Џефри Најс уништавао доказе о "Жутој кући" (Фото: Правда)
Политика Србија

ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: Бранитељ злочинаца ОВК, Џефри Најс уништавао доказе о „Жутој кући“!

Као тужилац Хашког трибунала, Џефри Најс је имао удела у уништавању доказа у вези са трговином органима у случају "жута кућа". Циљ је био да се потру сви трагови овог злочина над Србима. А некадашња главна тужитељка Карла дел Понте је тврдила да је у Хагу огроман број тих доказа уништен.

(ВИДЕО) ЕРАЦ: Локални фронт ме напада јер сам на страни Србије!

Овако адвокат Бранислав Тапушковић, који је у то време учествовао у процесима пред Трибуналом, за „Новости“ разоткрива некадашњу улогу Британца, који се ових дана појавио у сасвим новој роли. Најс се поново уплео у дешавања на Косову, као бранилац Албанаца пред Специјалним судом за злочине ОВК.

КАРЛЕУША ШОК-САОПШТЕЊЕМ ПРЕТИ ВРАЊЕШУ: Је**м ли ти зло семе! Ти и жена се ИСЕЛИТЕ И БЕЖИТЕ! Први мушкарац ће те СИЛОВАТИ! (ФОТО 18+)

У овом тренутку, он брани терористу Самија Љуштакуа, који ће се пред тужиоцима у Хагу појавити сутра. А током понедељка на саслушању је био Рустем Мустафа, припадник паравојне формације за чије име се везују мучења и убиства Срба, подметање бомбе под аутобус „Ниш експреса“, кад је погинуло 12 српских путника, терористички напади и обрачун са „нелојалним“ Албанцима.

ШОК ПРЕПИСКА! КАРЛЕУША ОБЈАВИЛА ШТА ЈЕ МОЛИЛА ВРАЊЕША, А ФУДБАЛЕРОВ ОДГОВОР ЈЕ БРУТАЛАН: Заборави да постојим! Сви сте иста г*вна (ФОТО 18+)

– Не осећам се кривим! – узвикнуо је Мустафа пред улазак у канцеларију тужилаца, где ће данас наставити давање исказа. Он је први терориста који је саслушан у Специјалном суду због злочина над Србима. По изласку одбио је да даје било какве изјаве.

(ФОТО) ПОТВРЂЕНО: Порно Карлеуша збрисала из Србије, ОТИШЛА ДА СЕ ПРАВДА ДУШКУ!

У цео овај случај Најс улази са великим „предзнањем“, јер је имао прилику да се о дешавањима на Космету добро упути као главни тужилац у предмету против Слободана Милошевића. Међутим, и тад је отворено, без пардона, заступао албанску страну.

– Најс је имао приступ многобројној документацији, коју би сад као адвокат могао да искористи – каже нам Тапушковић. – Он је све време форсирао тезу да је све што се дешавало на Космету било у сврху стварања „велике Србије“ и да КиМ не припада Србији. Без проблема се оглушио о злочине над Србима. На суђењу је чак тврдио и да су Срби срушили џамију из 7. века, а Османлије су на Балкан дошле тек у 14. веку. Ето, то вам је Најс.

МИКРОКУ.ЧИЋ ВРАЊЕША! Карлеуша објавила фотографију и ударила на фудбалеров ПОНОС! ПОРНО САГА СЕ НАСТАВЉА (ФОТО 18+)

Према најавама приштинских медија, британски адвокат могао би да буде и бранилац председника тзв. Косова Хашима Тачија и првог човека косовског парламента Кадрија Весељија, уколико буду на оптужницама Специјалног суда.

Када је напустио Хашки трибунал, Најс је радио на Тачијевој биографији, где се у књизи посебно бавио отклањањем сумњи да је Тачи учествовао у трговини органима. После објављивања извештаја специјалног изасланика Савета Европе Дика Мартија о злочинима ОВК, за тзв. косовску владу радио је на припреми материјала који би могао да се користи у одбрани албанских терориста пред Специјалним судом.

Током каријере Најса је пратила прича да је од албанског лобија добијао велики новац. А, у новој мисији спасавања терориста ОВК, према информацијама косовских медија, добијаће 2.200 евра дневно, плус трошкове путовања.

Хашки истражитељи у понедељак су у Приштини неколико сати испитивали Сабахудина Цену, терористу који је деловао у зони Паштрик.

Приштински медији пренели су у понедељак да ће последња саслушања бити 4. фебруара, а да је позив добило сто људи.

Иначе, све трошкове суђења бившим припадницима ОВК плаћаће косовска влада, а пре него што седну у авион за Холандију срећу ће да им пожели тзв. премијер Рамуш Харадинај.

ОГЊЕН ВРАЊЕШ У СУЗАМА! ЈК објавила нову шок-фотку: Овако пи*ка плаче и моли да будем са њим! (ФОТО 18+)

Логор Ликовац
Сами Љуштаку, бившем припадник ОВК се повезује са мучењем и масакром над Србима у кампу ОВК у Ликовцу. Наше безбедносне снаге располажу снимком из Ликовца, где се виде четворица Срба са КиМ за којима се и данас трага. Овај доказ налази се и у фасцикли Дика Мартија, који је истраживао трговину органима на КиМ, и на основу чијег извештаја је основан Специјални суд у Хагу.

Дачић: Чекамо оптужнице
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да Србија очекује да неко ко је починио злочине за њих и одговара:

– Давно сам рекао да се то припрема, али мислим да се доста касни. У сваком случају не треба, да се мешамо. Да би злочинци одговарали, морају да се заштите сведоци. Очекујемо да се подигну и оптужнице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈЕЛЕНА, ПОКАЖИ МЛАДЕЖ! Карлеуши НИКО НЕ ВЕРУЈЕ да на голим фоткама није она, МОРАЋЕ ТО ДА ДОКАЖЕ!

Нетанијаху Ирану: Одмах излазите из Сирије, нећемо престати да нападамо

Дачић: Јасна порука да америчка подршка Приштини није безусловна

ОПСАДНО СТАЊЕ У БЕОГРАДУ: Путина чува 7.000 српских специјалаца, мигови и снајперисти на крововима! ШАХТОВИ ЋЕ БИТИ ЗАВАРИВАНИ

(ВИДЕО) Може ли Србија са Русијом као Израел са Америком

Последњи корак: Може ли „Северна Македонија“ пасти у Њујорку

Извор: Вечерње новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat