Printscreen Kurir TV, Privatna Arhiva, Marina Lopičić
Политика Србија

ИСПОВЕСТ СРБОЉУБА КОЈИ ЈЕ ОДБИО ДА ПРЕТУЧЕ БИВШУ ЧЕЛНИЦУ ДВЕРИ: Бошко Обрадовић ми је наредио: Пребиј Јелену и постаћеш посланик! Добио сам адресу, али нисам могао да је бијем, имам женску децу!

Ја сам у први мах рекао да хоћу да пребијем Јелену Ђорђевић, нисам знао шта да кажем друго, добио сам адресу и отишао сам до Ниша, открива Србољуб Мицкић.

Након што је бивша челница Двери, а данас Заветника, из Ниша Јелена Ђорђевић открила да је њено пребијање организовао лично лидер покрета Двери, Курир је дошао и до Србољуба Мицкића – човека који је, по сопственом признању, требало да је физички нападне. Мицкић, иначе члан Главног одбора покрета Двери, а једно време и члан Обрадовићевог личног обезбеђења, тврди да је од Бошка Обрадовића добио детаљне инструкције за пребијање Ђорђевићеве.

МИРЈАНА КАРАНОВИЋ: ЈА САМ ЈУГОСЛОВЕНКА, А НЕ СРПКИЊА!

– Јелену сам знао са састанака Двери. Кад је Бошко чуо да она хоће да да оставку и да задржи свој мандат, рекао је да морамо да сузбијемо такво понашање. Мене су „обрађивали“ да се са издајницима на одређени начин разрачунам, и да то мора да се уради па макар и физички. Бошко Обрадовић ми је буквално наложио: „Јелена Ђорђевић треба да добије батине“, председник Извршног одбора Александар Танасковић ми је дао детаљније податке где Јелена живи – започиње причу Мицкић.

Као награду, додаје, обећали су ми боље услове и позицију у странци, али и, како је рекао, „пролазно место у парламенту“.

ИСПОВЕСТ БИВШЕ ЧЛАНИЦЕ ДВЕРИ: Лично је Бошко наредио да ме пребију! Бесан је викао: Очекуј посету, кад идеш улицом, почни да се осврћеш!

– Био сам у небраном грожђу. Ја сам у први мах њима рекао да хоћу, нисам знао шта да им кажем друго. Добио сам адресу и отишао сам до Ниша. Видео сам где Јелена живи… Искрено да вам кажем, нисам могао то да урадим, ни ја лично, али ни да неком другом наложим. То ми је било крајње неприхватљиво. И ја имам две ћерке – прича Мицкић.

У то време се, додаје, Јелена враћала истим путем кући и имао је свакодневно шансу да је нападне.

ДЕЈАН БЕРИЋ: После ове Путинове изјаве Украјинци су одлучили да се рата играју сами са собом

– Нисам зато ушао у политику. Одустао сам, а то сам и саопштио Бошку, схвативши да ме користи. Након неког времена, Јелена и ја смо се случајно срели. Нисам могао да ћутим, лакше ми је било да јој кажем. Она је прва увидела да Бошко манипулише људима и да нас је све цедио – каже Мицкић.

Мучни разговор
Јелена је плакала кад смо је притискали

(ВИДЕО) ОТАЦ САЗНАО ДА ЊЕГОВА ЋЕРКА МАЛТРЕТИРА ДРУГУ ДЕЦУ: О његовој КАЗНИ бруји цео свет – да ли је ово оправдано?

Први разговор с Јеленом након што је најавила излазак из странке није био пријатан ни Мицкићу, а камоли Јелени, каже Мицкић.

– Испитивали смо је за узроке, да ли је неко утицао на њу. Вршили смо одређени притисак, али у границама прихватљивог. Она се тада и заплакала. Било јој је тешко. Ломила се. Ни мени није било пријатно, а камоли њој – сећа се Мицкић.

ОЗБИЉАН СУКОБ НА ПОМОЛУ! УКРАЈИНСКА ВОЈСКА: Поново шаљемо војне бродове кроз Керчки мореуз!

Претње породици

С мужем смо обавили жустар разговор

Пошто Јелену нису убедили, Србољуб Мицкић и Александар Танасковић заказали су састанак с Јелениним мужем, покушавши да је преко њега убеде да врати одборнички мандат. Том приликом су и њега застрашивали.

УСТАШЕ ПОБЕСНЕЛЕ: Нови Загреб облепљен плакатима с именима ДЕЦЕ ЖРТАВА ЈАСЕНОВЦА

– Он је држао женину страну, ми смо држали страну странке. Био је то жустар разговор, али претње нису биле конкретне, него латентне. Рекли смо да не знамо како могу да реагују неки чланови, симпатизери. Из тога свако иоле интелигентан може да закључи шта то значи – испричао је Мицкић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Атрактивне девојке на црним листама: Због веза са опасним момцима из подземља, ове лепотице заустављају и депортују са граничних прелаза

Ципрас: Без Русије нема ни безбедности, ни међународних иницијатива

ВЕЛИМИР ИЛИЋ ПРОЗВАО БОШКА ОБРАДОВИЋА: Он је насилник и фашиста! Исповест Ђорђевићеве подсетила ме на све што је моја породица преживела од Обрадовића!

(ВИДЕО) ЦЕЛА СРБИЈА ПЛАЧЕ ЗБОГ ОВОГ ВИДЕА НА ФЕЈСБУКУ! МАМА, ВОЛИМ ТЕ: Нађина мајка објавила потресни снимак из болнице који је тек јутрос видела! РАСТАВЉАМ СЕ ОД ЖИВОТА

Пуцај, на сваки шум! Одлука Украјине која би могла да изазове озбиљан сукоб

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri