Foto: Profimedia/ilustracija
Србија Хроника

СТРАВА И УЖАС! ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАНА У ШКОЛИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Моју ћерку су силовали у школи!

М. П. каже да су двојица дечака из ОШ „Драгојло Дудић“ у Малом Мокром Лугу сексуално злостављала њено дете Д. П. (13).

(ВИДЕО) НОЋ СЕ ПРЕТВОРИЛА У ДАН: Мистериозна ватрена кугла стигла с неба и експлодирала у Лапонији!

Моја ћерка је признала полицији да су је два ученика пре два месеца орално силовала у близини школе. Већ дуже је злостављају, она се повукла у себе. Водим је код психолога. Надам се да то што је преживела неће оставити последице за цео живот.

Ово за Курир уз сузе прича М. П., чија ћерка Д. П. (13), ученица осмог разреда ОШ „Драгојло Дудић“ у београдском насељу Мали Мокри Луг, скоро две године трпи вршњачко насиље, како каже, од двојице вршњака – А. М. и Л. Ј.

– Звала ме је у среду око 19.30, после часова. Плаче, јеца… Каже: „Мама, они су ме вукли! Један за једну, други за другу руку. Одвукли су ме иза школе. Један од њих ми је рекао да хоће да ми прода дрогу за 1.500 динара. Рекла сам да мени то не треба. Онда су ме напали и рекли да морам да им ’одрадим’ тих 1.500 динара и гурнули су ми дрогу у џеп.“ Срећа, наишла су нека деца, ћерка је то искористила и побегла у школу – прича узнемирена мајка.

(ВИДЕО) НОЋ СЕ ПРЕТВОРИЛА У ДАН: Мистериозна ватрена кугла стигла с неба и експлодирала у Лапонији!

Д. П. се одмах пожалила наставници, предала пакетић марихуане и замолила је да је испрати до куће, јер су је дечаци чекали на станици.

– Сутрадан је обавештена и полиција, а пре него што су дошли у школу један од те двојице дечака претио јој је да ће јој одшрафити главу уколико некоме буде нешто рекла. Ћерка је тада први пут полицајцу признала да су је та два дечака силовала орално пре два месеца – јеца М. П. и додаје:

– Неколико пута ми се раније жалила на њих да су је вукли, хватали за задњицу и да су покушавали нешто, али је увек успевала да им побегне. Сваки пут када бисмо пошли у школу да се жалимо, одустајала је, вероватно из страха. Сада је први пут признала да се то десило. Важно ми је да се опорави и да буде добро. Против дечака смо поднели тужбу.

ИСПЛИВАЛИ ДОКУМЕНТИ ЦИА СА ОЗНАКОМ ВИСОКЕ ТАЈНОСТИ: Ово је велика мистерија Југославије! Од ње су стрепели чак и Американци!

Директор школе
СВЕ СМО ПРИЈАВИЛИ ПОЛИЦИЈИ

Директор ОШ „Драгојло Дудић“ Ђуро Косић каже за Курир да је школа упућена у поднету пријаву за дрогу, али да немају сазнања да су дечаци сексуално злостављали девојчицу:
– Одмах смо случај пријавили полицији, која је испитала децу у присуству родитеља. Све надлежне службе су обавештене, предузели смо потребне кораке. У овом тренутку не можемо да оптужимо никога све док се истрага не заврши. Испитаће се одговорност и ученика и запослених.

Извор: Курир.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка удара на Русију и гасом, а Србија жртва

Дачић: СПС поздравља одлуку СНС-а

(ВИДЕО) ИЗЕТБЕГОВИЋ ПОНОВО ПРЕТИ РАТОМ: Циљ дестабилизација БиХ и региона

(ФОТО/ВИДЕО) НЕ ЗАНИМАЈУ ГА ИГРИЦЕ: Милутин има тек пет година и ради нешто невероватно!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon