Instagram
Србија

ИСПОВЕСТ ВЕРЕНИЦЕ ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА О ПОСЛЕДЊЕМ ПОЗИВУ КОБНЕ НОЋИ: Најсрећнија бих била да су ме убили са њим!

- Најсрећнија бих била да су ме убили са Луком, сигурна сам да би ми тако било и лакше и лепше. Човек као он се два пута не рађа и то зна свако ко га је икада упознао.

НЕ ТРЕБА МИ ОРДЕН ОД АМЕРИЧКИХ РОБОВА! Асад вратио Француској ЛЕГИЈУ ЧАСТИ!

Овим речима за Курир почиње своју исповест Исидора П. (22) вереница Луке Радуловића који је у ноћи између уторка и среде убијен у клубу „Испод моста“. У тренутку пуцњаве, Исидора је била код куће, а како каже Лука ју је последњи пут позвао око 1 сат ноћу.

(ВИДЕО) НАТАШИНА МАЈКА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ: Лука је моју ћерку физички, економски и психички малтретирао!

„Звао ме је да пита како сам и каже да ће доћи ујутру, кад заврши посао. Требало је сутрадан да идемо до града па смо причали о томе, пожелео ми је лепе снове и то је било то“, кроз сузе прича ова студенткиња.

Како каже, касније ју је назвао брат и јавио јој да је Лука упуцан и да се налази у Ургентном центру.

ЛАВРОВ: Јасно смо рекли Америма – ВОДИТЕ РАЧУНА, УНИШТИЋЕМО ВАМ И РАКЕТЕ И БРОДОВЕ!

„Спремила сам се, позвала његову маму и отишла тамо. Док сам стајала испред болнице размишљала сам о томе како је Лука добро, на операцији је, све ће се лепо завршити. Већ сам мислила о томе шта ћу му рећи када га будем видела, нисам ниједним делом посумњала да ће умрети. Онда су дошли и одвојили његову маму, а нама рекли да она иде кући али ће се вратити ујутру…Тек ми је брат саопштио да је Лука умро и тај шок, тај хорор никад нећу заборавити – присетила се Исидора ноћи између уторка и среде када је остала без вереника.

Убиство Луке Радуловића наручили Црногорци? Мотив је дуг и цинкарење

Informer

Она наглашава да не зна шта се догађало кобне вечери, као и да није упозната са тиме да ли је њен вереник у клубу био пословно или као гост на журки.

МРАЧНЕ ПРОГНОЗЕ СТРУЧЊАКА: Спрема се нова глобална криза, а Европљани имају највише разлога за бригу

„Лука иначе није одлазио на то место. Никада ми се није жалио, није помињао да је са неким у свађи или проблему, нити се плашио било чега. Њега су људи волели, био је храбар, није се плашио ничег. Не верујем да му је прећено, једино ми је могуће да је ово неки сукоб који је имао од раније“, прича Исидора П.

Био веома нежан
Свима је показивао љубав

Исидора каже да је са Луком била дуго у вези и да су га њени најближи прихватили.

СТЕФАНОВИЋ: Нећемо допустити било какво окупљање у Хртковцима!

„Ко га је упознао, није могао да га не воли. Чинио је добро за свакога, од уста је себи узимао да би другима давао. Радио је тако дивне ствари, показивао љубав, био пожртвован, што је у супротности са његовим изгледом. Били смо као сваки други пар, шетали пса, ишли до града, у продавницу увек заједно“, рекла је несрећна девојка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ: Смањити број амбасада у земљама ЕУ које су признале Косово

(ВИДЕО) ЈАНКОВИЋЕВ САРАДНИК ПРИЗНАО: Наша платформа је признање независности и столица у УН за Косово!

ОТКРИВЕНА ДВА МУШКА ДНК ТРАГА НА ПАТИЦИ! Јелена никад није стигла ДО РАМПЕ НА НАСИПУ!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon