕУ!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun