Србија Хроника

ИСПОВЕСТ СЕСТРЕ УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦ: Теодора открила истину о Јелениној вези са тајкуном!

Теодора Крсмановић, сестра од стрица брутално убијене певачице, тврди у исповести за „Ало!” да у животу Јелене Крсмановић Марјановић није постојао други мушкарац осим Зорана Марјановића!

Она каже да су приче о Јелениној вези са извесним тајкуном Александром немогуће и да ће увек бранити њен углед, јер је до смрти била поштена и часна!

– Изјава да је Јелену, наводно, убио њен љубавник потпуно ме је шокирала! После њене смрти ништа ме теже није погодило од тврдње да је била неверна супруга. Зоран јој је био први и последњи мушкарац у животу! Познавала сам је у душу и знам да за њу није постојао ниједан други мушкарац. Браним Јеленино име и не желим да Јана прочита такве натписе за годину или две, када научи да чита – каже на почетку своје исповести Теодора Крсмановић, која је била иницијатор да породица ангажује адвоката Предрага Савића и форензичара Ненада Шипку само да би убиство њене сестре било што пре расветљено.

Теодора каже да је била веома блиска са Јеленом и да би приметила промене у њеном понашању да је имала другог мушкарца.

– Јелена ми је сестра од стрица и ја сам јој од целе родбина била најближа. Искрено, колико год ми је била драга, после овакве изјаве морам да кажем да је била досадна жена, наравно у позитивном смислу. Кретала се искључиво на релацији кућа-вртић-болница. Имала је толико обавеза да није стизала да посећује пријатеље, већ их је позивла да они дођу код ње. Ја са својом рођеном мајком нисам блиска колико сам била са Јеленом и свакако бих приметила да је била у вези са другим мушкарцем. Уосталом, она би ми се као сестра сама поверила – отворено прича Теодора и описује како је изгледао један Јеленин дан.

– Живим у Краљеву, али сам често боравила код Јелене у Борчи. Сваки летњи распуст сам проводила у Борчи. Спавала сам код Јелене и Зорана у кући и чувала Јану док је још била беба. Осим честих посета, свакодневно смо се чуле телефоном. За време боравка у Борчи са Јеленом сам била нераздвојна, а Зоран се никада није противио када бисмо пожелеле да будемо саме. Јелена је била невероватно везана за Зорана. Дешавало се да буде са њим на телефонској вези чак када бисмо накратко излазиле из куће и ишле у оближњу продавницу. Зато знам да је прича о неверству немогућа! – наводи Теодора и додаје да је њен покојни отац обожавао Јелену

– Наши очеви су били рођена браћа. Мој тата Срећко је обожавао Јелену. Била је његова мезимица – каже Теодора Крсмановић на крају болне исповести.

Мајчина последња жеља

Јеленина мајка Зорица Крсмановић је до саме смрти говорила да живи за дан када ће убица њене ћерке бити ухапшен, макар јој то било последње у животу.

– Желим да га видим и после тога не бих жалила да умрем. Не знам каква је то особа која је могла тако зверски да убије моју Јелену. Имам жељу да га погледам у очи и само да га питам: „Зашто?!“ – говорила је Зорица Крсмановић, али није доживела да сазна ко је убица. Њој је недуго пре певачицине смрти дијагностикован рак грлића материце, а стање јој се све више погоршавало. Смрт ћерке, велики стресови и неразјашњене околности убиства утицали су на развој болести, па се рак проширио и на друге органе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЛЕДЕ НОВА ХАПШЕЊА У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Иза решетака ће се ускоро наћи и ЗОРАНОВИ САУЧЕСНИЦИ У ЗЛОЧИНУ?!

НАТО бродови упловили у Луку Бар

НОВИ НАПАД: Активисти Двери насрнули и на новинаре РТС-а

(ВИДЕО) СКАНДАЛ ИСПРЕД ПИНКА! Бошкови активисти ударили водитељку ТВ ПИНКА!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat