alo.rs
Србија Хроника

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ОБРЕНОВЦА: Дечак (9) се убио због туге за близнакињом!

Урош Драгојловић је остао у Скели са бабом и дедом јер мајка није имала новца да му среди пасош како би долазио код ње и сестара у БиХ.

(ФОТО/ВИДЕО) ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ: Србија премрежена вулканима — могу ли се пробудити?

Урош Драгојловић (9) из Скеле код Обреновца обесио се канапом о греду због туге за мајком која се преудала и сестром близнакињом!

Пољубио је чичу и рекао да иде код комшије

Тело дечака пронађено је у шупи, у дворишту породичне куће, у којој је живео са бабом и дедом.

Како сазнајемо, дечак је туговао за мајком, која се пре две године преудала и одвела његову сестру близнакињу.

Тата му је погинуо пре четири године

Дечакова трагична смрт није једина која је задесила породицу Драгојловић. У јуну 2014, Урошев отац Мирослав Драгојловић (25) и Зоран Николић (35) из места Ушће погинули су на шабачком путу. Несрећа се догодила када су, око један сат после поноћи, крећући се из правца Шапца ка Обреновцу мотоциклом ударили у један аутомобил. Није познато како је дошло до несреће. Према незваничној верзији, они су мотоциклом ударили у аутомобил који се испаркиравао у рикверц.

ВЕЛИКА АНКЕТА: За кога ћете гласати на изборима у Београду?

Дечака је у суботу, око поноћи, пронашао рођак. Претпоставља се да је самоубиство извршио између 18.30 и поноћи. Родбина, коју смо јуче затекли у селу Скела, наводи да је дечак био неутешан јер се мајка после очеве смрти поново удала и одвела његову сестру у нову породицу. Прве информације су указивале на то да је дечак настрадао у току игре, али се убрзо испоставило да је извршио самоубиство док је био сам код куће.

– Његов отац Мирослав погинуо је 2014. када је пао с мотоцикла, а мајка Бајра М. се пре две године преудала у место Калесија, у Босни и Херцеговини. Са собом је одвела пет ћерки, од којих је једна Урошева близнакиња. Много је туговао када су мајка и сестре отишле. Буквално је кукао и запевао за њима. Није могао да се помири са тим да су раздвојени и много су му недостајале. Живео је са бабом и дедом. Једна сестра се касније вратила у Скелу и живела са њима, али му то није била довољна утеха. Када се мајка преудала, старатељство је припало баби и деди – испричао нам је јуче један од рођака породице.

Према речима рођака, Урош је у суботу пронађен мртав, а пре тога ништа није указивало на то да ће се догодити трагедија.

Градио кућицу за пса

Малишан је био добар ђак. Ишао је у други разред основне школе. Није имао никаквих проблема ни у школи ни код куће. Био је весело и радознало дете, а онда се ненадано обесио канапом којим су баба и
деда везивали сламу. Ништа није слутило на трагедију. У суботу је
градио кућицу за свог пса… Мајка је за његове сестре извадила пасоше, док је њему управо сређивала документа да би могао да оде код ње у посету – прича неутешни деда малог Уроша.

– Урош се најнормалније понашао цео дан. Отишао је код рођака да гледа цртане филмове и после тога се одједном изгубио. Нико није знао где је! Рођак који живи у кући поред дечакове отишао је у шупу и тамо затекао језив призор. Чим је ушао, у намери да за сваки случај провери, угледао је дечака обешеног! – прича наш саговорник.

– Дечак се попео на сто који је стајао у шупи и канап везао за греду. Укочено тело непомично је висило у мраку. Било је стравично – препричава нам један од чланова фамилије.

Рама за заједничку спољну политику Албаније и Косова

Како смо сазнали, мајка дечака је јуче требало да дође и да доведе сестре да се виде.

– Урошева мајка Бајра је из брака са Мирославом имала четворо деце. Из претходног брака има једну ћерку, док из брака после Мирослава има још једну. Она се преудала у Босну и за собом повела сестре, од којих је једна Урошева близнакиња. Једна сестра се вратила у Скелу и живела са дечаком. Мајка није заборавила Уроша и ћерку, били су стално у контакту, али нажалост финансије им нису дозвољавале да се чешће виђају. Дечак је остао у Скели, јер није имала новца да му среди пасош како би могао да их посећује – тврди наш саговорник.

Тело несрећног дечака пренето је у Институт за судску медицину како би се тачно утврдило како је наступила смрт.

РЕКЛАМА

Заветници: Време је да Миријево добије статус општине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАВРОВ ОДБРУСИО ЗАПАДУ: Нема говора о столици тзв. Косова у УН!

Kако је Тито отео вилу у Ужичкој 15

Тачи: Неће бити аутономије за Србе, ни поделе Косова

Одбили Американце: Срби изумели најбољу ветротурбину на свету

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun