Жена

ИСПОВЕСТ ЖРТВЕ ДЕЧИЈЕГ БРАКА У СРБИЈИ: Мама ме продала са 11 година! Муж ме тукао, силовао, терао да радим као проститутка!

Болна исповест једне од штићенице НВО "Атина" открила је са каквим се све ужасима и страхотама суочавају девојчице у Србији које су жртве злочина који се крију иза такозваних дечијих бракова. Већина девојчица које задеси овако страшна судбина не доживи детињство у правом смислу.

„Натерана сам да радим на улици као проститутка, иако нисам имала представу шта треба да радим. Радила сам седам дана у недељи, сваке ноћи по 10 сати, а сав новац сам давала мужу. Нисам ишла код лекара, нисам имала новац да купим заштиту. О бегу сам само маштала јер ме је муж и превентивно тукао како бих га се плашила“.

ПОД СНАЖНИМ ПРИТИСКОМ: Србија усваја документ којим се дефинитивно одбацује капитулација

Ова девојка је продата када је имала само 11 година. Мајка ју је лично продала и дигла руке од ње.

БИВША ЈУГА је за њим плакала, а стихови који су уклесани НА ГРОБУ Неше Лептира крију ТАЈНУ од које ћете се НАЈЕЖИТИ!

„Када сам и успела да побегнем, потражила сам заштиту код мајке и брата. Они су само обавестили тог човека и ја сам поново враћена на улицу. Више пута су ме препродали и годинама сам радила као проститутка. Успела сам да побегнем када су ме послали у куповину. Након два дана, обратила сам се полицији“, додаје ова жена.

ТАЈНО САХРАЊЕН ТАСА ИЗ СЕДМОРИЦЕ МЛАДИХ: Нико од колега није га испратио, а разлог је открила Сузана Манчић

Она је само једна од штићеница НВО „Атина“, која је пронашла светло на крају тунела. Током боравка у привременој кући те организације, ова девојка научила је да чита и пише. Тренутно је срећно удата, али и даље се бори са здравственим проблемима – имала је неколико операција због гинеколошких тегоба које су прерасле и у хронична обољења.

КАТОЛИЧКИ ИСТОРИЧАР ИСПРОЗИВАО ЈЕЛЕНУ МИЛИЋ И НАТО!

Физичко и психичко здравље им је урушено до крајњих граница, а економски потпуно зависе од човека за кога су се удале.

(ФОТО) ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА СРБИЈУ! Зашто се убила ТРУДНА ПРИПАДНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ шест дана пред свадбу?!

Према подацима Уницефа, рани, уговорени бракови у Србији у сталном су порасту, па је тако 2005. године 46 одсто девојчица пре 18 године било у браку, 2010. године 54 одсто, док се 2014. близу 60 одсто девојчица удало пре 18 године. Оно што је посебно алармантно, јесте да су углавном девојчице продате и да није само реч од присилној удаји.

Неколико минута пред суђење са Наташом Лука Лазукић имао БИЗАРАН ЗАХТЕВ

„У 2016. години највише их је било у Чачку и Младеновцу (по шест закључених бракова, а у овим двема општинама је невеста била малолетна, а младожења пунолетан), а у осталим општинама су у питању појединачни случајеви. У 2016. години у општинама Бабушница, Бела Паланка и Бела Црква закључен је по један брак где су оба супружника били малолетни“, рекли су у РЗС.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ВУЛИН: Докле ћемо да објашњавамо Европи – УСТАШЕ СУ БИЛЕ ГОРЕ ОД НАЦИСТА!

ШЕШЕЉ: Одржаћемо скуп у Хртковцима упркос најавама да ће бити забрањен!

Западни стил — напад без истраге

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: ОВО су ПРВИ ЗНАЦИ РАКА! Оболели од ове опаке болести ОПИСАЛИ СУ ПРВЕ СИМПТОМЕ!

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat