Друштво Србија

ИСПОВЕСТ НОВИЦЕ ЗДРАВКОВИЋА: Смрт ми се ближи! Нећу да умрем у мукама као мој Тома

Новица од понедељка у болници чека операцију, након што му се после 15 година вратио карцином мокраћне бешике који је овог пута злоћудан.

Новица Здравковић у понедељак је завршио је у болници јер му се након 15 година вратио карцином мокраћне бешике, због чега мора на операцију.

Шешељ се огласио након скандала са хрватском заставом и ево шта каже

Овога пута тумор је злоћудни. Уколико дође до метастазе, Новица тврди да му се не пише добро.

– Оперисао сам рак пре 15 година. Тада је био доброћудни. Пре месец дана одједном је дошло до запушења канала и тада нисам могао да мокрим. Настало је крварење. Сада је ситуација озбиљна. Само се плашим да не завршим у мукама као Тома, да рак не метастазира.

Да ли сте за ових 15 година имали неких здравствених проблема?

– С времена на време. Имао сам неколико цистоскопија, био сам мало и немаран. Понекад пукне миом, па крвари, па престане, али ништа озбиљније. Када сам у понедељак дошао овде, прво су ми урадили цистоскопију, затим остала снимања и утврдили да имам тумор који је злоћудни и мора да се оперише.

ПРИШТИНА РУШИ ПРЕГОВОРЕ: Готово је, сад морамо у завршну фазу!

Како сте реаговали када су вам саопштили да имате тумор?

– То сам одавно прегрмео, још с братом. Он је 17 година то вукао. Кад сам први пут сазнао да сам болестан, баш сам се уплашио, иако је тад био доброћудни. Сада је озбиљно, видећемо после тога када се буде одстранило. Једном приликом сте изјавили да не желите да завршите као ваш брат?

(FOTO) ФОТОГРАФИЈЕ ДОКАЗ БРУТАЛНОСТИ Наташа на лицу има ПОДЛИВЕ, МОДРИЦЕ И ПОСЕКОТИНЕ

– То нико не жели. Оно што сам ја преживео с братом када је умирао не бих пожелео ни некој животињи. То је стварно страшно. Шта ће бити са мном, видећемо. Једино је смрт сигурна, а знам да ми се ближи.

Тома је био склон алкохолу, као и ви. Мислите ли да је то утицало на развој болести?

– Алкохол нема везе с овом болешћу. Дуго не пијем алкохол, али само цигарета не могу да се решим ни овако болестан.

Плашите ли се последица?

– Не плашим се ничега. Живео сам онако како сам волео да живим, година имам довољно, чак имам година и за изумирање. Смрт је за мене поново рођење, нема то никакве везе. Како ми је записано, тако ћу проћи. Лакше све подносим ако о томе не размишљам. Чега имам да се плашим, довољно сам живео. Не бојим се смрти.

БОЖИДАР СПАСИЋ ПРОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА ЛДП: Чедо, јеси ли паре од Мишковићеве отмице трошио на Миконосу?

Породични односи
ЖАО МИ ЈЕ ШТО ГОДИНАМА НЕ ГОВОРИМ СА СНАЈКОМ

Да ли желите да вам Томина породица опрости и да поново разговарате?

– Немају шта они мени да праштају. Не знам ни један једини разлог да његова жена са мном не говори. Питао сам је чак о чему се ради, чак и Сашу да јој пренесе, али не вреди. Жао ми је. Ипак ми је била снаја и били смо много добри све до Томине сахране. Што се мене тиче, чист сам као суза. Ниједну лошу реч нисам рекао, нити сам је увредио. Не би ми значило да се она сад овде појави. Било би баш увредљиво.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) МИСТЕРИОЗНА СМРТ СРПКИЊЕ (24) У АМЕРИЦИ: Пронашли је без свести поред пута, умрла у болници, али нико не зна узрок!

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА СТАРА 4.000 година: Мумија без главе нађена је још 1915. године, а тек сада је ФБИ открио њен идентитет

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Сирија – доказ да Запад више не може да прети Србији

ОПАСАН СЦЕНАРИЈО: Креће најјачи удар на Српску цркву у Црној Гори

ЛЕПА БРЕНА ЈЕ ПОСЕТИЛА ЧУВЕНУ БАБА ВАНГУ: Данас је највећа балканска звезда, а овакву судбину јој је пророчица предвидела!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun