Privatna arhiva
Србија Хроника

ИСТРАГА СТОЈИ У МЕСТУ! Ко је заказао у случају убиства које пуне две и по године шокира Србију?!

Оружје којим је убијена певачица никада није пронађено!

Оптужница против Зорана Марјановића већ други пут је враћена на допуну ради „бољег разјашњења стања ствари“, што јасно указује да је у читавој истрази убиства дошло до бројних пропуста. Убиство Јелене Крсмановић већ две и по године најконтроверзнији је случај у Србији. Од самог почетка истраге убиство певачице прате бројна питања, а на многа од њих, упркос подизањима оптужнице против Зорана Марјановића, и даље нема одоговора.

Оружје којим је убијена певачица никада није пронађено, а докази који указују на то да је злочин починио певачицин супруг нису довољни да би коначно дошло до пресуде у овом случају.

ВУЧИЋ О ЗАБРАНИ УЛАСКА У ЦРНУ ГОРУ: Ми смо забранили улаз криминалцима, а они нечије мишљење – СРБИЈА ЋЕ РЕАГОВАТИ!

У септембру прошле године Зоран Марјановић је ухапшен и против њега је подигнута кривична пријава. Тужилаштву су тада стигли докази који су указивали да постоји основана сумња да је Зоран убио своју жену.

Блато на Зорановим панталонама које одговара блату са певачицине косе, а које је такве структуре само на месту где је Јелена убијена, био је кључни доказ у том тренутку против Марјановића. Међутим, након тога ниједан други није изведен до краја.

Допуна оптужнице

Наиме, како сада стоји и у захтеву за нову допуну оптужнице, Јеленина крв која је пронађена за задњем седишту „мерцедеса“, није вештачена – односно није утврђено од када датира тај траг крви.

Такође, вештачење мобилних телефона, а којим је утврђено да је Зоран био у непосредној близини места убиства, није образложено до краја.

(ФОТО) ПРЕ НЕГО ШТО СЕ СКРАСИО, ДАРКО ЛАЗИЋ ЉУБИО ЈЕ ОВУ ЦРНКУ! Ану Севић упознао је после ГОДИНУ ДАНА!

Такође, нису вештачене ране на Зорановим рукама са којих је узет ДНК како би се утврдило да ли су огреботине настале када се Јелена борила за живот.

Оптужница је, како је стајало у образложењима, прво Вишег суда у Београду а сада и Апелационог, нејасна и контрадикторна, те је потребно да се додатно разјасни.

– У оптужници нема довољно материјалних доказа и вештачења завршених до краја који би основану сумњу да је Зоран убио Јелену учинили оправданом за подизање оптужнице. Оптужница је махом заснована на исказима сведока – каже саговорник .

Дипломатски поен! Дачић захвалан Русији и Кини: Косово враћено на агенду Савета безбедности

Нови задаци тужилаштва

1. Снимци камера: Тужилаштво у допуни истраге сада мора да изврши просторно-временско вештачење свих снимака сигурносних камера које се налазе на породичној кући Х. Ј. на путу за Црвенку, односно свих кадрова који гледају на насип.

2. Мобилни телефон: Вештак за телекомуникације мора да изврши просторно и временско вештачење кретања мобилног телефона сведока Милана Радића, који се критичном приликом налазио у близини насипа и носио свој мобилни телефон, а који је у свом исказу навео да је том приликом видео мушкарца и жену како силазе са насипа.

ДАРКО ЛАЗИЋ ТРАЖИО ДА ЈЕДЕ! Певач се опоравља после 9 дана агоније, ево шта кажу лекари!

Privatna arhiva

3. Сигнал Зорана Марјановића: Тужилаштво такође мора да наложи допунско вештачење за телекомуникације у којем би се вештак изјаснио на који начин мрежа детектује искључење телефона са мреже и да ли постоји сигнал телефоније да се окривљени искључио са мреже (лог офф), односно да „на јасан начин утврди на бази чега је утврђено да је окривљени свесном активном радњом искључио телефон – коју је, по налазу вештака, предузео како би био недоступан даљем регистровању базних станица мобилне телефоније“.

ДАРКО МОРА НА ЈОШ ЈЕДНУ ОПЕРАЦИЈУ: Ево шта је у питању!

4. Огреботина на Зорановој руци: Наређено вештачење на Биолошком факултету које се тиче ДНК бриса који је узет са Марјановићеве десне руке како би се утврдило да ли се ту уочава присуство материјала убијене жене. Вештаци ће такође морати да се изјасне о ДНК трагу крви који припада Јелени, а који је нађен на седишту „мерцедеса“.

Први пропуст који је начињен у истрази убиства певачице био је увиђај. Полиција није обезбедила место злочина, а одмах након што је певачицино беживотно тело однето на обдукцију на потезу од неколико метара од места убиства скупио се велики број новинара, фотографа, али и знатижељних грађана који су прилазили каналу.

– Самим тим, уколико је постојао још неки доказ који је могао да буде кључан у решавању овог случаја, он је контаминиран, изгажен, уништен – каже саговорник „Блица“ упознат са случајем убијене певачице.

ШОК НА ГРОБЉУ! ОТАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО БЕБУ МИЛИЦУ КАДА ЈЕ ТРЕСНУО О ПОД БИО ЈЕ НА ЊЕНОЈ САХРАНИ: Мајка се помирила са мужем који јој је усмртио дете!

Имао времена да уклони трагове

Истрага убиства певачице чинило се да тапка у месту првих дана. Иако су се форензичари већ дан након што је певачицино тело пронађено вратили на насип где су трагали за додатним доказима који ће довести до хапшења убице, налог за претрес куће Марјановића добијен је тек неколико дана након убиства певачице.

ЦЕО СВЕТ ЈЕ ЧУО ЗА ЧУВЕНУ БАБУ ВАНГУ, А ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ КО ЈЕ ЊЕНА ЈЕДИНА ЉУБАВ? Због њега није скидала црну мараму са главе, а упознали су се НА ЈЕЗИВ НАЧИН!

– Уколико је Марјановић заиста починио убиство, он је имао сасвим довољно времена да се реши свега што би могло да укаже на његову повезаност са убиством – каже саговорник.

(ВИДЕО) ИМАО ЈЕЗИВИ ПРЕДОСЕЋАЈ, А ОНДА МУ ЈЕ ЈЕДАН ТРЕН УНИШТИО ЗДРАВЉЕ! Прошло ми је кроз главу да нећу ходати и имати децу! ИСПОВЕСТ УРОША ЋЕРТИЋА ЋЕ ВАС ЗАЛЕДИТИ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПОПЕО СЕ НА ЛЕЂА МОРСКЕ ГРДОСИЈЕ СА НОЖЕМ У РУКАМА: Калифорнијски рибар је на уму имао само једно!

И СРБИ СУ ИМАЛИ СВОЈУ КЛЕОПАТРУ, А МАЛО СЕ О ЊОЈ ЗНА: Била је ћерка српског кнеза, а због ње је настала песма која се и данас пева у Србији!

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ОТАЦ И СИН СКУВАЛИ И ПОЈЕЛИ ДЕЛОВЕ ПОЛИЦАЈЦА Главу сачували на тераси, а тело бацили поред зграде

„МОЈ СИН ИМА УЖАСНЕ БОЛОВЕ, ПЕНА МУ ИДЕ НА УСТА“ Дечака другови брутално претукли у школи, мајка је онда решила да исприча ГОРКУ ИСТИНУ

(ВИДЕО) СМЕРЧ ЈЕ НАЈМОЋНИЈЕ РУСКО ОРУЖЈЕ ПОСЛЕ АТОМСКЕ БОМБЕ: Погледајте како бије наследник легендарне Каћуше!

Црна Гора има званичан списак БЕЗБЕДНОСНО НЕПОЖЕЉНИХ особа из Србије! Вечерас и званично саопштење о ЗАБРАЊЕНИМ!

Извор: Blic/K.B.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun