Profimedia
Жена

ИСПОВЕСТ МУШКАРЦА КОЈЕМ СЕ ПРЕВАРА ОБИЛА О ГЛАВУ: Имао сам предивну жену, а онда сам је оставио због 7 година старије! Бог ме је казнио, ево зашто

Један мушкарац из Загреба (35) је оставио супругу због љубавнице која је старија од њега седам година. Толико се заљубио да је изгубио разум, али сада жали због свог непромишљеног потеза.

Ово је његова исповест:

ЗАШТО ШЕШЕЉ ЋУТИ О КОСОВУ?!

„Изгубио сам супругу која је била предивна жена, добра и брижна, због седам година старије љубавнице с којом сам је варао од лета 2015. године. Жена није ништа знала, или барем то није показивала.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ТРЕНУТАК РУШЕЊА МОСТА У ЂЕНОВИ: Аутомобили падају у провалију док људи вриште! НА ДЕСЕТИНЕ МРТВИХ

Љубавница је била изузетно сексепилна, фантастична у кревету и једноставно јој нисам могао одолети, као да ме нека снажна сила стално водила њој. Прошлог лета сам се чак развео од жене у нади да ћу с њом започети живот. И она је била у браку и обећала ми је како ће и она отићи од мужа.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМЦИ ИЗ ВАЗДУХА КАТАСТРОФЕ У ЂЕНОВИ: Срушени мост затрпао аутомобиле и људе!

Али, тада је све кренуло наопако. И даље смо живели одвојено јер се она још није развела, а четири месеца након што сам ја отишао од супруге, љубавница ме је оставила. Нашла је новог мушкарца, али стално ми се јавља СМС-ом или порукама на Фејсбуку.

(ВИДЕО) ГРОМ ЈЕ УДАРИО У СТУБ, А ОНДА СУ ДЕЛОВИ ПОЧЕЛИ ДА ОТПАДАЈУ: Сведоци описали како је изгледало стравично рушење моста у Ђенови

Пише како ме се често сети. Одговорио сам јој да ме пусти на миру, чак сам слагао као већ имам нову девојку с којом мислим озбиљно.

ТУГА У БЕЛЕГИШУ! ДЕДА ХТЕО ДА СПАСИ УНУКУ ПА СЕ УТОПИО: Несрећни човек није имао руку, али улетео у воду без размишљања!

Говори ми како размишља о мени када је тужна, сећа се лепих тренутака које смо провели заједно, али да је заљубљена у новог мушкарца. Некако ми се чини да би била најсрећнија када би се могла виђати с обојицом.

И даље ме привлачи, али не желим попустити. Често се сетим своје супруге и како је плакала када сам одлазио. Сада сам ја остављен, Бог ме је казнио. Не прође дан да не жалим за супругом и животом који смо имали“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ротшилд незадовољан новим светским поретком: Ово нисмо планирали!

(ВИДЕО) СНИМАК ДРАМЕ У БОСНИ: Србин се давио у језеру Ђол, ватрогасац Рифат чуо је запомагање и скочио у воду!

ЛЕПОТИЦЕ КОЈЕ СУ СРПСКЕ КРИМИ ОБРАЧУНЕ ПЛАТИЛЕ ГЛАВОМ! Њих је љубав са мафијашима коштала живота!

СРАМНА ОДЛУКА СУДА У ХРВАТСКОЈ! Усташки поздрав „За дом спремни!“ прогласили легалним, а ово је објашњење?!

Херцег Нови прелази на ЋИРИЛИЦУ

ВУЧИЋ: Немачка нас је већ разграничила

АУТОБУС ПОКОСИО ПЕШАКЕ У ВОЈВОДЕ СТЕПЕ: Повређени младић и девојка! ДРАМА У БЕОГРАДУ

Курир.рс/24.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun