Pixabay
Забава

ИСПОВЕСТ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ КОЈА ЋЕ ИЗНЕРВИРАТИ ОБИЧНОГ ГРАЂАНИНА: Стално сам у минусу, живим на кредит! За стилисту дајем 1.500 € МЕСЕЧНО, за шминку 900 €, потрошачка корпа 1.700 €… А ТО НИЈЕ СВЕ

Иако многи мисле да јавне личности живе као бубрег у лоју, то полази за руком само неколицини највећих певачких и глумачких звезда, када је Србија у питању. Популарност на нашем поднебљу прилично је диспропорционална заради, због чега смо одлучили да истражимо колико кошта животни стил једне певачице.

У разговору са једном од наших музичких звезда, која спада у ред популарнијих, сазнали смо да живи у сталном минусу и на кредит.

СВИ СУ РЕКЛИ ДА ЋЕ ГА СТИЋИ КЛЕТВА ЗБОГ СЕЧЕ ЗАВЕТНОГ ХРАСТА НА КОРИДОРУ 11: Ево шта се десило са дрвосечом најпознатијег дрвета у Србији

Ако томе додамо да је самохрана мајка бебе и тинејџерке ствар буде још гора.

У сличном проблему су и њене колегинице, које можда нису самохране мајке али зарађују мање од ње. Рачунајући само месечне издатке дошли смо до цифре од 8.540 евра. Међутим, када дође време да сними песму и уради спот тај износ се увећава за 20.000 евра.

(ФОТО) ,,САЛВИНИ, СРБИНЕ“: СЛИКА КОЈА ЈЕ ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ – лидер италијанске деснице у друштву српских родољуба!

На почетку да појаснимо, све наше певачице имају регистровану фирму преко које пријављују приходе, плаћају порез али и здравствено и пензионо осигурање. Да се не лажемо, већина њих пријављује мање хонораре док се бакшиш, који често буде већи од зараде, не опорезује.

СТИЛИСТА – 1.500 евра месечно

Стална гостовања у емисијама, наступи и тезге изискују да певачица изгледа добро на сцени, а то највише кошта. Цена стилисте за једно облачење износи 100 евра и у ту цену улази накит, гардероба и обућа која се након ношења враћа. Како певачице овог калибра наступају сваког петка, суботе и недеље, а у међувремену макар четири пута месечно гостују у емисији, само за стилисту морају да издвоје више од хиљаду и по евра.

ХОРОР У ОРАШЈУ! Полицајац (50) сексуално искористио СЕДМОГОДИШЊУ ПАСТОРКУ!

ФРИЗУРА И ШМИНКА- 900 евра месечно

Због честог коришћења услуга шминкања и фризера, већина њих има попуст. Фенирање код популарних фризера их стаје 1500 динара, које када помножите са 10 пута месечно добијете цифру од 15.000 динара и макар две фризуре од по 3.000 динара, што за месец дана стаје 21.000. У ту цену не улази фарбање, праменови и надоградња косе који су укупно око 200 евра. За шминку, са попустом наравно, певачица даје 50 евра по шминкању. Десет таквих услуга стаје 500 евра. Да резимирамо, само шминка и фризура певачицу месечно кошта око 900 евра.

ТРОШКОВИ ВЕЗАНИ ЗА ДЕЦУ – 3.000 евра

Малишани познатих углавном похађају приватне школе где се друже са децом исто тако познатих личности па међу њима нема разлике. Певачица са којом смо разговарали за основну школу тинејџерке мора месечно да издвоји 2.000 евра, док је јаслице за бебу коштају 400 евра. Како је њено радно време незгодно јер наступа ноћу, дадиљу са продуженим радним временом плаћа 500 евра месечно. Пелене за бебу стају 8.000 динара месечно уз трошкове влажних марамица, крема и козметике то “изађе” на 100 евра. Гардеробу и обућу нећемо рачунати у овај трошак јер је то “променљива” категорија од месеца до месеца.

ПУКЛА НАЈНОВИЈА БРУКА! Јелена Милић изговорила скандалозну ствар за Русију и Путина

ТРЕТМАНИ ТЕЛА, ТРЕНИНЗИ И ШОФЕР – 1.440 евра

Поремећен ритам живота сваке певачице због тога што ноћу раде, а дању спавају, изискује додатне трошкове третмана лица, антицелулит масаже, терапеутске масаже и личног тренера. “Нашу” певачицу масаже на које иде десет пута месечно коштају 600 евра док за личног тренера издваја 200.

Надоградња ноктију два пута месечно је кошта 40 евра док за третмане лица издваја 100 евра. Шофера који је вози на наступе како не би села за волан уморна, певачица плаћа 500 евра. Он јој уједно помаже да довезе децу из школе и вртића када она не стиже, али и да је вози када иде на неки пријем.

ТАЈНА АКЦИЈА ,,МАТРИКС 2″: Ево кога НАТО прислушкује у Србији!

ПОТРОШАЧКА КОРПА – 1.700 евра

Просечна потрошка корпа у Србији “се креће” око 70.000 динара али је то у случају јавних личности увећано за многобројне друге трошкове. Рачуни које певачица плаћа на месечном нивоу износе 17.000 динара за стан и око 15.000 динара за два мобилна телефона јер често из иностранства зове у Србију због деце. Ту су још трошкови цигарета, којих на дневном нивоу попуши паклицу и по. Зато за овај порок месечно издваја 13.500 динара. Одласке у ресторан на ручак и вечеру са породицом и пријатељима ставићемо у ову категорију јер су чести.

Ако као јавна личност мора изабрати ресторан у којем је гости неће ометати аутограмима и фотографисањем, певачица мора платити ову интиму у луксузнијим ресторанима. На месечном нивоу овај мир плаћа око 600 евра, с озбиром на то да десет пута месечно сигурно обедује на оваквом месту, а рачуни јој не буду испод седам хиљада динара.

Што би рекла Дара Бубамара – “пуно кошта” популарност у Србији. У Холивуду се те ствари другачије решавају. Тим људи који ради око сваке звезде компензује њене прохтеве у већини случајева али се тамо козметичари, фризери, шминкери и креатори “туку” ко ће је без надокнаде средити. Њима је довољно да у своју биографију упишу звучно име или на Инстаграм профил поставе заједнички селфи. У Србији, новац пријатељство гради па на компензацији може само понекад.

МИСТЕРИОЗНИ ЦРНИ МАЧОР УЛИВА ЗВЕЗДАРЦИМА СТРАХ У КОСТИ: Светомир (83) га је видео на хауби својих кола и доживео СТРАВИЧНУ НЕСРЕЋУ! Годинама му се губио сваки траг, али јутрос се поново појавио пред вратима исте зграде…

ОСТАЛИ ТРОШКОВИ – 20.000 евра за песму и спот

Чини се да људи виде само једну страну медаље када су певачице у питању па им њихов посао делује примамљиво. Међутим, иза момента када она сређена од главе до пете запева на бини стоје сати рада али и испражњен новчаник. Добар текст и песма коштају око 10.000 евра док исто толико певачица мора да издвоји за снимање спота код човека који важи за једног од најбољих. Цене авио карата, горива и трошкови бенда само повећавају њене издатке када иде на тезгу, где најчешће сама плаћа хотел у којем одседа.

ШОПИНГ И СИЛИКОНИ – тајна

У трошкове које је тешко подвести под месечне јер немају континуитет су шопинг, који је певачици пасија, нарочито када оде на тезгу негде ван Србије. Прилику да купи себи крпице, као и деци, не пропушта. Ту су још путовања, разне поправке по кући за које плаћа мајсторе, реновирања и намештај. Одласци у приватне клинике што због здравља, што због силикона који морају да се одржавају само су додатни трошкови ове јавне личности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАР ОПЕТ ПРЕТИ! Весељи: Формираћемо војску Косова без обзира што се Срби противе!

МАФИЈА ПРОНАШЛА НОВ НАЧИН ЗА ЗАРАДУ: Сигурна инвестиција којој вредност РАСТЕ, а КЕШ само капље

(ВИДЕО) Говедарицу и Иванића СТРАНИ МЕНТОРИ УБЕДИЛИ У ИЗБОРНУ ПОБЕДУ!

ПРОГАЊАЊЕ постало посебно КРИВИЧНО ДЕЛО, ево како да то и докажете!

ИВИЦА ДАЧИЋ: Ко изгуби од мене, нека се опрости од фотеље!

Амерички лист: Вашингтон изгубио у Сирији

Кенгур оборио мушкарца на земљу, а његовој жени поломио ребра: Брачни пар једва преживео

Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun