Instagram
Друштво Србија

ИСПОВЕСТ ПРВЕ ЖЕНЕ СИНАНА САКИЋА Сабина нам је растурила брак, а ово је био НАЈВЕЋИ УДАРАЦ!

Испливале све породичне тајне!

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Велида Милкић, прва супруга покојног Синана Сакића, у интервјуу открива да је оставила легендарног певача јер се у њихов брак умешала Сабина, којој је он направио дете иако је био ожењен.

Два и по месеца после одласка звезде Јужног ветра почињу све више да испливавају породичне тајне, а у јавност их износе чланови његове породице због међусобно нарушених односа. Мотив је Сакићево наследство које није подељено, али су проблеми много дубљи и комплекснији. Све је, према речима Велиде, почело пре скоро четири деценије, када се у њен брак са Синаном умешала Сабина.

(ВИДЕО) ДРАМА! Купачи у Улцињу направили ЖИВИ ЗИД са полицијом и граничарима и поскакали у НЕМИРНО МОРЕ

– Синан и ја смо се растали због ње. Он се виђао са Сабином две године док смо били у браку, нас две смо биле трудне у исто време, ја сам носила Меду, а она Ђулкицу. То је била јавна тајна у Лозници. Он је помало певао и свирао бубњеве док смо били у браку, снимио је три синглице, а тек касније је почео озбиљније да снима – прича Милкићева.

РАСТУРАЈУ СТРАНУ АГЕНТУРУ – Заветници раскринкали Миладина Ковачевића који позива на предају Косова!

После разлаза с певачем, она се вратила у Босну с новорођеним сином Медом, док је старији Рашид остао са оцем и маћехом.

– Ћело (Рашид, прим. аут.) јесте Синаново прво дете, њега је много волео. Желим да се зна да је Сабина била та која је моју децу одбацивала, само је своју децу гледала. То траје 37 година, откад сам се ја развела од Синана. Рашид је имао три године када смо се растали, а Медо је имао десет месеци. Судски су обојица припала мени, али је Синанов отац много волео Рашида, тражио је да дете остане с њима и ја сам на крају попустила.

Редовно смо се виђали све до рата у Босни, с тим што ја никада нисам била у контакту са Сабином, нисмо се ни среле и не желим никада да је видим. Та жена толико мрзи моју децу да ја то у животу нисам видела нигде. Меду су одбацили без разлога, Синан га је ретко виђао. Пре 17 година купили су му стан, али нису хтели да га преведу на њега, сва имовина је на Сабинино име – каже Велида, додајући да је покојни певач био под великим утицајем своје друге супруге.

ЦРНОГОРЦИ МЛАДОЈ СРПКИЊИ НАПРАВИЛИ ПАКАО ОД ЖИВОТА: Судија напала Београђанку па је лажно оптужила за напад! Ухапсили је и хитно пребацили у озлоглашени затвор Спуж, прети јој шест година затвора!

– Сабина је играла опасну игру. Синан је само радио за њу и њену децу, а мојој није дао ништа. Рашид јесте правио грешке, али за то је крива Сабина, она га је направила таквим. Ево и сад га провоцира, прави смицалице од првог дана откад је Синан умро не би ли Рашид направио неку глупост, па да га опет одведу у затвор. То се неће десити! Мој син је унајмио адвоката и све ће ићи легалним судским путем – поручује Милкићева.

Велида тврди: Ђулкица је била у затвору због крађе

Велида каже да је нетачна прича да је њен син опљачкао Синанову кућу и наводи да је покојни певач имао велике муке и с ћерком Ђулкицом.

(ВИДЕО) КИДНАПОВАЛИ ЧОВЕКА ЗБОГ 600 ЕВРА: Држали га сат времена заробљеног у кући, па их после ухапсили

– Сабина је измислила да је Рашид опљачкао породични сеф. Ђулкица је исто правила проблеме Синану, горе него Рашид. Шта је она радила, боже сачувај. Она је пре три године нешто крала по Немачкој, па је због тога била у затвору, Сабина је ишла да је извлачи.

А што се тиче Синанове мајке, њу никада нису гледали. Цео живот је била јадна и бедна. Синан је као човек био добар, али је био под Сабининим утицајем и зато је тако све испало. Њега ми је веома жао. Баш сам Рашиду рекла три дана пред Синанову смрт да бих волела да га обиђем и да му кажем да сам му опростила за све оно ружно што ми је направио. Највећи ударац ми је што ме је преварио са Сабином и оставио ме са двоје деце.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ЛАЖНО ОПТУЖЕНЕ САРЕ: Ви сте Срби, нема шта да радите код нас, МАРШ ОДАВДЕ! Не дај Боже ниједној мајци да доживи ово!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) БЕОГРАД ДОБИО БУЛЕВАР ДРАЖЕ МИХАИЛОВИЋА! Житељи Вождовца изненађени новим називом улице

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГЕ: Зарађивала је 3.000 ЕВРА по реклами, али онда јој се свет срушио због ЕРОТСКИХ ФОТКИ, а ево како изгледа данас!

ЕКСПЛОЗИЈА У КОЈОЈ ЈЕ СТРАДАЛА ШПАНСКА МИСИЦА ОСВЕТА БОЈОВИЋЕВОГ КЛАНА: Младић коме је бомба била намењена пратио убијеног адвоката Огњановића?

Москва: Предузећемо све да се сачува нуклеарни споразум с Ираном

(ФОТО/ВИДЕО) КАО НАЦРТАНА: Мистична шпанска шума оставља без даха!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri