FOTO: KURIR
Србија Хроника

ИСПОВЕСТ ЖИКИНЕ СУПРУГЕ АНЕ: Покушала сам да га пробудим, биле су му модре усне, НИЈЕ СЕ ПОМЕРАО

Ана Тодоровић једва је смогла снаге да исприча шта се десило кобног дана и како је њен син изненада преминуо.

(ВИДЕО) ДИРЕКТОРИ, ПОЛИТИЧАРИ, ЦАРИНИЦИ УХВАЋЕНИ НА ПРЕПАД НА СПАВАЊУ! Погледајте велику акцију српске полиције!

„Јуче је био сасвим обичан дан, ишли смо код доктора јер је Дејан био болестан, пио је антиботике. Водили смо га на на конттролу, око пет је легао да спава“, присећа се она.

„Заспао је и два и по сата касније, око пола седам покушала сам да га пробудим, али је утонио у постељину, усне су му биле плаве. Ја сам се уплашила и вриснула сам. Покушала сам да га пробудим, али безуспешно. Деки није био алергичан на антибиотике. Мени је његова смрт мистериозна“, додаје Ана и наводи да је Жика позвао хитну помоћ.

(ВИДЕО/ФОТО) ОТКРИЋЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Руски космонаут открио како мирише свемир!

Екипа лекара је покушала да га оживи, али у томе нису успели.

„Рекли су ми да је старији човек не би успели, а не дете. Био је весело, добро дете. Ништа није указивало на то да може да се деси овако нешто. Обдукција је показала да се ради о изненадној смрти која се јавља код деце. Ово се врло ретко дешава. Умро је у сну, није се отровао, нити било шта друго, већ нас је једноставно напустио“, каже неутешна мајка.

ЈЕЗИВ ПРИЗОР НА АУТО-ПУТУ: Жени из Краљеваца цев са камиона смрскала главу

„Ово је претежак дан у мом животу, толико смо желели да га добијемо. Посветили смо му живот, све је њему било поредеђено и не могу да престанем да плачем јер мог Декија више нема. Он нам је био и ноћ и дан и срећа и живот. Све оно што смо имали“, додаје Ана.

Како Курир сазнаје, мали Дејан биће кремиран у суботу у 16 часова.

ХОРОР У ЛЕБАНУ: Девојчицу (16) силовао наставник, па је уцењивао!

Реакције: 

Даница Максимовић, колегиница Срђана Тодоровића није могла да заустави сузе кад је чула вест о трагичној смрти његовог трогодишњег сина.

– Нисам чула. Ја сам у шоку. Јао Боже, не волим да чујем тако нешто. Морам да контактирам Жику, нисам сигурна да ли ће ми се јавити. Шокирана сам, не могу да говорим… – рекла је Даница кроз сузе.

Колега и пријатељ Жике Тодоровића Бранислав Лечић занемео је од туге кад аје чуо трагичну вест.

-То је нешто најгоре што се човеку може десити. Страшан бол! Не дај Боже никоме тако нешто. Саучестујем у Срђаном болу, неизмерно ме потресла ова вест, рекао је Сржанов пријатељи колега.

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon