Profimedia
Србија Хроника

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ИЗ БОРЧЕ КОЈОЈ СУ ПОКУШАЛИ ДА ОТМУ ЋЕРКУ „Сваки пут би успоравао поред наше куће и гледао…“

"Не могу да помислим шта би се десило са мојом ћеркицом да нисам потрчала за манијаком, да га нисам зауставила. Отео би ми дете”, рекла је мајка девојчице.

ВУЧИЋ ИДЕ КОД ПУТИНА 8. МАЈА: Двојица државника разговараће у Кремљу о ТРИ НАЈВАЖНИЈЕ ТЕМЕ!

Овако за “Блиц” и даље у шоку прича Гордана М. (46) мајка девојчице (12) коју је у понедељак увече на Путу за Овчу покушао да киднапује Љубомир П. (40) из комшилука. Ова жена успела је да спречи манијака да њену ћеркицу стрпа у кола на само неколико метара од куће у којој станује, а како објашњава, девојчица и даље није свесна шта се догодило.

– Тај манијак већ годину дана долази у продавницу која се налази на неколико метара од наше куће и представља се као тенисер који тренира код Јанка Типсаревића. Пикирао је моју ћерку и константно је спопадао са причом да је “талентована и да ће јој поклонити рекет и тренирати бесплатно” – прича ова жена.

КРИМИ ДРАМА УСРЕД СМЕДЕРЕВА Тровачица колега варала мужа, па га лагала да је СИЛОВАНА, а онда је он осмислио ОПАСАН ПЛАН

Како каже, ћеркица јој је први пут пошто јој се Љубомир представио као тенисер испричала све што јој је он говорио, али и то да јој је куповао чоколадице како би је “частио”.

– Ми смо се овде доселили пре две године. Људе знам из виђења. Ни помислила нисам да је он неки манијак јер људи одавде га знају јер живи недалеко од нас. Ћеркици сам стално говорила да нема он шта да је чашћава, да јој купује чоколадице, јер и ја и супруг радимо и ни у чему ни она ни њене сестре и браћа не оскудевају – наглашава уплашена мајка.

НАТО ПРЕТИ СРБИЈИ: Зажалићете због истраге о бомбардовању!

Присећајући се тог ужасног понедељка, ова жена каже да се у понедељак око 20 сати испред њене куће одиграла права драма.

– Тај дан она је отишла до продавнице да купи грицкалице јер нам је у госте дошао мој брат са породицом. Неколико минута касније она се вратила и испричала да је испред продавнице онај “тенисер” и да хоће да је води да јој купи пицу. Она је на то одговорила да не може док не пита маму и тату, на шта је он одбрусио “не смеш да их питаш ништа“ – прича ова жена.

И даље под стресом од овог немилог догађаја Гордана прича да је тада “бели аутомобил” кренуо, иначе уском улицом да пролази “горе – доле” и то двадесетак пута у неколико минута.

РАЗВАЛИО: Није срамота Цеца у читанкама, срамота сте ви, родитељи!

– Сваки пут када би пролазио поред наше куће он би успоравао и гледао у нашем правцу. Тада ми је ћеркица која је била испред дворишта рекла “то је онај тенисер” – објашњава Гордана.

Како каже, Љубомир је тада стао испред девојчице аутомобилом, а мајка је тада брже – боље излетела из дворишта.

– Тада сам угледала њу како се цимнула од њега. Он је покушао да је увуче у аутомобил. Успела сам да је истргнем из његових руку и питам га у чему је његов проблем. Међутим, он је тада кренуо да ме псује, вређа и уноси ми се у лице – прича ова мајка.

Како објашњава, у следећем тренутку видела је свог брата који је ударио руком у стакло од задњих врата аутомобила у којем се налазио манијак, након чега је посекао руку.

– Тај човек је упалио ауто кренуо у рикверц, а затим је кренуо колима на мене. Тада сам позвала полицију, а ћеркици која је потрчала за мном рекла да бежи у продавницу. Међутим, тај манијак је изашао из кола и кренуо за њом, па су је раднице затвориле у магацин – прича ова жена.

Љубомир је ушао у продавницу и почео да малтретира раднице говорећи им да ће “да проговоре енглески и да ће им показати како се испитује на полиграфу”.

ТРОПСКИ ТАЛАС У АПРИЛУ НИЈЕ НИШТА У ОДНОСУ НА ВРЕЛИНУ КОЈА СТИЖЕ! Ево какво нас лето очекује! ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ДО ОКТОБРА

– Мој муж који је био на Панчевачком мосту када је све то кренуло да се дешава, стигао је ту 25 минута касније. Стао је испред продавнице и почео да дозива тог манијака. Тада су се појавили и полицајци – прича ова мајка.

Међутим, драма се ту није завршила. Љубомир је након што су га полицајци ухватили, кренуо да се опире, те је главом ударио у груди оца девојчице.

– Он је шутирао полицајце, цимао се и гурао их. Када су га оборили на земљу он је ударао својом главу о бетон и говори “Развалите ми главу, хајде”. Почео је да прети да ће довести неку своју екипу, да ћемо видети сви ми. Једва су га обуздали и убрзо одвези. Тај човек не сме да се појави више на улици. Ко зна шта би урадио мом детету да га нисмо зауставили – уплашена је ова мајка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВРЕМЕ ЗА ОДЛУКУ ЦУРИ: Шта је заправо нуклеарни споразум због којег су велике силе у клинчу?

МИНИСТАР ДАЧИЋ: Загребу шаљем имена 20.000 деце убијене у Јасеновцу, ПРЕПОРУЧЕНОМ ПОШТОМ

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ПОНОВО РАЗБИЈА ЛАЖНЕ БЕЧКЕ ТЕОРИЈЕ: Памти ли слон истину о пореклу Словена?

Извор: blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri