Printscreen
Друштво Србија

(ФОТО/ВИДЕО) ИСПРАВЉЕНА ИСТОРИЈСКА НЕПРАВДА: СРПСКА ХЕРОИНА ДОБИЛА СПОМЕНИК У ИНЂИЈИ!

Милунка Савић добила је споменик у Инђији.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У ВЛАДИМИРЦИМА: Хтео да региструје ауто, службеница открила да је БЕГУНАЦ, а онда је извадио РУЧНУ БОМБУ И ЗАПРЕТИО!

Иако се у протеклим деценијама Србија жестоко огрешила о једно од најславнијих имена своје историје, та неправда исправљена је симболично за Видовдан у Инђији: Милунка Савић добила је споменик у овом сремском граду.

Студентски проглас за Косово и Метохију

Споменик, иначе дело архитекте Јелене Ђорђевић, израђен је на иницијативу председника општине Владимира Гака, а данас је у свечаној атмосфери и уз присуство неколико стотина грађана, као и званичних делегација, званично откривен.

УЖАСНЕ ПРЕТЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Народни посланик упутио претње смрћу: Вучићу, завршићеш као Ђинђић ако потпишеш споразум са Приштином!

УБИЛА САМ СВОЈУ БЕБУ, ЗАР НЕ?! Сара се пробудила и поред себе пронашла мртву ћерку, а узрок смрти је НЕВЕРОВАТАН!

Споменик су открили председник Инђије Владимир Гак, али и генерални секретар председништва Никола Селаковић, а између осталих, свечаном чину је присуствовала и Марија Хаврилов, као члан одбора за међународне односе Заветника. Подсећамо, ова славна јунакиња се за српску армију као добровољац пријавила са свега 20 година, под лажним именом Милун Савић, а после храбрих борби у Баланским ратовима и Првом светском рату, да би постала жена са највише ратних одликовања Њен идентитет откривен је случајно приликом једног од чак девет рањавања.

ИСПОВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА СВЕТ! Коларов: Још увек могу да га чујем када склопим очи! КАПИТЕН ОБЈАСНИО АМЕРИКАНЦИМА ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ЗЕМЉА РАТНИКА!

Марија Хаврилов, Заветници

НУДИ НОВЧАНУ НАГРАДУ: Марадона тражи ко је објавио да је умро! Сестри му због тога позлило

Након рата, она је имала прилику да ужива у француској војној пензији и свим привилегијама које тај одабир носи, али је под утицајем патриотизма који никада није био споран, одлучила да остане у Београду и радећи као чистачица води бригу о ћеркама.

Специјалне јединице тзв. Косова кренуле према северу КиМ

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ МЛАДИЋА РАЊЕНОГ НА КОСОВУ „Албанац ми је РЕПЕТИРАО пиштољ испред очију, а онда ЗАПУЦАО“

(ВИДЕО) АНАЛИЗА ЦИА: ПУТИН БРАНИ КОСОВО КАО ДА ЈЕ ЊЕГОВО: Американци у проблему, више неће моћи да раде шта хоће!

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БРИТАНАЦ УБИЈЕН НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ: Уго Вилсон (26) био је члан озлоглашене банде која је харала Лондоном!

(ВИДЕО) ДОДИК: ВОЈСКА СРПСКЕ ЈЕ СТВОРИЛА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Трећи пешадијски пук је гарант је опстанка Срба и РС!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon