Европа Свет

(ФОТО) ИСТИНА О ЗЛОЧИНИМА ЗАПАДА! ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: На њој је приказано све НАЈГОРЕ И НАЈПОТРЕСНИЈЕ У ЉУДСКОМ РОДУ!

Слободна држава Конго је била корпоративна држава коју је „поседовао“ белгијски краљ Леополд II, један од највећих злотвора у мрачној историји човечанства. Леополд ИИ је за 23 године своје владавине масакрирао 10 милиона Африканаца, сечући им шаке и стопала, као и гениталије, бичујући их до смрти, изгладњивајући их присилним радом и спаљивајући њихова села.

Посебно је поражавајућа чињеница да Леополдова нога никад није ни крочила у Конго, али његова администрација остаће запамћена као један од највећих скандала на почетку 20. века. У Конгу је основана АБИР компанија за производњу гуме. Европа се богатила захваљујући ропском раду Африканаца, који су имали дневну квоту коју су морали да испуне. У супротном, следила је казна.

Потресна исповест дечака кога је отац силовао у Књажевцу: Терао ме да отворим уста и да гутам, повраћало ми се, али нисам смео

Пошто су квоте биле нереалне, плаћане су у одсеченим шакама. Некада су их секли војници Леополда II, некада и сами Африканци. Забележени су и случајеви када су афричка села ратовала једна против других како би прикупили довољно шака. А свака побуна је гушена непојмњивим насиљем. Упадали су у села и убијали све – мушкарце, жену и децу, а онда би њихова тела обесили у облику крста.

(ВИДЕО) СВА ДЕЦА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ У СФРЈ ИМАЛА СУ ДОСИЈЕ: Српска новинарка се дочепала свог и оно што је писало у ЊЕМУ за њу је био ШОК!

Историја бележи да је до 1908. године популација Конга десеткована. Све ове ужасе забележила је једна храбра и невероватна жена, Елис Силеј Харис. Она је била једна од првих фоторепортера, која је својом камером успела да забележи и документује хороре које човечанство мора да памти. Била је једна од првих која је фотографију искористила за кампању борбе за основна људска права. Ово је једна од најјезивијих коју је начинила.

ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА СРПСКЕ ВОЈСКЕ: Како је из опкољене касарне 1992. године спасено 170 официра

На фотографији је мушкарац по имену Нсала, који посматра одсечене удове оних које је волео: – Није успео да постигне задату квоту овог дана па су Белгијанци одсекли руке и стопала његове ћерке. Њено име је Боали. Има пет година. Убили су је. Али ту није био крај. Убили су и његову жену. Али ни то им није било довољно, нису постигли оно што су хтели, па су канибализовали Боали и њену мајку. А њему су онда показали остатке некада живих тела његовог детета које је волео.

ГЛЕДАЛА ЈЕ КАКО АЛБАНАЦ ДРЖИ НОЖ ПОД ГРЛОМ ЊЕНОГ МАЛОЛЕТНОГ СИНА: А онда му је рекла нешто толико пркосно, да је одмах устукнуо!

Хитна реакција Србије у Бриселу због Косова

Његов живот је уништен. Већ је био уништен чињеницом да служи за њих, али ово га је докрајчило. Сва ова прљаштина се догађа због једног човека, човека који живи хиљадама километара далеко, преко океана, који се није довољно обогатио, па је прогласио ову земљу својом, а ове људе слугама његове похлепе. Леополд није ни помишљао да су афричка деца, жене и мушкарци створени од исте руке која је створила његову лозу европског племства – написала је Харис уз фотографију.

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

Када год се питате зашто је Запад толико развијен и како се обогатио, сетите се овога. Ово је само један од низа ужаса које су Европљани донели у Африку. Континент који и данас потресају ратови, болести и глад никада није ни имао шансу. И дан данас народ Африке пати због зла које је европски човек пустио међу њихову плодну и богату земљу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАЖИЛИ НЕСТАЛИ МАЛЕЗИЈСКИ АВИОН, ПА НАИШЛИ НА НЕШТО САСВИМ НЕОЧЕКИВАНО: Ево шта су сонари открили на дну океана

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

ГОЈКОВИЋ: Циљ комисије за последице бомбардовања је истина!

ЗАХАРОВА: САД и Турска подржавају Приштину у формирању војске Косова

ВЕСТ КОЈА ЋЕ ОДУШЕВИТИ СВЕ ЗВЕЗДАШЕ: Чека се потпис! Црвено-бели добили највеће могуће појачање за наредну сезону!

НЕК СЕ СЛАВИ! Сазнајте све детаље инаугурације ВЛАДИМИРА ПУТИНА!

Извор: Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue