Друштво Србија

ИСПИТИВАЊЕ СВЕДОКА НА „ЗЕМУНСКИ НАЧИН“: Овако се одвијао обрачун два НАЈЈАЧА клана деведесетих!

Припадници ове групе испричали да су вође њиховог клана убиле Бошка Буху, а злочин приписали “Макинима”

НАПАЛИ БОРУ ЧОРБУ: Терали га да пева навијачке песме!

Српска полиција покушавала је крајем деведесетих година прошлог века, на све начине, па и проналажењем “инсајдера” да сазна устројство и дела групе “Америка”. Тако су дошли до припадника групе, под псеудонимом “Срећко”, који је 2001, у два наврата, више сати причао о овој мафијашкој организацији. Он је годину дана касније, под нерасветљеним околностима, убијен у Мађарској.

У акцији “Сабља” 2003. године полиција је ухапсила тројицу чланова ове екипе – Веселина Раичевића Меду, Сашу Вујка и Милету Миљанића Мајка. Овог последњег “Срећко” је означио као главног организатора већине ликвидација на београдским улицама – Бојана Петровића, Мише Цвјетичанина, Милана Рогановића Рога, Радета Ћалдовића Ћенте, Јусуфа Булића, Зорана Шијана, али и генерала полиције Радована Стојичића Баџе, полицијских пуковника Милорада Влаховића и Драгана Симића, политичара Зорана Тодоровића Кундака…

ОТКРИВАМО ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗА ОСВАЈАЊЕ СЕВЕРА КИМ: Албанци спремају Олују, хоће етнички чист Космет!

Лидер радикала Војислав Шешељ је пре петнаестак година оптужио Јовицу Станишића да је организовао “ескадрон смрти” од групе људи који су дошли из Америке, на челу са Војом Раичевићем званим Воја Американац.

Раичевић је нестао 1998. године. Верује се да је убијен, али тело никада није пронађено. Наводно, део клана после тога преузима његов рођени брат, који почиње да се свети. Иза крвавог похода остало је двадесетак лешева.

ОНИ СУ КЉУЧНИ СВЕДОЦИ У ИСТРАЗИ УБИСТВА АДВОКАТА ОГЊАНОВИЋА: Ако иза ликвидације стоје непријатељи његових клијената, ево ко ће све морати пред суд

Сви се плашили Маке

Као “део” групе “Америка” помињали су се Сретен Јоцић, Јоца Амстердам, као и Жељко Максимовић Мака. За обојицу се причало да су у сукобу са Легијом и “земунцима”. Наводно, Јоцића су истиснули из посла са дрогом, док су се Максимовића плашили толико да су покушали чак да му “наместе” убиство.

ЗЛА КОБ АНТОНИЈЕВИЋА: Александар је погинуо на мотору, мајка умрла када је чула, АЛИ НИ ТУ НИЈЕ КРАЈ ТРАГЕДИЈИ ОВЕ ПОРОДИЦЕ!

Убиство Бухе

Помоћник начелника Ресора јавне безбедности МУП Србије Бошко Буха убијен је 10. јуна 2002. у 2.45 на паркингу хотела “Југославија” у Новом Београду.

Истрагу су од самог почетка пратиле контроверзе – од умешаности “земунског клана” у ислеђивање осумњичених и проналажење крунског сведока Слободана Ресимића Талијана, па до оперативних индиција да је злочин починио ипак неко други и то исти ти “Земунци”?!

Оперативци БИА и београдске полиције ухапсили су Николу Маљковића, као члана групе Жељка Максимовића Маке, под сумњом да је са још неколико људи убио Буху. Проглашени су за организовану криминалну групу и терористичку организацију. У “истрагу”, али и испитивање осумњичених, укључили су се и припадници “земунског клана”, предвођени Легијом.

ЛЕГЕНДАРНИ ДУЛЕ САВИЋ ЗАТРЕСАО РЕГИОН: Нађите кревет у болници за ове наше БУДАЛЕ које навијају за УСТАШЕ! А тек шта је рекао за Албанце!

Испитивање сведока ЛОПАТОМ
О тортури коју су осим Максимовића, који је све време у бекству, прошли сви људи сведочи и признање самог Легије. Улемек је признао да је учествовао у испитивању Илића, тако што га је неколико пута ударио лопатом “револтиран зато што је све порицао”.

Александар Симовић, један од осуђених припадника “земунског клана” рекао је да је убиство Бухе организовао Спасојевић. Тврдио је да су извршиоци били Миле Луковић и Дејан Миленковић Багзи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАВРОВ СЕ НЕ ОПУШТА: Борба није готова, потребно је задати коначан ударац!

ДОДИК: Ако Косово уђе у УН, и Српска тражи столицу!

У СРБИЈИ ДАНАС ВРЕЛО: Нагло освежење и промена времена очекује се у ОВИМ КРАЈЕВИМА!

СПРЕЧЕН ШВЕРЦ ДВЕ ТОНЕ ХАШИША! Ухапшено 11 црногорских држављана

Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-4°
2°
Sun
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed