Занимљивости

ИСТОРИЧАР ИЗ ХРВАТСКЕ ПОНОВО ШОКИРА – Слив три Мораве открива колике су незналице археолози из Србије!

Католички теолог и историчар из Ријеке, др Горан Шарић не престаје да интригира јавност својим ставовима о доласку Словена на Балкан. Он је највећу пажњу добио када је изнео тезу да Албанци обмањују јавност да су потомци Илира.

ШТА ФЕМИНИЗАМ УРАДИ ОД ЖЕНЕ! 37 слика ПРЕ и ПОСЛЕ које ће вас шокирати!

„Јасно је да је догма о досељавању Славена на Балкан дневно-политичка лаж из 19. стољећа, али се тог менталног усадка наши повјесничари до данас не могу ријешити.“, поручује Шарић, а његову објаву на фејсбук профилу преносимо у целости.

У једној епизоди серије “На граници могућег” био је приказан свијет далеке будућности у којем људи раде у логорима, као робови ванземаљаца који су окупирали Земљу. Људе надгледају роботи. Кад се људи побуне, побједе роботе и напусте логоре, схвате да ванземаљаца одавно нема и да су отишли прије тисућу година. Попут тих ванземаљаца, Аустро-Угарска је напустила Балкан прије точно 100 година, али су многи наши повјесничари, археолози и лингвисти остали заробљени у менталном логору својих окупатора.

(ФОТО) ВУЧИЋ НАПРАВИО ОЗБИЉАН ПРОПУСТ НА ВОЈНОЈ ПАРАДИ У МОСКВИ!

Ево како функционира повијесна знаност у Србији. Медији су недавно прењели вијест:

“Слив три Мораве крије решење велике српске мистерије: Наши стручњаци на трагу информације одакле су Словени дошли. Археолози ће истраживати слив три Мораве да би открили налазишта насељавања Словена из седмог и осмог века. Важан пројекат, који ће трајати више година, окупио је стручњаке више релевантних институција из Београда, Крушевца и Трстеника… Нагласак истраживања биће о времену о којем се најмање зна, а које је кључно за нашу историју. На моравским речним терасама бисмо могли да очекујемо трагове словенског насељавања из седмог и осмог века.”

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД ПЛАНЕ У СМЕРУ КА БЕОГРАДУ: Погинуло дете које је невезано спавало на задњем седишту кад је ауто ударио у возача комбија који је изашао да види где је квар

Другим ријечима, најмање се зна о том времену 7. и 8. стољећа, али је читава наша хисториографија утемељена на догми о досељавању Славена баш у том периоду у којем се најмање зна?! Не знају ништа сигурно о 7. и 8. стољећу, али знају сигурно да су се баш тада доселили Славени? Читаву нашу хисориографију темеље на ономе о чему не знају ништа?! Ако о том периоду знају најмање, зашто је онда измишљена догма о досељавању Славена? Онда су требали рећи: не знамо! А не преко 100 година трубити о досељавању, а сад признају да о том периоду не знају готово ништа.

Јасно је да је догма о досељавању Славена на Балкан дневно-политичка лаж из 19. стољећа, али се тог менталног усадка наши повјесничари до данас не могу ријешити.

МИЛИЦА ОТКРИЛА ОНО О ЧЕМУ НИКО НИЈЕ СМЕО РЕЧ ДА КАЖЕ! Терају нас да сами копамо своју јаму!

Археолози из Србије прво су без икаквих доказа замислили да би на Морави требало бити трагова непостојећег досељавања Славена у 7. стољећу, а сад тамо иду копати и трошити државни новац за своје фикције. И то баш на Морави која се и у античко вријеме звала Морава што указује који је народ живио око ње. Исти онај који и данас живи.

Све ово постаје још трагичније кад се зна да су археолози из Словеније прошле године код Мурске Соботе пронашли непобитне доказе да Славени на Балкану живе већ у 5. у 6. вијек и да археолошки ни други налази не показују никакве знакове недавног досељавања. Археолози у Србији траже трагове досељавања Славена у 8. стољећу, а налази из Словеније показују да Славени у Мурској Соботи у 5. стољећу живе несвјесни да ће се на Балкан „доселити“ тек за 200 година.

ДРАМАТИЧНО НА БЛИСКОМ ИСТОКУ! Иран и Израел се гађали ракетама! Свет у паници!

Према службеној верзији Бечко-Берлинске секте, Славени су дошли на Балкан у 7. стољећу након што су Лангобарди у 6. стољећу провалили у Италију. То је отворило празан простор и Славени су се наводно само довукли за реповима аварских коња. Кад, пред који мјесец стигли резултати датирања угљиком-14 за славенске налазе нађене у Новој Табли код Мурске Соботе. Славенски артефакти датирају од 485. до 535. године. Како сад Славени на Балкану у 5. стољећу? И како прије провале Лангобарда, кад су Славени кукавице и дошли су тек након Лангобарда?

ПАВКОВИЋ ИЗ ЗАТВОРА ОТКРИВА МИСТЕРИЈЕ ВБА! Наша војска никада није палила села!

Лангобарди 568. године крећу према Италији преко Алпа. Још неколико година ће им требати да освоје Италију. Како је могуће да Славени живе на Балкану најмање пола стољећа прије провале Лангобарда у Италију? Да ли то неком од наших повјесничара нешто говори? Да ствар буде боља, исту керамику крајем 5. и почетком 6. стољећа налазимо и у Словенији и у Чешкој и у Словачкој и у Украјини. Постоје двије опције:

1. Славени су у 5. стољећу вријеме живјели иза Карпата, а ови налазе које смо нашли од Словеније до Чешке и Украјине је поставио Бог како би тестирао нашу вјеру у службену догму о досељавању Славена на Балкан у 7. стољећу.

2. Славени су и прије и послије 7. стољећа живјели тамо гдје и сад живе, од Јадрана до Балтика.

Мени се чини да у Србији свако са дипломом филозофског факултета из повијести, археологије или лингвистике, уједно добија званичну потврду да је будала. Част изузецима.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИСПОВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА СРБИЈУ: Јелена Ђоковић први пут отворено прича о односу са Новаком и његовим здравственим проблемима!

АСАД: На Блиском истоку се води нова врста светског рата

РУСКИ АНАЛИТИЧАР УПОЗОРАВА: Освајање Донбаса планирано за 3. јун

НАМАМИО ДЕВОЈЧИЦУ ПРЕКО ФЕЈСБУКА, ПА ЈЕ ОБЉУБИО: Ово је само један од ужасних манијака и насилника које је полиција ухапсила у великој акцији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue