Pixabay
Жена

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈА ЈЕ 4 ГОДИНЕ БИЛА РОБИЊА У ДУБАИЈУ: Досада, самоћа, црне мисли… А онда је стигао позив од Господара

Истинита прича Београђанке која је четири године провела у једном арапском харему у Дубаију. После драматичног расплета догађаја и краћег боравка у Турској, у Београд се вратила крајем 1995. Сада живи у Новом Београду.

„Прошло је неколико дана, а моја свакодневица била је сива. Досада, самоћа, црне мисли. Стално сам маштала о Београду. Враћала се ноћу у њега, шетала Адом Циганлијом, а ујутру, када бих се пробудила, опет плакала. Онда ми је изненада, после обилног ручка, мој стражар саопштио да ћу ићи у мало дужу шетњу.

ПОДРШКА СРБИЈИ И ИЗ БЕЛОРУСИЈЕ: Лукашенко звао Вучића због ситуације на КиМ

“ Човек из моје пратње ми је показао да се могу освежити у базену. У базену и поред њега било је, колико сам успела да проценим на први поглед, двадесетак девојака. Рекла сам му да немам купаћи костим, а он ми је показао на једну малу просторију, сву у цвећу, са десне стране базена. На повећој полици, супротно од врата, били су купаћи костими, видело се неупотребљавани. Окретала сам се око себе, замахивала пливајући, а онда сам осетила нечију руку на леђима. Била је то Холанђанка. Силно сам се обрадовала, али она је одмах отпливала на другу страну. Схватила сам то као позив и кренула за њом. Сачекала ме испод слапа, урањајући у воду и појављујући се изнад ње.

„Знам како се осећаш, ја сам овде две године. Биће прилике за разговор, од данас ћеш често бити са нама, али води рачуна да превише не разговараш ни са једном од нас. Запамти само једно, одавде нико није побегао и не мисли о томе. Свака од нас има различита искуства, све зависи од тебе. Знам да су ти рекли о четворогодишњем боравку и стану у било којем крају света, али ниједна од нас не зна да ли је то истина. Неколико девојака отишло је одавде за ове две године, али ко ће знати где. На овај базен можеш да дођеш сваког дана, али више бих волела да се виђамо у теретани. Тамо ћеш вероватно сутра“, рекла ми је Анет и отпливала. Често смо се следеће недеље виђале на базену и у дворани са најсавременијим справама за билдере. Она је некако испословала да радимо заједно, справу поред справе. Касније ми је казала да је успела у томе захваљујући једном од људи из пратње, стражара, који показују више разумевања за жеље девојака него други.

„Јеси ли била код Господара?“, упитала ме једно поподне на базену моја пријатељица Холанђанка. Кад сам јој рекла да нисам само се смејала, одбијајући да говори детаље. Упитала сам је колико често остале девојке одлазе у одаје човека чије смо власништво. „Драга моја, толико ретко да се на то и заборави“, одговорила је и додала: „Али зато постоје други начини да задовољиш оно што природа тражи од тебе“, казала је загонетно се смешећи. Касније је одређено да за вечером седим са једном девојком која је била мојих година, имала је тамнију косу од моје, али могла се сматрати плавушом.

(ВИДЕО) РАТ НА БАЛКАНУ! СРБИЈА И РУСИЈА ПРОТИВ САД И АЛБАНАЦА: Ова анализа ЗАЛЕДИЋЕ СВЕ КОЈИ ЈЕ ПРОЧИТАЈУ!

„Ја сам Чехиња, знам Југославију, тамо сам долазила на летовање са родитељима. Из којег си дела Југославије?“, упитала ме је.

„Из Србије“, казала сам.

„Овде је до пре пет месеци била једна девојка из Србије, али нисам се дружила са њом и не знам како се звала“, рекла је Чехиња.

„Ја сам се просто скаменила. Нисам могла да верујем. Питала сам је да ли је сигурна, а Ирена је, јер тако се Чехиња звала, потврдно климнула главом. Тражила сам да ми опише ту моју земљакињу, коју је задесила иста судбина. „Била је слична теби, само мало нижа и спомињала је често Београд и Нови Сад, тако да нисам сигурна где је живела пре доласка“, казала је Ирена. Након вечере, дуго сам стајала на балкону и ослушкивала гласове ноћи. Осећала сам тишину и мир који би за сваког неупућеног био опијајући, али не и за нас које смо овде и које знамо шта се крије иза зидина предивне палате. Размишљала сам о тој девојци, хтела сам да сазнам још нешто, са ким је била посебно добра, како се звала, у ком делу палате је била, зашто је нема, да ли она припада оним девојкама које су „одслужиле“ своје четири године и сада видају „ране“ у некој од светских метропола. И то ми је постала утеха, та помисао да ћу за ово што ме снашло ипак добити неку награду. Био је то нови доказ пораза.

Сутрадан, стражар ме повукао за руку, дајући ми до знања да кренем једном стазом у десну страну и показао ми пут до собе. Након одмарања, чула сам да неко улази.

„Госпођице, Господар жели да вас види. Вечерас ћете бити у његовим одајама. Спремите се, доћи ћемо по вас после вечере“.

„Јасно, нисам могла ништа да једем. Главно јело нисам ни окусила, за столом сам седела са једном девојком из Француске. Она је била изузетно добро расположена. Појела сам само једно парче ананаса и кренула ка соби, али ме стражар усмерио у другом правцу. Ишла сам за њим. После педесетак метара, мало парка мало некаквог ходника, ушли смо у једну прилично велику собу, која је на средини имала укопану огромну каду. Унутра су биле две девојке које сам виђала на базену. Биле су голе и нису обраћале пажњу на мене и мог пратиоца. Додуше, он је одмах напустио собу, а ја сам ко последња будала стајала и гледала у зид.

САД ИЗДАЛЕ УПОЗОРЕЊЕ ЗА КиМ: Опрез, могући напади

Чула сам да ме једна од оних девојака дозива. Окренула сам се и видела да ми даје знак да се скинем и уђем у мали базен, каду. Лагано сам скинула одећу са себе и ушла у воду која је мирисала као и цела соба. Вода је имала неку чудну зеленкасту боју, али убрзо сам схватила да она долази од разних текућина за купање, које су стајале са стране у стакленим посудама и које су моје девојке сипале повремено у воду. Једна од њих ми је пришла, помиловала ме по грудима и упитала да ли ми је ово први пут да идем код Господара. Климнула сам главом.

„Не плаши се, нас две имамо искуства“, рекла ми је.

„После пола сата, можда цео сат, нисам имала осећај за време, у соби се чула музика неког, мени непознатог, музичког инструмента. Трајало је то неколико секунди, девојке су изашле из базена. Дошло је време да упознам Господара. Биле су огрнуте у неке свилене омотаче. Кренула сам малим ходником. Испред нас је ишао један млади човек, који мора да је стајао иза врата док смо се купале. Признајем, имала сам трему или нешто слично томе. Врата су се отворила и нас три смо ушле у собу која је, кад сада враћам филм и покушавам да је проценим, имала око 100 квадратних метара. Као добар четворособан стан. Соба је имала два нивоа. Неколико метара од улазних врата почињао је други ниво, виши од првог за тридесетак сантиметара. У том делу собе стајао је огроман кревет, пресвучен црвеном свилом.“

(ВИДЕО) СУПЕР ЖЕНА! БОЉА ЈЕ СА ЛОПТОМ НЕГО МНОГИ ФУДБАЛЕРИ! Погледајте шта све ова девојка уме! Играчи у чуду гледали њену магију!

„Никада у животу нисам видела толики кревет. Њих две су се бациле и почеле да се ваљају по лежају. Гледала сам око себе, а онда зачула да се лево од мене отварају врата. Погледала сам и видела човека којег сам одмах препознала. Био је то онај господин који ме пре више дана, када сам пролазила парком, позвао и којем сам прилично дрско одбрусила да ме остави на миру. Била сам као парализована. То је, дакле, мој Господар, за чије уживање Мајкл и Хафез путују по свету, налазе згодне и лакомислене девојке, каква сам и сама, и доводе их овом човеку на уживање“, испричала је Београђанка.“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поповић: Историјска порука руског председника Србији

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Килограме можете да изгубите и уз хлеб, ево како!

Извор: Курир/Београд.ин

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu