Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom, Foto: Privatna arhiva
Србија

Исповест Јеленине сестре Теодоре Крсмановић: Стално ми је у мислима, највише ми недостају наши разговори…

Од трагичне смрти певачице "Гранда" Јелене Марјановић (33) прошло је више од годину и по дана, а убиство је оставило дубок траг на њене најмилије и пореметило им животе.

НАЈВЕЋА ХАШКА ТАЈНА БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА: Слоба дао милион долара за слободу, Кларк га преварио!

Mama Jelena i Ćerka Jana, Foto: privatna arhiva

(ВИДЕО) ТУЂМАНОВИ ХАДЕЗЕОВЦИ У ТРАНСУ! ПЕВАЛИ ЦЕЦИН ХИТ, А САД СЕ ПЕРУ: Мислили смо да је Северина! Ево како је то изгледало!

У исповести за Српски телеграф њена сестра Теодора Крсмановић открива највећу енигму која је мучи у вези с убиством Јелене, али се и присећа најлепших момената које су провеле заједно…

– Јецин позив и речи: „Тетка, спреми се, стиже нам још један члан“ били су најемотивније и најпријатније изненађење у животу које ми је приредила – започиње Теодора, присећајући се дана када је мала Јана дошла на свет.

Шест година касније Јелене више нема, а Јана одраста без мајке. Теодора објашњава да девојчицу то и даље јако погађа, па на све начине покушава да буде као своја мама.

– Јана ме јако подсећа на Јецу. Примећујем да већ сада, кроз физички изглед, покушава да се поистовети са њом, почевши од жеље да има црну косу и да се бави музиком – каже Теодора.

Од Јелениног убиства бројна питања су остала нерешена, али Теодору највише мучи једно.

– У мојој глави је највећа енигма убиство. Одговор за којим трагам од Јецине смрти јесте зашто би неко одузео један тако невин и чист живот. Ко је имао мотив? Јеца није имала ни најмање неспоразуме ни са пријатељима ни са познаницима. Имала је одабран круг пријатеља, који су увек били око ње – каже Теодора.

Јеленина сестра наводи и да јој после свега много недостају њихови разговори које су водиле до раних јутарњих сати и открива која јој је најдража успомена од ње.

МОНСТРУМА ИЗ РАКОВИЦЕ СТИГЛА СМРТ: Марко Николић убица жене и детета, умро од последица саморањавања!

– Стално ми је у мислима. Највише ми недостају наши разговори које смо водиле до раних јутарњих сати. Разговарале смо о свему, понајвише о Јанином образовању на које сам, поред Јеце, имала велики утицај. Кад бих издвојила неку успомену, онда би то дефинитивно био плишани меда којег сам добила од Јеце. То је био поклон од њеног првог хонорара, који је зарадила са 15, 16 година – присећа се Теодора.

Победила кошмаре

Кад је певачица убијена, Теодора је, како каже, често имала кошмаре, који су се с временом променили…

– Сањам је у континуитету. Када се догодило убиство, имала сам непријатне снове од којих сам дуже време имала потешкоће. Ипак, касније су се снови променили. Углавном су то догађаји из прошлости. Обузме ме срећа кад је бар на тренутак видим насмејану и срећну. И онда ми опет буде тешко када ујутру схватим да је то само сан…

ЊОЈ ЈЕ ВЕРЕНИК ХИРУРГ ПУЦАО У ГЛАВУ, ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГЛА СМРТ: Ово је прва исповест глумице Иване Панзаловић после трагедије

Највише времена проводила са Јаном

Теодора каже и да је Јелена највише времена проводила са Јаном.

– Јеца је била баш пожртвована мајка, она је са Јаном проводила скоро 24 сата дневно. Стално су биле заједно, Јана је за њу била лек за све проблеме и тугу коју је носила у себи – каже Теодора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКОТ ПРОВОЦИРА ПРЕД ПРАЗНИКЕ: Ево зашто НАТО треба да има имунитет а Руси не! „Војска Косова“ угрожава безбедност колико и српска војска!

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНИ ВАТРОМЕТИ: Нова година стигла у овим местима

МНОГИ ОВО НЕ БИ ПОСТИГЛИ НИ ЗА ЧИТАВ ВЕК: Ово су најважније победе Владимира Путина у 2017!

Извор: Srpski telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu