Printscreen
Србија Хроника

ИСПЛИВАО ДОГАЂАЈ СА ТАРЕ О КОЈЕМ СЕ ЋУТАЛО ЈОШ ОД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кнеле је ове фудбалере натерао да обучени пливају у базену!

Александар Кнежевић Кнеле, момак са београдског асфалта који је поживео само 21 годину, обележио је деведесете прошлог века у Србији, а једном приликом натерао је целу фудбалску екипу да обучена плива у базену!

Многе од прича о Кнелету прерасле су у урбане легенде, а једну од њих испричао је и његов пулен звани Мали Кнеле.

(ФОТО) КРВАВО ЈУТРО У МОСКВИ: Нападач пуца и држи таоце, има мртвих!

Овај догађај без преседана одиграо се у хотелу „Митровац“ на Тари, а прича тече управо овако…

„Док смо набилдовани Кнелетов друг и ја играли стони тенис, са стране су стајали фудбалери Будућности из Подгорице и смејали се билдеру који је био очајан у стоном тенису. У том тренутку доле силази Кнеле, примети шта се дешава и то почиње да га нервира. Реч тамо, реч ‘вамо, дошло је до чарке. Након краће расправе, Кнеле вади пиштољ и све фудбалере тера у теретану и каже:

ПОЛИЦИЈА ПОЈАЧАВА КОНТРОЛЕ Уколико ово имате на колима награбусили сте!

‘Пошто сте се ви смејали мом другару, сад ћемо ми вама. Ко не буде могао да уради исто што и он, онда иде на купање у базен али обучен!’

Билдер је дигао из бенча 150кг 5 пута, фудбалери су се погледали и схватили да им купање не гине. Кнеле им је наредио да сви ускоче у базен, али му ни то није било доста. Терао их је да пливају онако обучени, у тренеркама. На крају га је мој теча управник хотела замолио да престане да их мучи и тако се то завршило.

ДРАМА У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ! Нападнут боксер који је ухапшен због убиства навијача у „Нани“!

Тих пар дана колико су ту боравили, ја сам увек био поред њега, тако да су ме на крају у хотелу прозвали Мали Кнеле“, испричао је сведок овог догађаја.

У сезони 1991/92 екипу Будућности са клупе је предводио тренер Милан Живадиновић, а играли су, између осталих, Анто Дробњак, Миодраг Гроф Божовић, Ниша Савељић, Виктор Треневски, Дејан Вукићевић и сви су касније каријере наставили у Црвеној звезди и Партизану.

Није, међутим, познато ко је од њих пливао обучен на Тари…

КАКО ЈЕ СТВАРНО ИЗГЛЕДАО ЖИВОТ У ЈАТАГАН МАЛИ: Ово је исповест Београђанина који се родио и живео у овој озлоглашеној четврти!

Подсетимо, Кнеле је завршио као што је и живео, лудо и брзо… Убијен је у 21. години, у београдском хотелу „Хајат“, у ноћи између 28. и 29. октобра 1992…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМФИЛОХИЈЕ: МИЛО И ЊЕГОВ РЕЖИМ ПОЧИНИЛИ НАЈВЕЋЕ ИЗДАЈСТВО У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ, Подгорица да повуче признање Косова!

НОВИ СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Обожавалац Павелића фукционер владе, секретару не смета

ОСУЂЕНА ЗА БРУТАЛНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА: Крвавој Азри Башић 14 година робије!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
28°
Tue