Printskrin
Регион

ИСТИНА УГЛЕДАЛА СВЕТЛОСТ ДАНА: Поверљив документ ХВО-а потврда злочина Бошњака над Србима

Строго поверљив документ Општинског одбора Хрватског већа одбране из Коњица од 21. јула 1992. године, у којем Динко Зебић у име ХВО пише Ратном председништву, Територијалној одбрани и МУП-у Коњица о односу бошњачких представника цивилне, војне и полицијске власти према српским цивилима, представља потврду злочина у Коњицу, пишу Вечерње новости.

С РАДНОГ МЕСТА ПРАВО НА ГРОБЉЕ: До пензије пет година дуже?!

У овом документу Зебић наводи да ХВО дели исти став према „четницима“, али да се не слаже са званичним ставовима Ратног председништва о искључивању телефона свим грађанима српске националности.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОТАЦ ИЗ ПАКЛА! Дете се оклизнуло на леду, А МОНСТРУМ ЈЕ ПОДИВЉАО!

„Како је наведена одлука донесена без присуства чланова хрватске националности, а и раније су путем средстава информисања грађанству општине Коњиц презентовани неки ставови по `систему одмазде`, што апсолутно не одговара цивилизацијском народу, нити правној држави БиХ, мада се нисмо одлучили да се јавно оградимо од таквих ставова, али вас молимо да убудуће не позивате на одмазду“, написао је Зебић.

Украјинка Диана Ланкина задивила целу Мачву: Има само 20 година и у Богатићу ради посао због ког јој се сви клањају, а ево шта каже о омладини у Србији

Зебић је написао да системска одмазда, која подразумева и паљење већег броја српских кућа у Коњицу, „слаби стамбени фонд, па нису у могућности да обезбеде смештај за већи број избеглица и прогнаника“.

Огласила се полиција поводом нереда на Вечитом дербију: Међу повређенима и странци, укупно 26 особа ухапшено

„Убиством недужног становништва доводимо се у ситуацију да наши грађани поједине поступке бранитеља и неких институција пореде са четницима, што у сваком случају вређа и не одговара праведној борби против агресора“, навео је Зебић у документу, који је тек сада угледао светлост дана.

Преживели навијач Партизана је унакажен: Избијени му сви зуби, откинут нос, скоро остао без увета

Зебић је даље позвао надлежне органе да према свим врстама криминалаца и пљачкаша, ратних профитера, убица, предузму одговарајуће мере, а да се свим лојалним грађанима Коњица, без обзира на народност, омогући равноправан живот и коришћење свега онога што Коњиц и његови органи могу пружити.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Ко је и зашто хтео да преузме Југ? Дошли су идентично обучени и напали „шипку“ кад се најмање очекивало! Хронологија крваве туче међу Гробарима и пропалог пуча на дербију!

Руси поручили амбасадору САД: Косово врати Србији, Америку Индијанцима!

СРБИЈА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ МАКЕДОНИЈЕ, ако Скопље подржи чланство тзв. Косова у УНЕСЦО И ИНТЕРПОЛУ!

НЕМОРАЛНА ОПАТИЦА: Рађала је децу, помагала љубавнику у убиствима и водила БЛУДНИ ЖИВОТ који је згрозио и невернике

Извор: СРНА

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
19°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
21°
Mon