Србија Хроника

ИСПОВЕСТ ПРЕТУЧЕНЕ СНАЈЕ ЕРЕ ОЈДАНИЋА: Насиља је било и пре, доводио је друге жене у кућу и гађао ме столицом!

Крила од свих. Јелена Петровић каже да ју је невенчани супруг Драгутин и пре малтретирао, али да је ћутала због сина, као и да јој је у суботу увече нанео повреде јер га је затекла с другом женом.

Снајка Ере Ојданића Јелена Петровић тврди да ју је невенчани супруг Драгутин ударио јер га је у суботу вече ухватила са другом женом у спаваћој соби.

НЕ ИГРАЈТЕ СЕ, ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋЕ МУЊЕВИТО РЕАГОВАТИ! Шиптарски паклени план за заузимање севера КИМ неће успети!

Она каже да је случај одмах пријавила полицији, за разлику одраније, када је ћутала и крила да трпи његово малтретирање због њиховог сина.

– Била сам на послу, а Драгутин и Ера су одвезли дете код бабе и дете у Ресник. Када сам завршила смену, свратила сам до родитеља. Успавала сам сина и вратила се кући у Мељак. Када сам ушла у кућу, имала сам шта да видим. Драгутин је био у спаваћој соби са другом женом. Хтела сам то да снимим мобилним телефоном како бих доказ приложила Центру за социјални рад. Међутим, настао је хаос. Док су њих двоје силазили низ степенице, ја сам их снимала и кретала сам се ка капији. Обоје су ме вређали, а она ми се подсмевала. Драгутин ме је ударио на капији и телефон ми је испао из руке. Одгурнуо ме је, пала сам на под и ударила руком о зид. Одмах сам позвала полицију, а након тога сам завршила у Ургентном. За све што причам имам и доказе – тврди Ерина снајка.

(ВИДЕО) ШТА ЈЕ ОВО, ПОБОГУ??? Појавио се снимак МУТАНТА са СВИЊСКОМ ГЛАВОМ и ЉУДСКИМ РУКАМА!

Она каже да је Драгутин показивао агресију и раније, да је доводио љубавнице у кућу и да никад није желео да се ожени њом иако су 12 година живели заједно.

– Насиља је било и раније. То нисам пријављивала јер сам желела да одржим заједницу. Гађао ме је столицом, пикслом. Доводио је друге жене и кад је дете било ту. Све сам то пријавила Центру за социјални рад, али они игноришу мој исказ и на његовој су страни. Толике године смо провели заједно, а он никад није хтео да се ожени мноме да не бих стекла право на имовину. Наш брак је био јако лош. Драгутин се променио последњих месеци, када је поднео захтев за старатељство.

(ВИДЕО) ДРАГОСЛАВ ЗВАНИ ШОУ ШОКИРАО СРБИЈУ У ЈУТАРЊЕМ КОД ЈОВАНЕ И СРЂАНА: Ово је човек који редовно виђа ВАНЗЕМАЉЦЕ подно РТЊА!

Јелена тврди и да Ера не говори истину, да је њу и унука избацио из куће, а да је син остао да живи у њој.

– Мој свекар каже да ја не живим у тој кући, а живимо и дете и ја 12 година. То је лако доказиво. Они нису хтели да ме пријаве на адреси да би ми умањили права. Ера није избацио сина из куће, већ свог унука мезимца и мене. Закључао је капију да не могу да уђем. Дете у понедељак није ишло у школу јер му је ранац остао у кући. Страшно је то што се дешава, а државне институције не реагују на прави начин. Ја сам жртва, а Ојданићи су ме окарактерисали као модерну жену, док су себе представили као патријархалну породицу – закључује Јелена.

Више пута смо покушали да ступимо у контакт с Ером, али се није јављао на телефон.

(ВИДЕО) ДРАМА У МИРИЈЕВУ! Извршитељи и полиција исељавању жену чији је стан дупло продат!

Позлило му
ЕРА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ

Ери Ојданићу тешко је пало то што је његовог сина Драгутина Ојданића снајка оптужила за насиље у породици, па је завршио у болници.

Њему је јуче скочио крвни притисак, па је отишао у локалну болницу у Мељаку где су му указали медицинску помоћ.

НОВА БЛАМАЖА СРПСКИХ ПОЛИТИЧАРА: Градоначелник Косовске Митровице свечано ПУСТИО У РАД КОНТЕЈНЕРЕ!

Мера
ЗАБРАНА ПРИЛАСКА НА 30 ДАНА

Ерина снајка Јелена каже да је Драгутин добио забрану приласка.

– Због инцидента не сме да ми приђе нити да ми се обрати. Та мера је продужена на тридесет дана. Баш сам потресена и не могу да верујем шта ме је снашло. Нисам желела такав живот. Кад год га ухватим са неком женом, он каже да му је то пријатељица. Све сам трпела због детета, да би живело са родитељима и дедом. Међутим, то није нормалан живот – сматра Јелена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОРОДИЦА ОЧАЈНА, СТРАХУЈУ ДА ЈЕ У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ: Нестала Николина Марјановић (17) из Панчева, истрчала из куће, није понела кључеве ни телефон!

Ултиматум у седам тачака: Ирански верски вођа поставио услове Европи

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНИ ЛАСЕРИ ИЗ СВЕМИРА: Овако умиру Звезде?!

МИЛО ОБЈАВИО РАТ: СПЦ је фактор деструкције!

Извор: Курир

Оставите коментар